Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Neti Sandu. Ce zodie se gândește la căsătorie

Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Neti Sandu. Ce zodie se gândește la căsătorie

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 18 noiembrie aduce vești bune pentru toate zodiile.

SCORPION
O s-aveți niște discuții, negocieri poate, stați mai mult în ședințe și o să știți ce-aveți de făcut, în continuare, la serviciu, că vin propuneri de afaceri.

SĂGETĂTOR
E posibil să luați bani și să aveți de cheltuială, să dați o raită pe la cumpărături, chiar și de pe online ca să puneți casa la punct.

CAPRICORN
Vi se propun nişte activităţi deconectante și care v-ar ajuta să vă destindeți, ba chiar să faceţi rost de nişte bani că va fi ceva care se cere în momentul de față.

VĂRSĂTOR
Se poate să găsiți ceva mai ieftin de cumpărat pentru interiorul locuinței și se poate și în rate, și o să rezolvați nişte probleme care vă stresau de ceva vreme.

PEȘTI
O s-aveți fler în afaceri, și la oameni, ca să știți cu cine să vă asociați și cu cine nu că se conturează nişte proiecte care să vă aducă succes, bani, popularitate.

BERBEC
Întrevedere cu cineva care vrea să vă dea de lucru și oferta financiară e avantajoasă, aşa încât n-aţi avea motive să refuzați, că v-ați mai redresa din punct de vedere financiar.

TAUR
Apare ceva inedit și care să vă scoată din zona de confort, că e ceva cu care nu v-ați mai confruntat, asta e clar, și care v-ar propulsa în carieră.

GEMENI
Se poate să vă găsiți ceva de lucru în particular și să vă suplimentați veniturile că aveți multe de cumpărat și pentru casă și pentru familie.

RAC
E o stare de echilibru sufletește și poate o să vă gândiți și la căsătorie, dacă v-ați făcut pasul decisiv, sau vă doriți copii, și o să luați o decizie legată de acest aspect.

LEU
Poate vă mutați în altă casă, ori poate schimbați sediul firmei la care lucrați și o să fie o agitație, dar cu folos și or să vă mai ajute și cei din jur.

FECIOARĂ
Se observă rezultate favorabile la preocupările care țin de școală, studii, examene și de semnarea actelor, ca să fiți cu toate la zi.

BALANȚĂ
O să vă interesați de bani și de achitarea ratelor, a facturilor, ca să vă eliberați de plăți, să vă mai orientați și spre lucruri care să vă facă plăcere, de cumpărat.

sursă: stirileprotv.ro.

 

Comenteaza