Horoscop 2 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Pentru ce zodie pot apărea din senin niște bani

Horoscop 2 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Pentru ce zodie pot apărea din senin niște bani

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 2 noiembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Scorpion
Vreţi să începeți lucruri noi prin care să vă arătați toată priceperea, poate fi un hobby care să scoată la iveală calitățile ascunse și să vă reinventați. O să vă puteți reface viața sentimentală cu cineva pe care l-ați m-ai întâlnit și care o să vă placă la a doua vedere. Aveți planuri mari și aveți și capacitatea să le duceți la îndeplinire, acum, că vă adunați forțele de ceva timp.

Săgetător
O să vreți să vă mutați la casa voastră, care poate abia acum e gata, că ați făcut diverse modificări și o să începeți o viață nouă, vă căsătoriți. O să vă asociați cu niște oameni în vederea unei colaborări și o să aveți bani de buzunar.Partenerul de cuplu așteaptă un răspuns de la voi și o să știți ce să-i spuneți, că v-ați pregătit.

Capricorn
Voi aveți planuri mari care vă pot reuși, poate vor mai pune umărul și câțiva oameni de încredere și o să fie un salt calitativ – pe linie profesională. Pot apărea din senin niște bani și să-i țineți pentru o escapadă turistică la sfârșit de săptămână, când or să poată și ai voștri să meargă. Se poate să faceți rost de o colaborare și acei bani în plus ori să vă folosească să ieșiți cu ai voștri pe undeva.

Vărsător
S-ar putea să ieșiți la rampa cu ceva care să atragă atenția celor care contează pentru voi și să vă alegeți cu un premiu, o recompensă pentru eforturile cumulate. O să puteți întâlni pe cineva și să aveți o viață de cuplu fericită, că v-ați învățat lecția din greșelile trecutului. E posibil să vi se plătească niște ore suplimentare, sau altceva, un rest de plată, cine știe de când.

Pești
Se poate repara o căsnicie sau o relație sentimentală și să vă faceți planuri pentru casă nouă, orice să aveți copii, pentru că vă doriți foarte mult. E cineva care vă curtează, dacă nu aveți pe nimeni, și puteți începe o frumoasă poveste de dragoste că disponibilitate sufletească există. Ați putea rezolva o problemă care ține de un act de proprietate, de moștenire, faceți o donație.

Berbec
Vă contacteze cineva care vă poate deveni partener de afaceri și o să vă gândiți dacă vă mutați sau nu, că o să aveți un program prea încărcat. Ar avea de unde să vă mai intre niște bani, pot fi și din urmă, și o să acoperiți cu ei urgențele și să aveți și de distracție. Vă invită cineva la o discuție de afaceri și vi se poate creiona un proiect care să vă asigure banii pe o perioadă mai lungă de timp.

Taur
Apar din senin diverși oameni de afaceri care vă propun o formă de colaborare și să vă și nimerească, să fie ceva ce vă place, la care vă pricepeți. E cineva care vrea un răspuns sincer de la voi și v-ar prinde bine și vouă să-i spuneți ce decizie ați luat în privința relației. O să strângeți relațiile cu rudele apropiate și veți pune umărul la evenimentele care vor avea loc în curând.

Gemeni
Vă curtează și pe voi cineva pentru un job, dar aveți prea multe pe cap și vreți să faceți o muncă de calitate, nu așa, printre picături. Vedeți! E nevoie de părerea voastră la serviciu și în societate și de spiritul întreprinzător și o să faceți o muncă de consiliere. Relația cu partenerul de cuplu poate deveni și mai așezată cu condiția să perfectați comunicarea.

Rac
Răspunsul pe care îl aşteptaţi va sosi și poate aflați când o să plecați într-o vacanță, unde și cine o să vă însoțească sau la cine vă duceți. O să puteți întâlni și voi pe cineva cu care să formați un cuplu și să vă faceți planuri pentru mutat în casă nouă o să aveți copii. Poate ieșiți la cafea cu partenerul de cuplu să discutați despre problemele familiei și despre timpul liber comun, cum să-l folosiți.

Leu
Se impune să luați o decizie referitoare la locuința pe care poate că vreți s-o schimbați, să aveți mai mult spațiu, că e posibil să se mărească familia. O să mai cheltuiți niște bani cu locuința, schimbați mobilierul, aparatura și o să depășiți, probabil, bugetul alocat. O să faceți niște achiziții pentru casă, poate renovați interiorul și o să vă creați loc pentru studiu, pentru lucrul de acasă, compartimentaţi altfel spaţiul.

Fecioară
Întrevedere cu cineva care dirijează un proiect în care să vă implicați și voi și să merite din punct de vedere financiar că nu vă strica niște bani în plus. Relația voastră de cuplu se poate rescrie frumos și să mai schimbați regulile ca să funcționeze fără cusur. E o chestiune de familie care se cere urgent rezolvată și o să faceți tot ce depinde de voi să se ducă totul la bun sfârșit.

Balanţa
Se poate să vă găsiți alt serviciu sau alt proiect în care să vă implicați trup și suflet, că nu vă place să faceți treabă de mântuială. O să mai faceți câte ceva și pentru voi ca să aveți o stare de spirit și mai bună, să vă revigorați. Vi se fac oferte de lucru și ceva o să vi se pară atrăgător și se poate să vă dați acceptul zilele astea.

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza