Horoscop 18 ianuarie, cu Neti Sandu. Ce zodie începe o relație serioasă

Horoscop 18 ianuarie, cu Neti Sandu. Ce zodie începe o relație serioasă
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 18 ianuarie aduce vești bune pentru toate zodiile. 

CAPRICORN

O să vă ia la-ntrebări un partener de afaceri că vrea să știe dacă veți colabora în curând sau nu v-ați decis încă. E o deschidere sufletească, poate v-ați împăcat cu o idee, v-ați asumat, în sfârșit, niște responsabilități sau v-ați reabilitat cu unul dintre prieteni.

VĂRSĂTOR

E cineva care și-a pus toate speranțele într-o relație de cuplu și dacă și voi îi împărtășiți sentimentele o să-i spuneți. O să reluați o negociere și poate, de data asta vă și-nțelegeți asupra condițiilor unui angajament și bateți palma - c-o s-aveți de câștigat, cam asta se estimează.

PEȘTI

O chestiune de familie se cere dezbătută ca să se vadă cine va contribui și cu ce la rezolvarea ei - supuneți la vot. Par să vină ceva bani de la serviciu și o să aveți de cheltuială, să mai și călătoriți dacă există această posibilitate, ca să vă relaxați.

BERBEC

Poate faceți un efort financiar să vă puneți mașina la punct, o reparați sau vă luați alta dac-ați strâns bani. Se ivește ocazia să plecați pe undeva ca să munciți, dar se poate să alternați și cu puțină plimbare, vizită pe la vreun muzeu, dacă e posibil.

TAUR

Vi se vor semna actele care-așteaptă de multî vreme să primească parafa și o să avansați cu proiectele de tot felul.O să aveți intuiție financiară și poate faceți o investiție, ca să vă protejați banii, să nu-i cheltuiți pur și simplu, ci să-i faceți să producă alți bani.

GEMENI

O să le dați de capăt chestiunilor de ordin financiar și o să aveți cu ce să plătiți ratele și facturile. Se poate să puteți pleca pentru câteva zile acolo v-oți fi dorit s-ajungeți de sărbători, dar nu s-o fi putut și o să fie bine și acum. Poate chiar mai bine!

RAC

E cineva care și-a schimbat - în bine - atitudinea față de voi și o să vă armonizați, în sfârșit, relația va funcționa. Sunt oameni care vor să intrați într-o colaborare și dacă aveți timp,și chef vă dați acordul c-o să aveți de lucru și vor veni și bani suplimentari.

LEU

Se poate să vă bucurați de vizita cuiva și să vă faceți planuri pentru weekend - să-l petreceți împreună. Ați putea prelungi un contract sau să v-apucați de alt proiect, că simțiți nevoia unei schimbări și o să depuneți efort fizic și imaginație, poate e un proiect personal.

FECIOARĂ

Poate sunteți în discuții avansate cu un partener de afaceri ca să v-apucați de un proiect particular. E o perioadă aglomerată, or fi restanțe de anul trecut și o să dați zor să vă achitați de obligațiile profesionale, ca să vă puteți lua banii la timp.

BALANȚĂ

E posibil să-ntâlniți pe cineva care e pe lungimea voastră de undă și să devină o relație serioasă, trainică. V-ați putea face o rezervare pentru weekend să plecați într-o plimbare de o zi, două, să vă aerisiți, poate aveți și o întâlnire importantă pe-acolo pe unde ajungeți.

SCORPION

Poate abia acum o să descoperiți mobila pe care-o căutați de anul trecut sau aparatura pentru lucrul și studiul de-acasă. Se poate să vă-ncânte ideea unui job nou și să puneți toate resursele interioare la bătaie, ca să fiți la înălțime, că e o miză mare în joc - o funcție.

SĂGETĂTOR

O să perfectați situația școlară, poate mai aveți și taxe de plătit, oți mai avea și examene sau lucrări de predat. Provocări la tot pasul și o să alegeți voi ceva care să vă aducă satisfacții profesionale, c-ați atins un alt nivel profesional și asta vă obligă!

sursă: Știrile ProTv

Comenteaza