Horoscop 19 iunie 2023, realizat de Neti Sandu. Ce zodie o sa primească o propunere care o să-i aducă bani

Horoscop 19 iunie 2023, realizat de Neti Sandu. Ce zodie o sa primească o propunere care o să-i aducă bani

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 19 iunie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Gemeni
Se poate să primiți în sfârșit un accept și să puteți pleca în vacanță sau poate v-ați hotărât să intrați într-o afacere care promite. Poate să fie un nou început.

Rac
Se poate să aveți o întâlnire de afaceri și să vă spuneți punctul de vedere într-o chestiune care ține de bani și de condițiile în care veți munci, să țineți la părerea voastră.

Leu
O să vă faceți remarcați prin ceva care o să vă aducă bani, un premiu, recunoaștere a valorii la scară mare, și poate o să câștigați un premiu, o funcție.

Fecioară
Se poate să mai cheltuiți niște bani cu locuința, dar vedeți să vă rămână și pentru o plecare în vacanță, măcar câteva zile, și restul, luna viitoare.

Balanță
Ca să obțineți niște avantaje va trebui să dați dovadă de diplomație și aici, chiar e punctul vostru forte, și șefii o să fie cooperanți. O să vedeți.

Scorpion
Relația cu partenerul de cuplu se află într-un crescendo care poate duce și la căsătorie, dacă o să vreți acest lucru, și nu sunteți într-o altă relație.

Săgetător
Poate vă face cineva o surpriză plăcută și vă invită într-o minivacanță să vă recreați, să întâlniți vechi prieteni, că s-au reluat relațiile.

Capricorn
E posibil să vă luați o casă, dacă veți lua un credit de la bancă, și vă rezolvați problema spațiului, că poate se mărește familia.

Vărsător
E posibil să luați niște bani pe care să-i cheltuiți cu nesaț, că or să vă iasă în cale lucruri pe care vi le doreați de multă vreme.

Pești
Poate vine o confirmare legată de un contract pe care trebuia să-l semneze și cealaltă parte din combinația de afaceri, și sunt promisiuni de succes.

Berbec
Se vine cu oferte de muncă la voi. Poate fi și pe termen scurt, dar e posibil să extindeți aria de influență și să tindeți către alt nivel profesional.

Taur
Relația cu partenerul de cuplu e într-un crescendo emoțional și se poate ajunge și la căsătorie, dacă dacă se întrunesc și celelalte condiții.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza