Horoscop 2 octombrie, cu Neti Sandu. Ce zodie își schimbă viața sentimentală

Horoscop 2 octombrie, cu Neti Sandu. Ce zodie își schimbă viața sentimentală

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 2 octombrie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BALANȚĂ
Se poate să aibă loc acea întâlnire amânată în repetate rânduri și poate viață voastră sentimentală o să fie înseninata. O să vă ocupați și de casă și de voi, c-ați rămas restanțieri la ambele capitole și trebuie să recuperați dacă tot aveți timp liber.

SCORPION
Poate le-ați rămas datori unor prieteni cu o ieșire în oraș, poate chiar mai departe de casă și plecați într-o excursie. Se pare c-o să luați parte la un eveniment festiv, și care chiar dacă va fi în cadru restrâns, tot o să fie frumos și-o să vă simțiți foarte bine.

SĂGETĂTOR
Cineva insistă să vă-ntâlniți, dar nu păreți pregătiți pentru un tir de întrebări, așa că poate lăsăți pe mâine rendez-vous-ul. E posibil să alegeți o altă destinație, c-au intervenit niște modificări în programul de week-end și nu mai pot nici unii dintre prieteni să vă-nsoțească.

CAPRICORN
Poate e o nuntă în familie sau niște prieteni se căsătoresc și o să fie și cu cheltuială și cu distracție. Se poate să puneți umărul, serios la un eveniment festiv și să faceți tot ce depinde de voi că să iasă frumos și să fie toată lumea mulțumită!

VĂRSĂTOR
E posibil să prindeți din zbor o ofertă de afaceri și o să vă gândiți la ea că să vedeți cum să profitați la maximum de toate avantajele. O ieșire la plimbare o să dea refresh relației sentimentale, iar pentru unii dintre voi poate fi o dragoste la a două vedere, că la prima n-a fost niciun declic.

PEȘTI
Poate lăsăți toate treburile pe altădată și plecați într-o excursie să va clătiți retina. O să vă ocupați și de treburile gospodărești, dar poate chemați și un frate, o sora la cafea, să mai stați la povești c-aveți nevoie de un respiro, dacă nu ieșiți pe nicăieri.

BERBEC
O să vă alăturați unui grup ca să faceți mișcare, ori poate aveți ceva de spus în public, în cadrul unui eveniment. Au rămas câteva aspecte neclare pe care-ar trebui să le lămuriți, totuși cu cineva care vrea să fiți împreună. Și să fiți și fericiți.

TAUR
Poate alegeți o variantă de relaxare dacă vă simțiți epuizați, vă duceți la spa, la masaj, la tuns, la cosmetică. Familia vă acaparează cu totul și o să petreceți timp de calitate împreună, și cu ceva prieteni în jur, dacă vă face plăcere și nu sunteți prea obosiți.

GEMENI
Cineva pe care trebuia mai demult să-l întâlniți apare, în sfârșit și surpriză să fie una de proporții. O să va respectați promisiunile făcute copiilor și-i duceți în parc, la film, la jocurile preferate, ca să se bucure de timpul liber și poate e o zi de naștere de sărbătorit.

RAC
Sufletește, promite să va fie și mai bine dacă o să dați dovadă de sinceritate în relația de cuplu - să spuneți ce vă deranjează. Se pare c-o să cheltuiți puțin peste estimările voastre, dar o să le aduceți zâmbetul pe buze unor oameni care nu prea sunt împăcați cu ce li se-ntâmplă de o vreme.

LEU
Poate lansați o idee de afaceri să vedeți cu cine-ați putea colabora și de săptămâna viitoare treceți la fapte. Oameni cu care nu v-ați mai văzut de mult va caută și o să va faceți timp, măcar două, trei ore să vă vedeți la o cafea, să aflați ce-o mai fi făcut fiecare.

FECIOARĂ
O să-i adunați în jurul vostru pe cei din familia lărgită c-o să vă sfătuiți în privința unor evenimente din toamna asta. O să vă socotiți banii să știți dacă v-ajung pentru o ieșire la plimbare, într-o stațiune de agrement, sau o să dați o raită prin parc, mai prindeți un târg tradițional pe-acolo.

sursa: știrileprotv.ro

Comenteaza