Horoscop 18 septembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie începe o nouă relație

Horoscop 18 septembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie începe o nouă relație

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 18 septembrie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

FECIOARĂ
Vi se promite distracție serioasă la munte, la mare, unde vreți s-ajungeți și o să uitați de plata ratelor, a facturilor. O să va duceți într-o plimbare la niște prieteni care locuiesc mai departe de voi, în alt oraș și o să vă facă bine să mai vedeți și alte peisaje, ca să va-ntoarceti revigorați.

BALANȚĂ
O să fiți înconjurați de oameni care au nevoie de un sfat de la voi, de încurajări că să funcționați la unison. Parcă dispuneți de niște bani și o să alegeți o preocupare deconectantă că să va tihnească chiar și statul acasă, alături de ai voștri, dar se poate să și plecați pe undeva.

SCORPION
Va contactează niște oameni de afaceri care să va dea de lucru și dacă sunteți interesați ieșiți la o cafea, să vedeți despre ce este vorba. E bine să va mai și odihniți, va puteți duce într-o excursie și să respirați, aer fresh, sau să leneviți acasă, mai aduceți un prieten, doi și stați la povești.

SĂGETĂTOR
O să ieșiți cu prietenii în parc, la plimbare, practicați un sport, că să va dezmorțiți și la trup și la suflet, că e nevoie. Vă-ntâlniți cu rudele ca să faceți o tratație, se poate să ieșiți și la masă, la restaurant să vă bucurați de un succes recent, sau să puneți la cale un party.

CAPRICORN
Vă puteți și deplasa spre o zona de agrement, vă puteți plimba și prin oraș, vă duceți pe la mondenități și o să fie o gură de oxigen. Se poate să va implicați în pregătirea unui eveniment care să va pună în valoare niște calități care va pot asigura banii de care-aveți nevoie.

VĂRSĂTOR
O să scăpați de niște frustrări, c-or să va fie apreciate calitățile, primiți vreo oferta de muncă și o să va flateze propunerea. O să străluciți pe firmament, poate va duceți la o gală, poate are loc vreo nuntă, o fi vreo recepție, o lansare de produse, o inaugurare, și o să va decupați frumos.

PEȘTI
V-ați putea duce la întâlnire în alt oraș cu cineva care vrea să reluați o relație în care și-a pus mari speranțe. Poate o să vă conversati cu niște posibili parteneri de afaceri care vă propun să lucrați cu ei, și dacă nu va presează nimic la actualul loc de muncă ziceți pas. 

BERBEC
Poate faceți voi primul pas, că de obicei, să încurajati o relație care se bazează pe atracție reciprocă – dacă sunteți singuri. O să le faceți pe plac copiilor, îi scoateți în parc, la o înghețată, să se joace pe un teren de sport și or să se declare mulțumiți – vă spun ei unde să-i duceți.

TAUR
E momentul să vă refaceți și voi o căsnicie, o relație sentimentală c-o fi trecut destul de la ultima, ca să va fi vindecat. Vă faceți program cu familia, eventual chemați niște prieteni la o cafea să mai povestiți ce-ați mai făcut, să vă și sfătuiți, c-aveți niște proiecte.

GEMENI
O să ieșiți pe la mondenități ca să consolidați relațiile, să știți pe care vă mai puteți baza și pe care nu. O petrecere o să vă acapereze cu totul, poate dați o mână de ajutor acolo, dacă e cineva dintre-ai voștri și o să fie de nota 10.

RAC
Vă vin idei de petrecut frumos și probabil și cu folos timpul liber și să luați și bani. E o mișcare seismică – în sensul bun, acolo în sfera sentimentală și o să apară cineva care să va-nsenineze viața dacă n-aveți companion de viață.

LEU
Poate va interesați de școală, program, de grădiniță, sau poate de un masterat că să știți încotro s-o apucați de luni încolo. Vă puteți deplasa cu ușurință, s-ajungeți și pe la mare și pe la munte, stați câte puțin și mai vedeți și alte locuri să va spălați gândurile.

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza