Horoscop 18 iulie, cu Neti Sandu. Ce zodie are parte de o promovare pe plan profesional

Horoscop 18 iulie, cu Neti Sandu. Ce zodie are parte de o promovare pe plan profesional

Horoscopul lui Neti Sandu pentru data de 18 iulie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

RAC
 
Sunt chestiuni importante de rezolvat și cărora le puteți da de capăt și din concediu, ca să nu fiți nevoiți să vă-ntrerupeți sejurul pentru ele.  Vi se propune o funcție și dacă și voi găsiți de cuviință să vă-ncumetați la așa ceva o să fie un câștig. Sunt lucruri pe care vi le doriți de multă vreme și pe care le puteți obține în perioada asta - bani și succes în carieră.

LEU
 
La voi segmentul deplasări e activat și vă puteți lua o tranșă de vacanță, după care mai munciți un pic, mai plecați o tură - în funcție și de programul alor voștri. Vă caută cineva de la drum și o să plecați câteva zile într-acolo, dacă vi se lansează invitația și n-o să regretați. O să primiti o invitație la un eveniment care are loc fie în țară, fie în străinătate și o să plecați într-o scurtă vacanță.

FECIOARĂ
 
O să puneți în practică o idee care se poate dezvolta mai mult din toamnă și se vor găsi și oameni care să vă susțină, veți găsi finanțare. Sunteți pe punctul de a lua o decizie referitoare la relația de cuplu, dar e posibil să mai așteptați până după concediu. O să vi se dea ceva nou de lucru și de-aici or să vină și recompensele, că munca voastră va fi fără cusur.

BALANȚĂ
 
Vi se confirmă niște rezultate c-ați luat un examen, ați trecut cu bine de un interviu și o să urmeze o promovare. Se poate să primiți niște bani în plus, ca o recunoaștere a valorii și să vă permiteți o plecare la odihnă. E cineva care vrea să fiți împreună și o să se dea peste cap să vă intre în grații, că vă iubește. Vedeți și voi.

SCORPION
 
Întrevedere cu niște autorități care or să vă evalueze și o să primiți un calificativ, un accept, se poate să fie un titlu, să căpătați o distincție. O să vă puteți împăca, după o separare cu acea persoană fără de care nu vă puteți concepe existența. O să vă puteți pune casa la punct și o să pună toată lumea umărul, ca să se-ncheie un zugrăvit, o reamenajare.

SĂGETĂTOR
 
Se adună bani în cont poate pentru că vi se plătesc niște munci suplimentare, și o să aveți cu ce să plecați la malul mării într-o aventură turistică. E cineva căruia-i pasă de voi și o să faceți casă bună împreună dacă vreți să vă încercați șansele într-o relație. Sfera sentimentală e frumos nuanțată și o s-apară cineva care să vă fascineze și să fie viitorul partener de cuplu.

CAPRICORN
 
Poate-o să faceți o investiție în locuință ca să creați un spațiu fie de lucru, fie de sport, de joacă pentru copii. Oricum, să fie pe placul alor voștri. O să vă puneți de acord cu partenerul de cuplu în privința concediului, a destinației și a formulei în care plecați. Vă caută niște oameni ca să vă negociați un biznis care v-ar aduce o constanță financiară. Luați-i în serios.

VĂRSĂTOR
 
O să recuperați niște bani, vi se plătesc niște colaborări și o să vă bucurați de o lejeritate financiară, ca să vă puteți deplasa. O să vă simțiți atrași de o disciplină de studiu, poate vă-nscrieți deja ca să vi se pună la dispoziție toate datele. Or să vă intre niște bani și poate mai cumpărați câte ceva prin casă, dar dacă plecați în concediu, o să lăsați achizițiile pentru când vă-ntoarceți.

PEȘTI
 
Vă puteți asocia cu cineva ca să lansați la apă un proiect și să vă faceți cunoscută valoarea, să deveniți, în sfârșit, vizibili, să căpătați faimă. Se conturează niște bani și o să vă puteți plimba prin stațiunile turistice, să gustați puțină vacanță. Vești amestecate la voi și o să vă asigurați că n-o să vă fie afectată plecarea în vacanță, iar relația cu ființa iubită o să fie în siguranță.

BERBEC
 
Lucrurile se petrec în mare viteză în cazul vostru și o să bifați câteva succese sau măcar unul, notabil, nu așa! Vă bate gândul să vă mutați și chiar se vor ivi niște posibilități deloc de ignorat. Apare o ofertă de job, poate vi se găsește printr-o agenție imobiliară și o casă, dacă vreți să vă mutați.


TAUR
 
Poate reușiți să vă luați o mașină nouă, dacă ați strâns ceva bani, pentru că altminteri trebuie să vă împrumutați la o bancă. Vă puteți găsi și voi perechea de suflet și să aveți copii, pentru că nu concepeți viața fără. O s-aveți succes în formula de grup și o să pătrundeți, mai adânc, în lumea afacerilor, că acolo vor fi bani.

GEMENI

Există posibilitatea de a vă spori banii din cont cu niște colaborări care însă vă vor înghiți timpul liber dedicat familiei. Vedeți ce alegeți. Vă puteți combina cu un partener de afaceri care va ști să managerieze totul și să fie un succes. Un parteneriat de afaceri v-ar aduce venituri consistente și ați avea bani pentru concediu.

sursă: stirileprotv

Comenteaza