Horoscop 2 martie 2023, cu Neti Sandu. Ce zodie află o minciune care i-a fost spusă

Horoscop 2 martie 2023, cu Neti Sandu. Ce zodie află o minciune care i-a fost spusă

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 2 martie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

PEȘTI
Sunt niște aspecte din trecut care se cer rezolvate și o să dați drumul proiectelor noi dacă vă eliberați de restanțe și de problemele sufletești.

BERBEC
E bine să luați în serios orice ofertă de lucru că nu se știe de unde-o s-apară chilipirul – o colaborare bănoasă și care să atragă și altele.

TAUR
O chestiune de serviciu se acutizează și o să trebuiască să dați zor să duceți la bun sfârșit toate obligațiile și să vă-ngrijiti și de sănătate, totodată.

GEMENI
E posibil să fie o zi bucuroasă pentru voi și să faceți și cumpărături, online, dacă vreți să fiți în siguranță, să diminuați riscurile de îmbolnăvire.

RAC
Se poate să aflați adevărul din spatele unei întâmplări care v-a pricinuit suferință, amărăciune și poate o să fiți toleranți cu cel care a greșit, poate fără să vrea.

LEU
Poate va trebui să duceți muncă de lămurire cu un angajator, cu șefii, ca să lucrați în ritmul vostru și să dați randament și mai bun la slujbă.

FECIOARĂ
E o perioadă cu cheltuieli la voi, dar se întrevăd și bani care-or să intre și o să vă descurcați cu toată tevatura – o să faceți, chiar, puțină economie.

BALANȚĂ
Apar răspunsuri la-ntrebările pe care le-ați pus mai demult și o să știți ce-aveți de făcut mai departe în relația de cuplu, sau în cea cu copiii, c-or fi fost niște probleme acolo.

SCORPION
Cel mai bine-or fi să lăsați inima să vorbească și să fiți mai puțin critici cu partenerul de cuplu, să nu sară scântei și să vă pară rău, dup-aceea.

SĂGETĂTOR
O să vă dați întâlnire cu cineva care vine cu o ofertă de colaborare – poate fi și în plan personal și să vă convină ce vi se propune, să fie avantajos pentru voi.

CAPRICORN
Încep să se adune banii în cont, e o șansă, chiar de a pune și ceva de-oparte ca să vă asigurați o rezervă, în caz de urgență.

VĂRSĂTOR
O să vă consultați și cu partenerii de afaceri înainte de a lua o decizie care să pecetluiască înțelegerea voastră contractuală, să vă puneți de acord.

srusă:știrileprotv.ro.

Comenteaza