Horoscop 19 iunie, cu Neti Sandu. Zodia care va începe astăzi o relație

Horoscop 19 iunie, cu Neti Sandu. Zodia care va începe astăzi o relație

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 19 iunie 2024 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

GEMENI
Se poate să faceți mișcare, să practicați un sport, să vă faceți un program special cu copiii, într-un parc de distracții. O să aveți un program încărcat cu de toate și chiar e genul vostru, o să vă vedeți cu multă lume și o să parcurgeți niște distanțe, poate dați o fugă la malul mării.

RAC
O invitație la un spectacol, la un concert, o să umpleți frumos timpul în libere și o să-i înțelegeți și pe ai voștri, familie. Se vorbește despre voi la superlativ ori așa ar trebui, poate azi lansați la apă un proiect și are priză la public, ori poate vă căsătoriți, dacă nu sunteți deja .

LEU
Se poate să vă duceți la un party, poate fi nunta unor prieteni sau se botează un copil și o să fiți și voi de față. Invitațiile prin țară curg și, dacă aveți timp să ajungeți, nu o să ratați niște ocazii cu care nu vă întâlniți prea des și o să le faceți o surpriză unor prieteni, rude.

FECIOARĂ
Se poate să întâlniți în drumurile voastre pe cineva care se regăsește în felul vostru de a fi și poate o să vă cunoașteți mai bine. Cineva care vă caută de multă vreme o să vă invite la masă, o avea ceva important de spus și de aflat de la voi – poate are legătură cu o posibilă relație de cuplu.

BALANȚĂ
În cercul de prieteni poate apărea cineva față de care mai păstrați un interes aparte și să vă vedeți mai des, dacă nu aveți pe nimeni. E un eveniment în familie și vin prietenii, rudele sau ieșiți la un restaurant, dacă vă simțiți mai în largul vostru pe afară, pe undeva; scăpați și de un deranj cu ocazia asta.

SCORPION
Relația voastră de cuplu promite să fie și mai armonioasă și poate vă gândiți și la căsătorie, anul ăsta ori anul viitor. O să fiți mai des văzuți în societate poate și pentru că ați stat prea mult ascunsi și o să descoperiți plăcerea de a lua pulsul cetății, să vă puneți la curent cu noutățile.

SĂGETATOR
Se anunță cineva și în vizită, dar puteți ieși la o terasă ca să stați și la aer și la povești, că aveți multe de împărtășit. Sunteți amatori de ieșit pe la evenimente, la o plimbare în parc, puteți da o fugă, un dus-întors la mare sau la munte, unde vă așteaptă cineva.

CAPRICORN
O să întâlniți pe cineva care să corespundă idealului vostru și e posibil să începeți o relație dacă n-aveți pe nimeni. E o aniversare, se întâlnesc prieteni și o să ajungeți și voi că e cineva la care țineți și vreți să rămâneți cu această combinație.

VĂRSĂTOR
Se poate să vă descoperiți un hobby care să vă dea un vibe pozitiv ca să scăpați de rutina zilnică, de monotonie. O ieșire cu grupul v-ar mai dezmorți, poate vedeți împreună marea sau rulați o oră, două pe șosea până la poalele unui munte, pentru peisaje.

PEȘTI
Vă invită cineva la 1 la un brunch Și o să schimbați impresii cu cei de la care puteți învăța lucruri noi, pot fi viitorii parteneri de afaceri. E cineva care o să vă facă o surpriză, poate vine neanunțată persoana, sau face o rezervare și vă duceți direct la locul de întâlnire – poate să fie ceva inedit .

BERBEC
Se poate să luați parte la o întrunire cu oameni care vă împărtășesc pasiunile și o să descărcați acolo tot stresul acumulat. O să vă deplasați cu ușurință chiar dacă e să traversați și toată țara, aveți chef de plimbare, de văzut locuri noi, dar și de vizitat prieteni, rude cu care să stați la taclale.

TAUR
Se poate să vă bată un apropo despre o colaborare cineva de încredere și să fiți pe punctul de a accepta, mâine, poimâine. O încercare din partea cuiva de a repara o relație care a avut de suferit în ultima vreme și cu o vorbă bună, un sentiment vă puteți regăsi locul în relație.

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza