Horoscop 2 iunie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își deschide o afacere de familie

Horoscop 2 iunie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își deschide o afacere de familie
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 2 iunie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

GEMENI
Se pare c-o să vă integraţi într-o echipă şi o să vă faceţi remarcaţi, veţi lua şi bani şi se vor găsi şi alte proiecte. O să faceţi rost de nişte bani în plus, poate fi chiar o mărire de salariu şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile acestei perioade, c-aveţi multe de cumpărat.

RAC
Poate vă luaţi ceva care e mai ieftin în perioada asta şi o să faceţi o economie, c-aţi prins momentul ideal. Voi o să recuperaţi nişte bani, se poate să primiţi şi ceva în dar, e o surpriză şi asta o să vă ungă pe suflet că-nseamnă că-i pasă cuiva de voi.

LEU
O să ieşiţi la rampă cu ceva nou are să vă aducă satisfacţii şi financiare şi morale, şi or să fie încântaţi beneficiarii. Se iveşte ocazia să plecaţi cu treaba pe undeva şi să profitaţi să mai şi vizitaţi câte ceva şi o să vă destindeţi, pe lângă faptul că veţi rezolva şi probleme de afaceri.

FECIOARĂ
Şi cu şi fără un motiv medical v-ar prinde bine să faceţi o programare la medic, măcar preventiv. Dacă sunt şi probleme atunci obligatoriu. Se reglează situaţia financiară, poate apelaţi şi la un credit dacă vreţi să plecaţi în vacanţă, sau să cumpăraţi, ceva scump pentru casă.

BALANŢĂ 
Se poate să-ncepeți o relaţie de afaceri, un parteneriat care-o să v-aducă nişte câştiguri certe. O să puteţi sta la masa negocierilor c-aveţi şanse să şi obţineţi nişte avantaje, de unde până-acum nu prea aveau ochi şi urechi pentru voi, şefii.

SCORPION
O să vă invite cineva într-o plimbare, în afara oraşului, poate şi-n altă ţară şi o să fie o binemeritată vacanţă, dacă vă duceţi. Anturajul pare să fie mai receptiv la problemele voastre şi o să vă simţiţi şi voi mai în largul vostru că oamenilor le pasă de voi şi lucrurile merg uşor, chiar şi de la sine.

SĂGETĂTOR
Se poate s-aveţi o discuție-ntre patru ochi cu partenerul de cuplu ca să reglaţi nişte chestiuni de familie - musai. O să vă treziţi cu oferte de lucru şi s-ar putea s-alegeţi ceva dacă, oricum, aveaţi de gând să faceţi o schimbare şi vi se pare ceva atrăgător, ca bani, cel puţin.

CAPRICORN
E o-ncercare din partea cuiva să reînnodaţi o relaţie şi să refaceţi armonia care fusese cândva şi poate-i reuşeşte. Se pare c-o să investiţi nişte bani în casă şi o să le-mpliniți nişte dorinţe alor voştri că v-o fi rugat mai de mult şi nu vreţi să-i dezamăgiţi.

VĂRSĂTOR
O să puteţi aprofunda nişte studii să luaţi o diplomă ca să puteţi practica meseria de care sunteţi atraşi. Poate se-adună în jurul vostru nişte oameni ca să daţi viaţa unei idei, poate fi un proiect de timp liber, şi o să aveţi succes.

PEŞTI
O să vă-nțelegeți cu colectivul în care veţi intra şi munca voastră o să fie răsplătită, că e valoroasă. Un parteneriat de afaceri v-ar aduce bani frumoşi, cu condiţia să ţineţi pasul cu schimbările care vor avea loc şi o să vă asiguraţi un loc mai sus pe scena socială.

BERBEC
Se conturează nişte bani în plus, poate şi pentru că o să vă schimbaţi serviciul, sau or fi afaceri particulare. Voi vă puteţi permite multe din lucrurile care vă erau interzise, printre care şi o minivacanţă, să mai schimbaţi peisajul, să vă spălaţi reţină cu alte imagini din natură.

TAUR
E posibil să vă orientaţi spre o afacere de familie, ca să nu mai depindeţi de alţii şi o să vrea şi partenerul, pare-se. Vă luaţi inima-n dinţi să-ncepeți lucruri noi, pot fi şi din cele de care v-aţi mai apucat o dată, dar n-au mers, acum însă condiţiile sunt diferite şi-or să meargă bine.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza