Horoscop 20 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Pentru se zodie se va rezolva o problemă financiară

Horoscop 20 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Pentru se zodie se va rezolva o problemă financiară

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 20 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

VĂRSĂTOR
Noutăţi incitante şi o să puneţi ţară la cale, c-aveţi proiecte îndrăzneţe şi nu vreţi să rataţi şansă de a fi numărul unu în meserie, mai ales că vi se oferă ocazia.  E o stare de bine, poate pentru că e cineva lângă voi care vă înțelege şi relaţia promite să v-aducă stabilitate afectivă. E animaţie la voi şi o să treceţi în revistă evenimentele mondene, şi o să faceţi un tur de forţă.

PEŞTI
O să vă interesaţi de o colaborare care v-ar aduce bani, câştiguri suplimentare şi v-aţi putea şi distra în timpul liber, c-aveţi nevoie de un respiro. E un grup care vă invită într-o plimbare şi, dacă aveţi chef şi vă place anturajul, o să vă duceţi o zi, două.

BERBEC
Voi vă aflaţi într-un vârf de formă şi vreţi să faceţi lucruri pe care nu le-aţi mai făcut, să experimentaţi şi să vă lansaţi pe o nouă orbită profesională. Poate plecaţi într-o escapadă turistică prin străinătate, c-aveţi chef de ducă şi poate daţi şi de un preţ bun, ceva ieftin. Lumea e a voastră, vă bucuraţi de succes picat din cer, dar şi făcut cu mâna voastră, c-aveţi o mega energie.

TAUR
Poate faceţi un bilanţ şi vă alegeţi cu o recompensă, cu o mărire de salariu, vi se dau responsabilităţi în plus, poate pentru c-o să căpătaţi o funcţie. Sunteţi invitaţi pe undeva prin ţară şi dacă nu vă reţin treburi, obligaţii pe acasă, o să vă duceţi ca să vă mai şi recreaţi, O veste bună de la cineva care v-aşteaptă în altă ţară, şi dacă aveţi cum, vă duceţi. E undă verde!

GEMENI
Se poate să refaceţi grupul cu care plecaţi de obicei în excursii şi organizaţi o ieşire pentru o zi, două ca să mai schimbaţi peisajul. E cineva care v-aşteaptă de anul trecut şi poate abia acum o s-ajungeţi într-o vizită. Intră o sumă de bani care vă poate scoate la plimbare, dacă aveţi chef de ieşit prin lume, pe undeva.

RAC
Întrevedere cu cineva care va propune un job şi, dacă vă puneţi de acord, o să vă puteţi suplimenta veniturile, c-aveţi nevoie de un plus salarial de rezervă. Cineva care nu concepe viaţa fără voi vă căuta şi o să vă analizaţi şi voi sentimentele să vedeţi cam ce simţiţi. O revenire a cuiva care vă poate face fericiţi şi să vă luaţi o casă, mai ales dacă vreţi să vă căsătoriţi.

LEU
O să vă integraţi în alt mediu şi o să aveţi experienţe noi, ca să daţi drumul proiectelor care să vă reprezinte, c-aveţi multe de spus în meserie. Sfera - deplasări e nuanţată frumos şi o să-i luaţi pe prieteni să plecaţi pe undeva, în plimbare, prin ţară, pe-afară. O invitaţie prin ţară, să-i faceţi o vizită cuiva care v-a dus dorul şi o să faceţi cumva să vă întâlniţi.

FECIOARĂ
Se rezolvă o problemă financiară şi o să vă puteţi mişca, poate daţi o fugă la părinţii, la bunicii care locuiesc în altă localitate, să schimbaţi o vorbă. Vă pregătiţi de un eveniment în familie şi o să puneţi umărul la tot ce trebuie făcut ca să fie lumea mulţumită. Aţi avea de unde să recuperaţi nişte bani şi să vă repeziţi azi, mâine la rudele de prin împrejurimi.

BALANŢA
Sufleteşte pare să fie mai bine, se vindecă o rană şi o să vă puteţi găsi pe cineva care să vă completeze frumos şi să faceţi casă bună împreună. Sunt nişte oameni care vor să vă coopteze într-o activitate care să vă pună în valoare nişte calităţi. O să daţi curs unei invitaţii la cafea pentru că şi voi sunteţi curioşi să ştiţi dacă aveţi compatibilitate, sau nu.

SCORPION
Poate vă pregătiţi de musafiri, că sărbătoriţi ceva mâine, sau poimâine şi o să vă daţi peste cap să faceţi aprovizionare, să fie totul pus la punct. Se poate să vă faceţi timp şi pentru câţiva paşi pe afară ca să luaţi aer, să faceţi şi mişcare. Ar fi ceva treabă pe acasă, dar aveţi nevoie şi de o gură de aer proaspăt şi poate ieşiţi pe undeva.

SĂGETĂTOR
O să scoateţi din banii puşi deoparte ca să ieşiţi pe-afară şi să vă destindeţi împreună cu ai voştri şi cu prietenii, să daţi refresh. Poate vă duceţi la o zi de naştere, pare să fie un eveniment festiv care-o să vă dea o stare bună, azi, mâine. Vin bani şi o să-i cheltuiţi, că vreţi să vă simţiţi bine cu ai voştri şi cu prietenii, să vă distraţi.

CAPRICORN
Vizita cuiva o să vă scoată din starea de monotonie şi o să fiţi în formă, să ieşiţi la o plimbare, dacă se vrea, ca să mai vedeţi şi altă lume. O sumă de bani pe negândite şi o să vă puteţi mişca, să daţi o raită pe la magazine, pentru diverse. Apare cineva care vă revigorează sufleteşte că vine cu veşti bune şi cu un cadou, poate.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza