Horoscop 17 august, cu Neti Sandu. Se anunță bani pentru un nativ al zodiacului

Horoscop 17 august, cu Neti Sandu. Se anunță bani pentru un nativ al zodiacului
| Foto: fanatik.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 17 august 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

LEU
Sunt anumite chestiuni care țin de casă și pe care trebuie să le rezolvați, poate cereți ajutorul unei firme și o să fie perfect. Se-anunță bani, poate și pentru că semnați un contract și vor fi bani suplimentari, poate fi și o colaborare, în paralel cu serviciul și or să se-adune bani în cont.

FECIOARĂ
V-a mai rămas ceva concediu și oți fi ales, deja, o destinație, ca să nu căutați cazare la fața locului. Aveți idei și proiecte mai vechi pe care le puteți pune în practică și or să vă susțină și cei din colectiv, inclusiv șefii, dacă sunteți la serviciu.

BALANȚĂ
E o problema care vă tulbură somnul și poate faceți cumva să scăpați de ea și vă confesați cuiva, poate chiar persoanei în cauză. E un echilibru sufletesc, de cel fizic trebuie să vă mai ocupați, și să dați și pe la medic dacă sunt ceva semnale, ca să repuneți organismul în stare de funcționare.

SCORPION
E posibil să luați niște bani și să vă achitați ratele, facturile și să vă păstrați o rezervă pentru o ieșire la munte, la mare. Întrevedere cu cineva care vă poate da de lucru, dacă aveți disponibilitate pentru așa ceva, să-ncepeti o afacere, că e ceva la mare căutare în momentul de față.

SĂGETĂTOR
E cineva care vă face ochi dulci și va fi o reciprocitate, c-aveți multe în comun și poate v-ați săturat și voi de singurătate. O ieșire la rampă cu ceva care e amprentă personală, vi se potrivește mănușă și va primi și aprecierile celor din jur, va fi o upgradare.

CAPRICORN
Poate vă trimite șeful într-o deplasare și profitați să vă mai relaxați o zi, două în plus, la malul mării, la munte. O să legalizați niște acte, poate vindeți o casă, ori poate achiziționați una nouă, dacă tot vreți să vă căsătoriți, că aveți nevoie de un loc al vostru, de spațiu.

VĂRSĂTOR
O să faceți toate demersurile ca să vă puteți recupera banii pe care cam știe de când îi așteptați și or s-ajungă, negreșit, în cont. Poate v-ați decis cu cine să lucrați, în ce condiții, ca să faceți rost de acei bani care vă lipseau că vreți să vă mai luați câteva zile de cazare pe undeva.

PEȘTI
O să vă puteți înțelege mult mai bine cu partenerul de cuplu, iar dacă n-aveți pe nimeni, e posibil să apară. Vă puteți asocia cu niște oameni și să colaborați în cei mai buni termeni, că o să vă puneți toate calitățile în funcțiune ca să atrageți toate privirile asupra voastră.

BERBEC
Se poate să fie un motiv pentru care o să cereți niste analize medicale, ca să știți ce tratament va trebui să luați. O să fie mult de lucru la serviciu fie pentru că plecați în concediu și vreți să acoperiți și perioada cât nu sunteți la job, fie v-ați întors și de aceea.

TAUR
E cineva care vă dă târcoale de multă vreme și o să fiți receptivi la semnalele pe care vi le dă, dacă n-aveți companion de viață. Poate plecați într-o excursie cu copiii, sau îi trimiteți doar pe ei ca să profite de vacanță, și voi să vă vedeți de restul treburilor și de serviciu și de familie.

GEMENI
Relația sentimentală se poate rescrie frumos, cu condiția să dați refresh în părțile esențiale, că e de evitat monotonia. O să mai luați câte ceva nou și frumos pentru casă și o să creați un alt confort, poate mai mult de dragul copiilor, o să reamenajați loc de studiu, de joacă.

RAC
Vă gândiți de pe-acum la ce cursuri să vă înscrieți, poate-aveți de susținut și vreo probă eliminatorie că nu e pentru toată lumea. Puteți face rost de mai mulți bani, sunteți dispuși să munciți în plus și să aveți de buzunar pentru concediu, sau să vă luați ce vă trebuie pentru ai voștri.

sursă: știrileprotv.ro

Comenteaza