Horoscop 17 noiembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie va primi o mărire de salariu

Horoscop 17 noiembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie va primi o mărire de salariu

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 17 noiembrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SCORPION
 
Vi se propun nişte colaborări și o să vă bucuraţi de oferte generoase, care vă vor suplimenta veniturile și o să vă descurcați, frumos, cu banii.

SĂGETĂTOR
 
Se-anunță o perioadă bănoasă, poate pentru că abia acum vi se plătesc nişte bani din urmă și veți mai vinde și ceva la care aţi lucrat, şi veţi lua un preţ bun.

CAPRICORN
 
O să lucraţi la ceva la care vor pune umărul și cunoscuții, colegi, poate oameni de afaceri și o să fie cu succes și cu satisfacții financiare.

VĂRSĂTOR
 
Voi păreți a fi într-o competiție cu voi înșivă și o să iasă ceva deosebit din toată lupta asta, vă veţi descoperi noi resorturi care să vă propulseze în carieră.

PEȘTI
 
O să vă legalizaţi nişte acte şi o să puteţi face achiziţii sau să urmaţi nişte cursuri, să vă dezvoltaţi afaceri, vi se deschid multe drumuri.

BERBEC
 
Vă socotiţi banii ca să vedeţi dacă vă rămân şi pentru cheltuieli suplimentare, nu numai pentru cele obligatorii, oarecum, o să fiţi umpic mai chibzuiţi.

TAUR
 
Vi se împlineşte o dorinţă, primiti ceva în dar, şi o să fie în semn de mulţumire pentru un serviciu făcut cândva, un gest de omenie, poate.

GEMENI
 
Poate să fie volum mare de muncă la serviciu, dar și ca beneficii, o să luaţi mai mulţi bani, pe diferite procente și poate și din particular.

RAC
 
V-aţi putea orienta spre o nouă activitate recreativă, poate veţi descoperi un hobby care să vă scape de stres, oboseală şi monotonie, să vă revigoreze.

LEU
 
O să puneţi de deoparte o sumă de bani pentru reamenajări interioare, reparații și alte îmbunătățiri în locuință și de restul o să vă și distrați.

FECIOARĂ
 
E un aspect legat de școală și care trebuie soluționat urgent, ca să se poată încheia o situație și poate veți lua și niște bani, o bursă, o subvenție.

BALANȚĂ
 
O s-aveți prilejul să le cereți șefilor niște înlesniri, să vă și mărească salariul, c-ați avea șanse de bani, dar se poate din colaborări.

Comenteaza