Horoscop 18 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Pentru ce zodie se anunță o zi cu bani

Horoscop 18 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Pentru ce zodie se anunță o zi cu bani

Horoscopul lui Neti Sandu pentru ziua de 18 octombrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BALANŢĂ
Se rezolvă probleme mai vechi, poate semnați un contract de colaborare și o să vă bucuraţi de succes pe mai multe planuri.  O să faceţi echipă cu cineva care e pe structura voastră sufletească și o să vă armonizaţi treptat, să formați un cuplu stabil. O să strângeți relațiile cu diverse persoane care vor să lucrați împreună, fie la serviciu, fie în particular.

SCORPION
O să cheltuiți poate mai mulţi bani decât v-ați propus, dar o să puneţi casa la punct, că sunt câteva lucruri pe care vreţi de multă vreme să le luaţi. E o răscolire interioară și vă puteţi liniști dacă o să faceţi o confesiune. Vă cereți iertare sau acordați voi cuiva iertare. Se pare că o să vină niște bani neanunţaţi și o să le faceți surprize alor voștri, că sunt lucruri pe care le așteaptă de multă vreme.

SĂGETĂTOR
E cineva care vrea să fiţi împreună și să aflați și voi ce se întâmplă în inima voastră, dacă vă doriţi o relație și dacă această persoană corespunde. O să vă alăturați unui grup să vă uniți forțele, să daţi randament și mai bun la slujbă sau în particular, acolo unde activaţi. O să puteți funcționa în cadrul unei echipe care să vă fie suport dacă aveți un obiectiv măreț de atins.

CAPRICORN
O să vă puteţi folosi toată experienţa ca să lucrați la un proiect de proporții și o să faceţi performanță, o să vă fie apreciată munca. Vin de pe undeva niște bani și o să aveţi pentru cheltuielile curente, dar pentru o plecare în excursie o să apelați la economii. Se poate să ieșiți la rampă cu ceva nou care să fie apreciat de cine trebuie ca să primiți și recompense.

VĂRSĂTOR
O apariție surpriză și poate faceţi cumva să petreceți câteva ore împreună ca să vă fie mai clar ce aveţi în comun cu persoana respectivă. O veste bună de la cineva plecat care vă cheamă acolo ca să consolidați o relație și, dacă și voi vă doriţi acelaşi lucru, vă duceţi. Apare acel cineva de care v-a fost dor și e de văzut ce simte față de voi persoana respectivă.

PEȘTI
Se adun bani din alte surse decât de la serviciu și o să vă ocupați de cerinţele familiei că fiecare v-a rugat câte ceva și n-o să-i refuzați pe niciunul. O să primiți un semn de viață de la cineva care va place și o să vă întrebaţi inima ce simte ca să ştiţi ce răspuns să-i daţi. Vi se propune o colaborare și s-ar plia frumos pe nevoia voastră de a vă suplimenta cumva veniturile.

BERBEC
E un elan mobilizator și se pot întâmpla lucruri frumoase și care să mai deschidă alte drumuri pe latura profesională în carieră. Se poate și să ajungeți la o concluzie fermă în privința relației de cuplu și să vă faceți planuri de căsătorie dacă sunteți convins de acest lucru. Se poate să vă implicați într-o afacere care o să vă aducă profit și o să vă propulseze în carieră.

TAUR
Familia are nevoie de voi și n-o să fie greu să-i mulțumiți pe fiecare în parte pentru că e vorba de iubire și atunci nu simțiți greul. Se poate să vină cineva în vizită și să cereți o părere, să puneți la cale și o activitate de timp liber ca să vă conectați. Poate vine cineva pe la voi și o să fie un câștig în plan emotional, o să primiți niște răspunsuri la întrebările care vă frământă cine știe de când.

GEMENI
Inițiativele vă aparțin. Aveți idei pe care le puteți pune în practică și o să dați de niște oameni care să vă susțină în caz de ceva, dacă apar probleme. Se poate să vă pregătiți de o plecare. Că o fi un eveniment care vă cheamă prin țară, pe undeva, și vă duceți sâmbătă, duminică.E posibil să faceți cunoștință cu cineva care e interesat de voi și o să știți dacă sunteți compatibili sau nu pentru o relație.

RAC
Parcă tot locuința e cea care o să vă ocupe timpul. O să vă „stoarcă” de bani pentru că mai sunt lucruri de  cumpărat, fie ele și mărunțișuri care nu se mai termină. O să recuperați o sumă de bani și toate problemele stringente dispar că ştiţi cum să vă chivernisiți cu banii. Se anunță bani și o să puteți pune ceva de-o parte ca să nu mai stați cu frica în sân că apar neprevăzute și n-o să aveți bani.

LEU
O veste bună, o prezență plăcută. O să aveți o stare de spirit cât se poate de bună, să uitaţi de griji. Împrumutați și voi o doză de optimism în plus. Rudele apropiate vă vor la petreceri sau să vă faceți vizite pur și simplu și o să strângeți relațiile. Inițiativele vă reuşesc și o să vă puteţi mişca cu lejeritate, că mai sunt oameni care vă întind o mână de ajutor.

FECIOARĂ
Vin bani, recuperați și ce se rătăcise sau nu ajunsese la voi din varii motive și o să existe un echilibru financiar după o perioadă de degringoladă. Poate vă lăsați convinși să înnoiți un contract și o să aveți de lucru o bună bucată de vreme. Vă gândiți. Vă puteţi spori veniturile și să vă bucuraţi în paralel cu serviciul, dar o să vă faceţi timp și pentru familie.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza