Horoscop 18 iunie, cu Neti Sandu. Ce zodie se va întâlni cu un fost iubit

Horoscop 18 iunie, cu Neti Sandu. Ce zodie se va întâlni cu un fost iubit

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 18 iunie 2024 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodia.

GEMENI
O s-aveți de trecut în revistă niște evenimente care să vă aducă un plus, acolo, în sfera emoțională, ceva de valoare. O să le dați de capăt problemelor gospodărești și o să vă puteți și deplasa dacă vreți să plecați într-o plimbare prin țară sau doar prin oraș.

RAC
O să vă alăturați unui grup ca să plecați într-o excursie și să vă refaceți starea de spirit, să vă revigorați. E posibil să vă duceți la nunta cuiva și să fie o cheltuială și cu ținuta voastră vestimentară, pe lângă cadoul mirilor, dar o să vă descurcați.

LEU
O să vă bucurați de prezența cuiva care aduce o rază de soare, de speranță în viața voastră și o să vă simțiți împliniți sufletește. Apare cineva care vrea să vă cunoască mai bine pentru că speră să fiți împreună c-a descoperit calități comune și faptul că vă completați frumos.

FECIOARĂ
E o aniversare, poate fi și un botez și o să dați pe-acolo ca să fiți și voi de față la bucuria acestor oameni. Se poate să treacă, mai spre după amiază, cineva în vizită, dar asta dacă n-o să dați voi o fugă la rude, chiar și prin împrejurimi, pe undeva.

BALANȚĂ
I-ați putea da și azi răspunsul unui partener de afaceri care vrea să colaborați la un proiect, dar mai bine lăsați pe luni, marți confirmarea. Voi sunteți pe punctul de a vă întemeia o familie și să porniți la drum plini de speranțe, pentru că se-ntâmplă lucruri frumoase în viața voastră.

SCORPION
Poate vă dați întâlnire cu acei prieteni cu care-ați avut niște discuții în contradictoriu și o să despicați firu-n patru până se luminează toată povestea. Se poate să aibă loc prima întâlnire cu cineva pe care l-ați cunoscut doar în rețelele de socializare și acum se prezintă, ieșiți la cafea.

SĂGETĂTOR
O să vă dați întâlnire cu niște prieteni care vor să lucrați la un proiect de timp liber și să vă etalați acolo toate calitățile. La voi sfera sentimentală e activată puternic și-n orice moment poate să apară cineva care să vă fie alături, într-o aventură de-o... viață.

CAPRICORN
O să scoateți niște bani din buzunar ca să le faceți o surpriză alor voștri, în special copiilor, care merită o recompensă. Poate se reunește familia ca să-l sărbătoriți pe unul dintre ai voștri și să refaceți atmosfera de altădată când vă-ntâlnea mult mai des.

VĂRSĂTOR
Se poate să vă scoată cineva la plimbare, să primiti și ceva în dar și o să puteți lua și o decizie la finalul unei întâlniri. Veștile sunt amestecate la voi, aveți chef de plimbare, de vizite, dar programul e instabil și o faceți slalom ca să puteți trece pe la toți cei care v-au invitat.

PEȘTI
Anturajul e unul plin de viață și vă prinde bine să vă-ntâlniți că o să fie un schimb emoțional, o să vă destindeți. Vă dați întâlnire cu un posibil angajator și o să vă expuneți punctul de vedere ca să se știe cât sunteți dispuși să lăsați de la voi și ce nu veți accepta în ruptul capului.

BERBEC
Poate le-ați promis copiilor că-i duceți la mare sau într-un parc de aventură, la un escape room ca să guste un pic de distracție. E posibil să primiți de undeva niște bani și să ieșiți la o plimbare în parc, la un film, la un spectacol și să vă bucurați de un binemeritat respiro.

TAUR
Poate vă duceți la un salon de masaj, de coafură, la un stilist, ca să adopați un stil vestimentar nou sau vă schimbați cu totul lookul. Poate le pregătiți ceva delicios, așa în stilul vostru, unor prieteni care-or să vină pe la voi și n-o să mai ieșiți pe-afară, că tot vă place confortul casnic.

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza