Horoscop 18 februarie, cu Neti Sandu. Două zodii își iau casă

Horoscop 18 februarie, cu Neti Sandu. Două zodii își iau casă
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 18 februarie aduce o zi reușită pentru unii nativi din zodiac.

PEȘTI

Se poate să vă treziți cu oferte de lucru și să vă gândiți până luni dacă acceptați sau nu, că poate actualul loc vă convine. Sunteți capabili de lucruri mărețe și o să știți să fructificați o situație care prezintă avantaje și nu vă solicită din cale-afară. Vine momentul vostru de glorie.

BERBEC

O să vă implicați într-o acțiune care vă poate aduce un plus de popularitate și să rămâneți în relație și cu membrii acelui grup. Pot veni ceva bani de la serviciu și să aveți pentru o escapadă turistică la sfârșit de săptămână, să dați refresh relației de cuplu să nu vă doboare monotonia.

TAUR

Se poate să ieșiți la rampă cu ceva care să vă pună într-o lumină favorabilă și vă croiți alt drum pe scena socială.  Vi se lansează o invitație să plecați pe undeva la odihnă, la distracție, cum preferați, poate vă duceți în vizit la niște rude care vă duc dorul cine știe de când.

GEMENI

V-ați putea lansa pe o nouă piață, să dați drumul unor afaceri de succes, c-o să prindeți undă verde și-o s-aveți succes. Chef de plecare pe undeva aveți, anturaj s-ar găsi, dar poate vă duceți la cineva care v-așteaptă și o să vă destindeți, și-o s-aveți toate condițiile să vă puteți deplasa.

RAC

O să puteți repara o relație de prietenie, de dragoste și să vă-nțelegetț mult mai bine că-l apreciați, altfel, pe omul respectiv. Vi se oferă șansa de a călători și-n țară, și-n afară, poate vă luați câteva zile și vă duceți la plimbare, mai ales, dacă sunt și copii care vor să mai vadă și alte lucruri.

LEU

Se poate să aveți musafiri zilele-astea și să vă pregătiți cu diverse delicatese, ca să vă simțiți cu toții bine. E posibil să luați niște bani și să vă consultați cu niște parteneri de afaceri în privința unui contract, că poate n-o să fiți întru totul de acord cu condițiile propuse.

FECIOARĂ

Cineva care-și dorește să fiți împreună, dacă nu sunteți căsătoriți,v ă invită la cafea să vă puteți cunoaște și mai bine. O să puteți primi ceva în dar, pot fi și niște bani la care nu v-ați fi așteptat și să aveți de buzunar ca să ieșiți cu ai voștri la un munte sau doar la o plimbare prin oraș.

BALANȚĂ

Se conturează un câștig bănesc, poate pentru că vi se mărește salariul sau că lucraț, în paralel la ceva. E o provocare pe linie de serviciu, poate se eliberează un post pe care-l vizați de mult și o să puteți da concurs, dar se poate și să vă numească, direct, șefii.

SCORPION

Sufletește are de unde să vă meargă mai bine și să vă luați o casă, s-aveți copii, că e momentul ideal. Se poate să reluați o preocupare de timp liber și să vă delectați în compania unor prieteni c-aveți nevoie de o rupere de ritm ca să combateți stresul.

SĂGETĂTOR

O să strângeți relațiile cu familia, dar nu e exclus să fiți la mare distanță și cu timpul să v-aduceți la un loc. Se ivește ocazia să vă luați o casă, poate și pentru că urmează o căsătorie și se mărește familia sau pur și simplu n-aveți unde să locuiți, că veniți din alt oraș.

CAPRICORN

O să atrageți privirile asupra voastră poate pentru că v-ați schimbat înfățișarea, poate fi vorba și despre atitudine c-ați devenit mai stăpâni pe voi. Poate vă dați întâlnire cu câțiva apropiați ca să desfășurați o activitate care să v-aducă beneficii, să conteze și-n ochii celorlalți, poate împărtășiți un crez, lansați o moda.

VĂRSĂTOR

Se poate să strângeți bani ca să vă luați o mașină, că deși nu e urgent, ați vrea cât mai repede. Se vine cu oferte de lucru și-o s-aveți de unde s-alegeți, dar n-o să plecați ușor în altă parte, dacă aici unde lucrați n-o duceți rău - o să cântăriți bine de tot situația.

sursă: Știrile ProTv

Comenteaza