Horoscop 2 februarie, cu Neti Sandu. Ce zodie prinde un job mai bine plătit

Horoscop 2 februarie, cu Neti Sandu. Ce zodie prinde un job mai bine plătit
| Foto: stirileprotv.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 2 februarie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

VĂRSĂTOR
O să vă impuneți punctul de vedere într-o ședință, poate sunteți pe o platformă online sau la serviciu, că aveți o observație importantă de făcut. Poate organizați o petrecere cu prietenii, de mâine încolo și faceți toate pregătirile necesare, cu rezervări cu tot. Se poate să vă lansați într-o nouă aventură profesională și să vă alegeți cu o sumă consistentă o bună bucată de vreme.

PEȘTI
O stare de bine, că aveți și motive, poate v-ați găsit ceva nou sau în plus de lucru și o să vă mobilizați să faceți treabă ca lumea, că e un pariu cu voi înșivă. O sa dați drumul proiectelor noi și poate o să vă focusați pe unul singur care vi se pare mai important. Poate vă mai îngrijiți și de partenerul de cuplu, de sănătatea lui, că tot fuge de doctori. Nu-l lăsați așa.

BERBEC
E momentul să vă relansați, să puneți la vedere toate calitățile care vă recomandă pentru un job mai bine plătit și o să vă implicați trup și suflet. E cineva care vă caută în intenția de a petrece un weekend împreună, poate pentru că vă aflați la început de drum și vrea să vă cunoașteți. Aveți o energie debordantă și o să vă implicați în tot felul de activități care să vă adauge un plus de prestigiu.

TAUR
O să bateți palma pentru un nou contract și o să dați zor să duceți totul la bun sfârșit că aveți tot interesul să căpătați și în continuare contracte. O să vă dați întâlnire cu niște prieteni care vor să aveți o preocupare de pe urma căreia să apară niște beneficii. O șansă de bani din colaborări și o să încheiați un contract ca sa începeți altul, să aveți o constantă financiară.

GEMENI
O reușită, poate dați de niște bilete de cazare fie pentru weekend, fie pentru vacanța pe care o să o aveți în curând, poate sunt mai ieftine. Poate o să luați parte la o competiție și să ieșiți și învingători. E posibil să fie un concurs, ori un meci al copiilor. Un nou business la orizont și lucrurile or să meargă bine, că vine și susținere din partea unor oameni.

RAC
Vă bucurați de atenție din partea unor persoane care vă apreciază și poate au chiar un motiv special să vă aducă un cadou, o fi aniversare, ani de căsătorie, de muncă. Se poate să luați bani să faceți cumpărături și să schițați taxele obligatorii ca să nu acumulați restanțe. O să vă bucurați de aprecieri din partea șefilor, poate o să ocupați și o funcție, vedeți cum arată toată treaba.

LEU
Apare o ofertă de lucru și dacă nu sunteți până peste cap cu munca, o să mai acceptați o colaborare, ca să faceți rost de bani în plus, că aveți nevoie pentru ratele bancare. O să alegeți o variantă de petrecut timpul liber în compania prietenilor, ca să vă puteți și destinde, că ați fi obosit și voi. Sunteți prinși cu multe treburi, dar o să vă descurcați de minune, că motivația voastră e una serioasă. Să ajungeți în top.

FECIOARĂ
O companie agreabilă care vă poate scuti de o muncă și să vă însoțească totodată și la plimbare, la shopping, să petreceți mare parte din zi împreună. Se poate să aveți o discuție între patru ochi cu cineva care nu vrea să vă piardă, dar tot nu reușește să-și tempereze pornirile agresive. Se observă succes, dar veți avea de lucru, nu glumă și o să fie obositor și o să trebuiască să vă menajați.

BALANȚĂ
Se poate să faceți o selecție printre prieteni și să-i păstrați pe cei care sunt paroliști, serviabili și nu duc vorba, vă sunt fideli. Rămâne să vă hotărâți dacă vă angajați într-o nouă aventură profesională sau vă rezumați la jobul pe care-l aveți, ca să nu vă complicați. O să vă puteți așeza și voi la casa voastră, dacă nu sunteți într-o relație stabilă, și să aduceți pe lume copii.

SCORPION
Vă interesați de câteva lucruri noi pentru casă, că ați putea să luați de pe online și mai ieftine, dar și la fața locului se poate, că vreți să le vedeți pe viu. O să luptați pentru fiecare lucru pe care vi-l doriți și o să le puteți obține, că forța voastră e nemărginită. Se pare că aveți plăți de făcut și o să vă împrumutați chiar și la propriul buzunar dacă nu aveți suficienți bani.

SĂGETĂTOR
Vine cineva care are gânduri mari cu voi și dacă nu sunteți căsătoriți o să fiți și voi receptivi la ce se întâmplă, ca să vedeți cum ar merge relația voastră. Or să vi se plătească niște munci din particular și o să vă fie mai ușor cu banii în perioada asta, vă mai relaxați un pic. Vă cooptează cineva într-o afacere care o să vă aducă bani pentru că știți cum să munciți cu eficiență.

CAPRICORN
Se poate să și lucrați, să și învățați și să fiți ocupați până peste cap, dar o să ieșiți în weekend la o porție de respiro prin țară pe undeva, pe la munte. Se poate să perfectați niște acte care țin de școală, vă transferați în altă grupă ori la altă școală, par să fie niște schimbări. E un grup care vrea să vă puneți și voi amprenta pe o activitate care o să vă propulseze în carieră.

sursa: știrileprotv.ro.

Comenteaza