Horoscop 19 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va da lovitura în afaceri

Horoscop 19 septembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va da lovitura în afaceri

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 19 septembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

FECIOARĂ
O să vă dați peste cap să rezolvați lucrurile contracronometru și să vă achitați de obligațiile de serviciu în primul rând și apoi față de oamenii care contează pentru voi.  Or să vă intre niște bani. Pot fi și din colaborări. O să aveți de buzunar, că prea vi se duceau toți pe facturi. O să vă bucurați de niște privilegii. Primiți vreun card cadou, o legitimație, un voucher, o recompensă.

BALANȚĂ
Sunt ceva acte de semnat, poate expiră un buletin, pașaport, carduri și trebuie neapărat să le reactualizați ca să vă puteți deplasa. O să aveți prilejul să reparați o relație care nu mai mergea și să mergeți mai departe, că e an bun de parteneriat. Vi se împlinesc niște așteptări. Or să vi se returneze niște bani. Câștigați un proces, se reglează niște situații.

SCORPION
E un proiect care v-a acaparat cu totul și o să dați randament bun acolo, să faceți progrese pe linie profesională, în carieră. Se întrevede o plecare într-o stațiune de agrement, posibil în week-end și să rezolvați și o problemă de afaceri prin telefon dacă nu vă puteți abate din drum. Poate vă asociați cu niște oameni ca să dați drumul unui proiect care o să vă pună într-o lumină favorabilă.

SĂGETĂTOR
Vi se propune ceva nou de lucru și o să vă calculați timpul să vă ajungă și pentru o activitate suplimentară ca să faceți rost de bani în plus. E o interacțiune cu cineva care vă invită să vă implicați într-o activitate de grup, să practicați un sport poate. O să vă puteți găsi un om pe măsura pretențiilor voastre și să încercați traiul în doi, să vă întemeiați o familie.

CAPRICORN
E cineva care s-ar bucura de prezența voastră și v-ați putea dumeri dacă există compatibilitate pentru o relație sau va exista o distanță între voi. Vi se poate încredința o funcție și să aveți capacitatea necesară să vă puneți în valoare toate calitățile să duceți la îndeplinire funcția. Se poate să vă așezați la masa negocierilor pentru un contract care va fi pe termen lung și o să fie o constantă financiară.

VĂRSĂTOR
O să vă preocupe studiul. Poate optați în favoarea unor materii pentru voi sau pentru copii ca să nu devină un chin mersul la școală sau învățatul. Poate ați avut o rezervare să vă duceți acolo unde n-ați mai putut ajunge la începutul verii și o să fie frumos. Se poate să vi se aprobe un împrumut bancar sau amânarea unor rate. O să scăpați de grija banilor, vă echilibrați.

PEȘTI
Încep să vină banii pe care-i așteptați din mai multe direcții și o să fie o lejeritate financiară pentru că nu mai trebuie să faceți economii la sânge. O problemă de sănătate erodează și trebuie stopat fenomenul. Vă duceți la medic și vă spune el ce să luați, ce tratament. O să perfecționați comunicarea și cu șefii și cu anturajul colegial și cu prietenii și cu toți membri familiei.

BERBEC
O să vi se dea un răspuns favorabil de la vreo comisie și-o să puteți începe munca, ori poate o să faceți o investiție ca să vă sporiți banii din cont. E cineva care visează la o împacare cu voi, că or fi fost ceva probleme în trecut, dar depinde foarte mult de ce simțiți. V-au rămas acte nesemnate, plăți de făcut. Taxe, facturi sau aveți vreun examen de dat.

TAUR
Vă ocupați de treburile casnice, vi se dă și o mână de ajutor să nu se lase totul pe umerii voștri și o să vă puneți casa la punct. Se impune un control medical ca să vedeți cum stați. Îi duceți și pe ai voștri și o să stați liniștiți. O să vă interesați de o posibilă colaborare. E vorba și de bani frumoși printre altele și o să luați o decizie.

GEMENI
Poate ați rămas datori copiilor cu niște cumpărături pentru casă, că ați zis că le amenajați locul de studiu, de joacă, ori că le plătiți abonament la un sport, ori la altceva. Se poate să vă descoperiți un hobby care să vă scape de monotonie, să vă bucurați de un vibe pozitiv. Ca să vă întelegeți și mai bine cu partenerul de cuplu ar fi bine să petreceți un timp de calitate împreună, să ieșiți pe la mondenități.

RAC
Voi ați putea da lovitura în afaceri. Să atingeți un alt nivel de notorietate și să vă asociați cu niște oameni pricepuți și care să țină pasul cu voi. Faceți monetarul să vedeți cum stați cu banii de taxe școlare, de facturi și altele, să nu depășiți bugetul lunar. Poate ieșiți la un suc, o înghețată cu cineva care vrea să vă cunoască mai bine și o să o faceți dacă nu sunteți căsătoriți.

LEU
Poate o să reînnoiți un contract dacă ați fost mulțumiți de suma cu care ați fost plătiți și nu o să le spuneți angajatorilor că vă opriți aici. Poate trebuie reglat regimul actelor. N-ați completat actele dintr-un dosar, vă lipsesc niște parafe, ori nu le-ați autentificat.

Comenteaza