Horoscop 19 decembrie 2022, cu Neti Sandu. E posibil ca o zodie să ia nişte bani frumoși

Horoscop 19 decembrie 2022, cu Neti Sandu. E posibil ca o zodie să ia nişte bani frumoși

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 19 decembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SĂGETĂTOR
Se poate să primiţi, în sfârşit, un accept şi să puteţi pleca în vacanţă, sau să faceţi achiziţiile de care aveţi nevoie, că aţi aşteptat destul să fiţi şi voi luaţi în seamă.  Poate vă face cineva o surpriză plăcută şi vă invită într-o minivacanţă în zilele libere şi o să vă faceţi timp pentru aşa ceva. Relaţia de cuplu promite să fie şi mai armonioasă, și dacă sunteţi singuri, o să apară cineva din trecut.

CAPRICORN
Se adună banii de prin toate direcţiile şi o să faceţi aprovizionarea, vă pregătiţi cu tot ce trebuie pentru sărbători şi o să primiţi şi ajutor din partea alor voştri.Poate vă mai gândiţi la acel extra job din ianuarie şi răspunsul puteţi să-l daţi tot atunci, ca să vă luaţi un timp de gândire. Se poate să negociaţi un contract şi să-l treceţi pe curat în ianuarie, că vă e greu să vă decideţi până atunci.

VĂRSĂTOR
O veste neaşteptată şi schimbaţi destinaţia de sărbători că e cineva insistent şi care o să vă convingă să luaţi tren, avion şi să ajungeţi acolo. Se poate să vă luaţi şi lucrurile după care tânjeaţi de multă vreme, printre altele, că e momentul ideal, şi chiar meritaţi. Poate vă alăturaţi unui grup ca să plecaţi undeva de sărbători, că nu preferaţi să rămâneţi acasă.

PEŞTI
Se poate să aveţi o întâlnire de afaceri, să luaţi în discuţie o chestiune mai veche şi care se poate finaliza la începutul anului, acum duceţi la bun sfârşit tot ce aţi început. E posibil să vă luaţi o casă, dacă veţi lua un credit de la bancă şi o să rezolvaţi problema spaţiului, că poate se măreşte familia. Se poate să le daţi o mână de ajutor prietenilor, le procuraţi diverse lucruri de unde v-ați luat și voi.

BERBEC
O să vă faceţi remarcaţi prin ceva care o să vă aducă bani, un premiu, recunoaştere la scară mai mare şi o să deveniţi o forţă, că o să-l aveţi pe Jupiter mare protector. Ca să obţineţi nişte avantaje, va trebui să daţi dovadă, musai, de diplomaţie, ca să nu fie efectul contrariu. O să fiţi invitaţi pe la diverse momente festive, un târg, un spectacol şi o să vă duceţi, că vă face plăcere.

TAUR
Voi o să treceţi peste nişte neînţelegeri mai vechi cu cineva la care ţineţi şi veţi petrece împreună sărbătorile în semn de împăcare. Relaţia cu partenerul de cuplu se află într-un crescendo care poate duce şi la căsătorie, dacă o să vreţi. Se pare că o să fiţi insistenţi şi o să le cereţi şefilor salariul, primă de Crăciun, cadourile, ce v-au promis.

GEMENI
Poate vă ocupaţi şi de maşină, dacă plecaţi pe undeva, ca să ştiţi sigur că sunteţi în siguranţă, sau poate plecaţi cu trenul, ori cu avionul. E posibil să luaţi nişte bani pe care să-i cheltuiţi cu frenezie, că sunt câteva lucruri pe care vi le doreaţi de multă vreme. Relaţia cu partenerul se poate remedia din mers şi o să vă înţelegeţi de minune, acum, de sărbători.

RAC
Aţi devenit mai sociabili, v-aţi înconjurat de oameni care vă împărtăşesc opiniile şi o să vă simţiţi bine în compania lor atât la treabă, cât şi în cadrul reuniunilor. E posibil să vă invite cineva chiar şi acum la party-ul de Anul Nou, chiar şi în alt oraş, şi să ziceţi „da”. O să vă bucuraţi de sprijin din partea unor oameni care au mijloacele necesare să vă ofere un ajutor consistent.

LEU
E o chestiune de familie care se cere, urgent, rezolvată până de Crăciun și poate faceți cumva să vă adunați forțele să se încheie totul cu bine. E bine să fiţi mai cooperanţi în relaţia cu şefii, să n-o zbârciţi tocmai acum, la final de an, să rataţi prima, al 13-lea salariu. Cineva pe care nu l-aţi putut uita vă caută şi o să vă sincronizaţi, să faceţi casă bună împreună, în sfârşit.

FECIOARĂ
O să vă ocupaţi şi de treburile gospodăreşti, dar nu o să vă neglijaţi nici pe voi, că vi se oferă şansa de a face o programare la tuns, la masaj, la o fizioterapie. O să adunaţi nişte bani din particular şi o să acoperiţi cheltuielile acestei perioade, şi o să puteţi pleca pe undeva. Sunt nişte obligaţii de serviciu de care trebuie să scăpaţi urgent, ca să se încheie anul cu bine.

BALANŢA
Relaţia cu partenerul de cuplu se află într-un crescendo emoţional şi poate veţi ajunge anul viitor la căsătorie, dacă nu, chiar de sărbători o să faceţi anunţul. E o şansă de a câştiga dintr-o afacere, dacă nu acum, cel mai probabil în ianuarie şi, de fapt pe tot parcursul anului viitor. Vine cineva care vă insuflă acea doză de optimism care vă face să speraţi la o căsătorie.

SCORPION
O să faceţi demersurile necesare ca să vă luaţi odată banii, că aveţi atâtea de cumpărat şi nu o să vă ajungă timpul, dacă se tot amână recuperarea acestor bani. O să aflaţi o veste bună, poate vine acea persoană de care aveţi nevoie, şi o să vă simţiţi iubiţi, protejaţi. Poate vă hotărâţi să plecaţi într-o minivacanţă prin împrejurimi, şi în altă parte, ca să daţi refresh stării de spirit.

sursă: știrileprotv

Comenteaza