Horoscop 2 mai, cu Neti Sandu. Pentru ce zodie se anunță o zi cu bani

Horoscop 2 mai, cu Neti Sandu. Pentru ce zodie se anunță o zi cu bani

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 2 mai aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

TAUR
O să vă puteți renegocia un contract și dacă lucrurile merg bine o să vă puteți continua munca, daca nu îl reziliați. O să relaționați cu niște oameni fie în interes personal, fie de serviciu și o să aveți parte de niște beneficii, bani, un cadou, o semnătură pe niște acte.

GEMENI
E posibil să luați niște bani și să vă descurcați cu toate cheltuielile, c-oți fi amânat niște plăți. Apar noutăți la voi, care să vă ofere idei de afaceri și totodată să vă indice și o posibilitate de a vă manifesta în plan personal, să cultivați un hobby.

RAC
O să aveți de semnat niște acte și să vă pregătiți de o etapă superioară, absolviți un stagiu, câștigați un titlu. Se poate să fiți în mișcare, să vă întoarceți de pe unde ați fost plecați sau poate faceți o escapadă și plecați mai departe, că aveți undă verde la călătorii.

LEU
O să aveți de făcut niște plăți și poate mai aveți de luat câte ceva și pentru cei dragi, că n-oți fi avut bani la momentul potrivit. Vi se vor aprecia niște eforturi și rezultatele or să fie încununate de succes, că v-ați implicat trup și suflet și a fost și o muncă de durată.

FECIOARĂ
O să reluați traseul unor acte să vedeți unde s-au blocat ca să luați toate semnăturile să meargă treaba șnur. De-abia vă așteaptă niște oameni să vă spuneți punctul de vedere într-o chestiune care ține de latura profesională și o să luați o decizie, după ce vă consultați cu partenerii de afaceri.

BALANȚĂ
E o șansă de a face o deplasare în scop personal în străinătate, undeva și o să vă bucurați că vă puteți și destinde, cu ocazia asta. Vă descurcați cu banii, o să faceți și acele plăți pe care le-ați mai amânat și o să reglați situația financiară, că se pare că v-ați propus să fiți cumpătați acum, dacă tot au trecut sărbătorile.

SCORPION
O să vă faceți timp pentru ieșirile în lume, poate ați făcut cunoștință cu cineva care poate deveni partenerul vostru de cuplu, dacă nu sunteți căsătoriți. V-au rămas niște treburi de terminat și o să vă bucurați de puțin ajutor și din partea altora care vor să vă scutească de eforturi suplimentare.

SĂGETĂTOR
Poate abia acum vă caută acel cineva care n-a putut veni de Paște, dar nu v-a uitat și vrea să fiți împreună. O reușită, poate vă mobilizați serios, să lansați la apă un produs, poate fi un proiect care să vă aducă în centrul atenției și să primiți aplauze la scenă deschisă.

CAPRICORN
Șefii or să vă mai dea ceva - în plus - de lucru, dar vin și bani, poate veți mai primi și alte colaborări, între timp. Or să se vadă rezultatele unei munci de echipă și vine și promovarea - când o să vă așteptați cel mai puțin, că voi puneți accent doar pe munca, nu și pe medalii.

VĂRSĂTOR
O să vă caute cineva care speră să vă cunoașteți mai bine ca să formați un cuplu, dacă nu aveți o relație. Noutăți - despre cum v-ați putea petrece timpul liber, poate vă descoperiți o pasiune care v-ar umple, frumos, viața și s-ar putea să vă aducă și notorietate.

PEȘTI
O să vă puneți mintea cu o materie, cu niște cursuri, examene, pot fi și ale celor mici pe care o să-i supervizați la învățătură. E animație la voi, v-ați făcut unele planuri și vreți să vă țineți de ele că să le duceți la bun sfârșit, să încheiați cu bine niște proiecte atât personale, cât și de serviciu.

BERBEC
Se poate să luați mai des cuvântul în public, poate în rețelele de socializare și o să găsiți destui adepți, ideile voastre prind la public. Vă pregătiți de o activitate de grup care să vă aducă bani, popularitate și de grup și individuala și o să fie un crescendo în plan profesional, în carieră.

sursa info: știrileprotv.ro

Comenteaza