Horoscop 19 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie o să dea un „tun” financiar

Horoscop 19 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie o să dea un „tun” financiar

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 19 august 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

LEU
Se observă un succes, vin bani, oferte pe mai departe, de colaborări şi o să fiţi în priză ca să lucraţi pe mai multe planuri, că aveți energie, cât cuprinde.  Se poate să vă găsiţi de lucru în particular şi să vă faceţi timp c-aveţi nevoie de bani şi nu vreţi să pierdeţi ocazia. O stare de bine, un câştig, o veste bună despre cineva care vă poartă de grijă şi o să fiţi împreună.

FECIOARĂ
Poate vă invită cineva în străinătate fie ca să lucraţi, fie ca să vă faceţi un rost, să trăiţi cu cineva, cu care, de la distanţă comunicarea pare bună. O să puteţi semna şi acele acte care aşteaptă de multă vreme prin sertarele şefilor şi acum or să se îndure să vi le semneze. Idei, strategii de succes şi o să faceţi progrese pe mai multe planuri. Daţi dovadă de meticulozitate.

BALANŢA
O să vă puteţi găsi perechea de suflet şi să vă şi căsătoriţi, c-aveţi nevoie de cineva care să vă completeze că doar aşa vă simţiţi împliniţi. Aterizează nişte bani care or să vă fie de mare folos, să puteţi ieşi în weekend, pe undeva. Vin de undeva nişte bani şi o să achitaţi facturi şi alte obligaţii financiare şi poate ieşiţi cu prietenii, diseară.

SCORPION
Poate luaţi legătura cu un avocat pentru o consultaţie şi se poate să câştigaţi un proces, după câţiva ani de plimbat de colo-colo. Acum nişte uşi vi se deschid, după o perioadă în care nimic nu vă reuşea şi o să comunicaţi mult mai bine cu anturajul O să puteţi rezolva o problemă complicată şi să vă interesaţi de cum puteţi fructifica rezultatul final.

SĂGETĂTOR
Sunt nişte chestiuni de serviciu care or să vă dea de furcă, dar o să aveţi spor la treabă şi lucrurile se rezolvă, poate şi cu ajutorul unor colegi. O să vă lăsaţi curtaţi de cineva de care vă simţiţi atraşi, dacă sunteţi singuri şi o să se contureze o frumoasă poveste de dragoste. E posibil să luaţi nişte bani şi să vă tenteze cineva şi cu o colaborare, care să vă asigure şi pe viitor bani.

CAPRICORN
O să fie ceva mai greu să menţineţi un echilibru emoţional că vi se fac reproşuri că petreceţi prea mult timp la serviciu şi vă neglijaţi familia. Se poate să primiţi un semn de viaţă de la cineva care-şi doreşte să revină în viaţa voastră, dar numai dacă şi voi vreţi acelaşi lucru. E bine să nu-i daţi ocazia partenerului de cuplu să vă facă reproşuri că pot degenera într-o ceartă şi o să fie greu de reparat.

VĂRSĂTOR
Poate mai luaţi câte ceva pe acasă, schimbaţi aparatura, instalaţia, mobilierul şi o să vă creaţi un spaţiu suplimentar şi alt confort. Se întâmplă ceva inedit şi care o să vă imprime o doză de adrenalină şi o să vă bucuraţi de un succes. Faceţi un consiliu de familie să vedeţi pe ce cheltuiţi banii, mai ales că vreţi să puneţi casa la punct şi costă.

PEŞTI
O să vă cereţi drepturile şi n-o să vă mai împiedice nimeni să vă recăpătaţi bani, bunuri, c-o să veniţi cu dovezi în contabilitate. O să faceţi cunoştinţă cu cineva care se va dovedi că are multe în comun cu voi şi poate iese o relaţie. O să treceţi în revistă nişte colaborări să vedeţi dacă alegeţi vreuna ca să vă suplimentaţi veniturile.

BERBEC
Se pare c-o să intraţi la cheltuială, că n-o să rezistaţi la noutăţile din sfera imobiliară care vă fac cu ochiul. Daţi refresh locuinţei. Se poate să daţi un "tun" financiar şi să vă luaţi altă maşină sau măcar să vă mai luaţi două, trei zile de concediu. Încă va mai gândiţi dacă aţi ales pe cine trebuie ca partener de viaţă - răspuns final la sfârşitul anului.

TAUR
Poate e zi de luat bani şi o să le găsiţi imediat o întrebuinţare, să cumpăraţi ceva scump de care o avea nevoie familia sau vă gândiţi la o vacanţă. Vi se fac promisiuni de bani, dar şi de colaborări care să v-aducă satisfacţii profesionale că sunteţi în mare formă. Se poate să luaţi o sumă importantă de bani şi să daţi de ceva rentabil de cumpărat şi să rămâneţi fără un leu.

GEMENI
O să faceţi o selecţie riguroasă printre prieteni şi să vă-ntâlniţi mai des cu cei care au dat dovadă de fidelitate şi o să le daţi "ignore"chiulangiilor. Poate vă faceţi curaj să încercaţi şi alt domeniu, să vă duceţi la alt serviciu şi să vă şi placă. Un câştig dintr-un cumul de venituri şi o să vă puteţi lua o casă, ori să vă schimbaţi maşina.

RAC
Se pare c-o s-aveţi succes în sfera birocratică şi o să luaţi semnături, o să avansaţi cu demersurile online şi multe lucruri se vor regla. Poate strângeţi relaţiile cu verii şi cu nepoţii ca să le puteţi fi de ajutor dacă e o petrecere în familie, o aniversare, un botez. O să daţi cărţile pe față într-o chestiune de ordin sentimental şi o să ştiţi încotro. Vă căsătoriţi sau nu.

surs: știrileprotv.ro.

Comenteaza