Horoscop 18 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie se pregătește să-și cumpere casă

Horoscop 18 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie se pregătește să-și cumpere casă

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 18 august 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

LEU
O să ieşiţi la rampa cu ceva nou şi o să fie bine primit de către un public anume, vin şi banii, efortul va fi însă, de durată, şi o să primiţi şi ajutoare.  Poate se-amână o plecare pe undeva, în schimb veţi profita de nişte facilităţi, să rezolvaţi nişte probleme presante. Încep să se-adune mai mulţi bani în casă, poate aţi vândut ceva care v-ajuta să strângeţi un capital.

FECIOARĂ
Demersurile de orice fel vă reuşesc şi o să aveţi parte de câştiguri, e o perioadă cu mici succese care se ţin lanţ şi o să facă progrese pe mai multe planuri. Apar răspunsuri favorabile şi o să vă bucuraţi de accept la un job sau la o şcoală, pentru voi sau pentru copii. Or să vă reuşească demersurile care ţin de şcoală, de legalizarea unor acte şi de afaceri, în general.

BALANŢA
Se poate să recuperaţi nişte bani şi să constataţi că v-ajung banii pentru o plecare la sfârşit de săptămână, şi o s-aveţi şi voi parte de o porţie de relaxare. E un an bun pentru parteneriat şi o să vă perfectaţi comunicarea cu fiinţa iubită şi veţi ajunge şi la căsătorie, dacă n-aveţi companion de viaţă. Se poate să semnaţi un contract, să vă găsiţi un loc de muncă, să vă luaţi o casă, ori să închiriați un spaţiu.

SCORPION
Întrevedere cu cineva care vă poate aduce, pe lângă veşti bune, bani, şi poate v-alegeţi cu un job nou, dacă aveţi nemulţumiri la actualul loc de muncă. Se poate să vi se mulţumească pentru felul în care aţi muncit, le-aţi fost de ajutor unor oameni şi vor încerca şi ei să se achite. Poate v-alegeţi cu o colaborare de care o să fiţi încântaţi şi o să aveţi de câştigat în perspectivă, în mod cert.

SĂGETĂTOR
O să daţi dovadă de diplomaţie în perioada asta, ca să păstraţi relaţii cordiale cu partenerii de afaceri, să nu pierdeţi un contract valoros. O să daţi dovadă de diplomaţie în perioada asta, ca să păstraţi relaţii cordiale cu partenerii de afaceri, să nu pierdeţi un contract valoros. Se anunţă o serie de cheltuieli, de neevitat, şi-o să tot scoateţi bani din buzunar ca să nu acumulaţi restanțe.

CAPRICORN
Or să vă contacteze nişte oameni de afaceri care să vă dea de lucru şi să permanentizaţi contractul dacă lucrurile merg bine, c-aveţi şi voi nevoie de certitudini.O să recuperaţi nişte bani şi o să mai luaţi câte ceva pentru casă şi ai voştri, că vă doriţi cu toţii confort sporit. E posibil să vi se acorde un credit bancar şi să vă împliniți visul de a avea o casă a voastră.

VĂRSĂTOR
Încep să se lege lucrurile şi să daţi drumul proiectelor, de unde-or să vină şi banii şi recunoaşterea valorii - că o să fiţi la înălţime. Se observa proiecte noi la orizont şi n-aveţi de gând să le ignoraţi că de-acolo se-arătă succesul. O să puteţi obţine un salariu, două în avans, ori o mărire de salariu dacă-l prindeţi pe şef în toane bune.

PEŞTI
Se poate să primiţi banii pe care i-aţi fi cerut cu împrumut unei bănci sau altcineva vi-i da, ca s-aveţi de cheltuială în perioada asta - poate aţi dat de un chilipir de cumpărat. O să atacaţi un proiect care să vă ofere strălucire, stimă de sine, respectul celorlalţi şi o să v-alegeţi, poate şi cu un titlu. Poate plănuiţi o plecare în străinătate, să vă perfecţionaţi într-un domeniu sau vă duceţi în vizită la prieteni.

BERBEC
O veste care să vă ţină în priză, c-o să puteţi lucra altundeva şi vă interesaţi de condiţii, să fie convenabil ca nu aveţi de gând să vă asumaţi riscuri. Poate vă implicaţi într-un eveniment care să vă pună în lumina reflectoarelor şi să vă propulseze în carieră - vine momentul vostru de glorie. O să vă caute cineva care visează la o relaţie serioasă şi dacă şi voi vă doriţi acelaşi lucru o să fie perfect.

TAUR
Se poate să începeti nişte negocieri şi să vă menţineţi punctul de vedere, până obţineţi ce v-aţi propus, poate chiar sunteţi dispuşi să lăsaţi întrucâtva de la voi. E cineva care vrea să vă scoată la plimbare, la masă şi o să vă prindă bine să mai lăsaţi treburile, să ieşiţi la socializare. Aveţi idei, sunt oameni în jur care vă pot ajuta să le puneţi în aplicare şi o să iasă un proiect de toată frumuseţea.

GEMENI
Sunt nişte oameni care v-au dus dorul şi poate faceţi cumva să vă-ntâlniţi, c-aveţi multe de împărtăşit, iar dacă o să plecaţi câteva zile pe undeva şi mai bine. Aţi putea relua un demers birocratic, să luaţi adeverinţe, aprobări, iar totul se poate petrece online. E bine să vă îngrijiti de sănătate ca să fiţi în formă c-o s-aveţi parte de provocări a la long.

RAC
Se poate să apară cineva care să vă propună o colaborare și să vedeţi cum staţi cu timpul şi dacă familia e de acord şi să vă daţi acceptul sau nu încă. O să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă poate deveni companion de viaţă, dacă n-aveţi pe nimeni şi să vă aşezaţi la casa voastră. Se rezolvă chestiuni mai vechi şi o să vă puteţi pune în aplicare şi un proiect cu bătaie lungă.

sursă: sitirileprotv.ro.

Comenteaza