Horoscop 19 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie va primi o mărire de salariu

Horoscop 19 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie va primi o mărire de salariu
| Foto: stirileprotv.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 19 aprilie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

TAUR
Se pot întâmpla multe lucruri care să vă ia prin surprindere şi să daţi drumul unor proiecte care să vă aducă stabilitate în plan profesional.

GEMENI
O să puteţi recupera niște bani şi să faceţi cumpărături, că vine Paştele şi poate or mai fi şi alte urgente, care nu mai suportă amânare.

RAC
Poate inrați într-o combinaţie partenerială şi care să vă asigure banii de care aveţi nevoie dar şi munca o să vă acapareze c-o să fie pe placul vostru.

LEU
Vi se deschide apetitul pentru un job care se poate să fie mai bine plătit, dar se poate să fi şi în completarea celui pe care-l aveţi acum, o fi vreo colaborare.

FECIOARĂ
Se poate să vă treziţi cu nişte ajutoare materiale, sau mână de lucru şi care să vă scoată dintr-o încurcătură - că nu mai aveţi timp de nimic.

BALANŢĂ
O să faceți rost de banii pe care-i aşteptaţi şi puteţi pleca la shopping, sau s-alegeţi din aplicaţii ce-aveţi nevoie, ca să scutiţi timp şi energie.

SCORPION
E posibil să scurtaţi un contract de angajare aşa cum, la fel de bine puteţi primi un răspuns afirmativ de la judecătorie şi daţi jos de pe umeri nişte greutăţi.

SĂGETĂTOR
O să vă puneţi la punct cu situaţia şcolară, poate şi pe copii o să-i monitorizaţi ca să nu rămână în urmă cu materia, să se-ncheie anul şcolar cu bine.

CAPRICORN
Se poate să mai faceţi o tură de negocieri până semnaţi contractul cu angajatorul, dar v-aţi şi documentat, între timp, să ştiţi ce alegere să faceţi.

VĂRSĂTOR
Poate faceţi comandă de piese de mobilier, sau aparatură de uz casnic, ca să fie frumos, confortabil şi să puteţi şi lucra şi învaţă de-acasă, voi, ai voştri.

PEŞTI
O să vă uniţi forţele cu ale unui grup şi să conribuiți cu ce puteţi, în măsura posibilităţilor, ca să vă faceţi cunoscute calitațile.

BERBEC
Se-anunţă bani, printre care şi o mărire de salariu, sau o sursă suplimentară de venituri care să vă scape de angoasele care ţin de bani.

sursa foto: stirileprotv.ro.

Comenteaza