Horoscop 19 august, cu Neti Sandu. Ce zodie va primi un bonus, în bani

Horoscop 19 august, cu Neti Sandu. Ce zodie va primi un bonus, în bani
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul pentru 19 august, cu Neti Sandu, aduce energie bună și reușite în lant. Vibrația zilei este 1. 

LEU

E posibil să vă găsiţi alt serviciu că oferta financiară e generoasă şi aţi ridicat şi voi ştacheta.
Apar noutăţi la serviciu şi poate e un proiect care să v-aducă mai mulţi bani, ca va fi bine cotat şi va fi şi de cursă lungă.

FECIOARĂ

Se ivesc nişte colaborări care v-ar aduce bani în plus la bugetul familiei şi o să vă faceţi timp să munciţi şi în paralel cu serviciul.
E activitate intensă la voi şi o să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus, că aveţi energie şi n-o să întâmpinaţi obstacole, o să vă descurcaţi frumos.

BALANŢA

Poate vă faceţi analize medicale, fie că vă deranjează ceva, fie că nu, ca să puteţi sta liniştiţi, preventiv.
O să vă ocupaţi şi de voi şi de casă, poate aveţi un eveniment în familie şi o să vă pregătiţi de zor, şi cu ajutorul celorlalţi, o să vă puneţi amprenta personală.

SCORPION

Se face o evaluare la locul de muncă şi poate primiţi o recompensă pentru calitatea muncii, bani, bonificaţie.
Vă implicaţi într-o activitate care v-ar aduce şi vouă beneficii, dar şi celorlalţi pentru care veţi lucra, poate fi o fundaţie care salvează oameni, sau natura.

SĂGETĂTOR

Chiar dac-aţi fost plecaţi tot vă mai gândiţi la o escapadă turistică de măcar câteva zile să schimbaţi aerul, peisajul.
O să fiţi mai prezenţi pe scena socială şi o să vă duceţi pe la evenimente care pot avea legătură şi cu serviciul, dar şi cu lumea spectacolelor.

CAPRICORN

Există cineva pentru care sunteţi dispuşi să faceţi mari sacrificii, numai să v-o ceară, aveţi nevoie de un semn de la acea persoană.
Apar bani şi veşti care să vă schimbe ordinea priorităţilor şi o să depuneţi mai mult efort să rezolvaţi problemele care vin din toate direcţiile.

VĂRSĂTOR

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa în doi şi să vă meargă bine, că e anul vostru special, am tot zis.
Se rezolvă probleme mai vechi, dar nu de la sine, mai trebuie să interveniţi pe ici pe colo, cu un drum, un telefon, email şi e de insistat.

PEŞTI

Relaţia de cuplu are de câştigat în perioada asta, poate pentru că sunteţi în vacanţă şi comunicarea e mult îmbunătăţită.
Puteţi avea mai mult curaj să vorbiţi cu şefii şi să le cereţi ce-aveţi nevoie, cu argumente, dac-aveti, şi o să vă descurcaţi frumos, oricum, mai bine decât pân-acum.

BERBEC

Se mai schimbă câte ceva - în bine - la serviciu şi o să vă alegeţi cu nişte avantaje, printre care şi bani.
Se poate să v-apucaţi de o renovare pe-acasă, mai cumpăraţi câte ceva nou, toată lumea pune umărul şi o să iasă ceva de care să fiţi cu toţii mulţumiţi.

TAUR

O să vă caute cineva care a dispărut o vreme din viaţa voastră şi o să-ncerce să recupereze, să recalibraţi relaţia.
O să descoperiţi una, sau mai multe pasiuni, şi-o să le cultivaţi, în măsura timpului disponibil, că nu vă puteţi neglija celelalte îndatoriri.

GEMENI

Încă va mai gândiţi la nişte cursuri, la o specializare pe care vreţi s-o faceţi şi o să treceţi la fapte cât de curând.
Poate găsiţi cazare ieftină pe undeva, la mare, sau la munte şi nu e de ratat o astfel de ocazie, că trece vara şi o să tot aveţi treabă de-acum încolo.

RAC

Poate o să alocaţi mai mult timp copiilor, îi duceţi la piscină, în parc, la jocurile preferate, sau într-o excursie.
O să perfectaţi nişte acte, poate vă prezentaţi şi la un interviu ca să va-ncercați şansele la un alt serviciu şi lucrurile par să meargă bine, c-aveţi susţinere din partea astrelor.

sursă: stirileprotv.ro

Comenteaza