Horoscop 16 octombrie, cu Neti Sandu. Ce zodie începe să construiască o relație frumoasă

Horoscop 16 octombrie, cu Neti Sandu. Ce zodie începe să construiască o relație frumoasă

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 16 octombrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BALANȚĂ 
E posibil să vină careva în vizită dacă vă sărbătoriți sau e alt motiv ca să vă strângeți cu cei dragi. O să vă puteți reface tonusul, starea de spirit dacă ieșiți la o plimbare, poate practicați și sportul preferat și o să dați de-oparte toate neajunsurile.

SCORPION
O să vi se facă ofertă de colaborare, ceva de timp liber, și care o să vă delecteze, asta e partea frumoasă. Poate v-ați decis, în sfârșit, să le faceți o vizită, unor rude care au nevoie de voi, că se confruntă cu probleme cu unele probleme cărora numai voi le puteți da de capăt. 

SĂGETĂTOR 
O să vă-ngrijiți mai mult de voi, schimbați garderoba, umblați și la dietă și o s-aveți alt tonus, un alt look. E cineva de care vă e dor și poate vă călcați și voi pe mândrie și sunați dacă vedeți că omul tot nu dă niciun semn de viață, că n-o fi foc. 

CAPRICORN 
O să-i felicitați pe niște proaspăt căsătoriți, măcar telefonic, în video, dacă nu și pe viu, vedeți ce se poate face. Poate o să reușiți să vă țineți banii în buzunar dacă vă face cineva cinste când o să ieșiți în oraș, la o terasă, și faceți o economie. 

VĂRSĂTOR 
Vă cheamă careva pe alte meleaguri și dacă nu sunt lucruri presante acasă vă duceți și vă puteți întoarce mâine. A rămas ceva nespus, ori nu s-a-nțeles ca lumea ce i-ați transmis ființei iubite și o să ieșiți la o cafea ca să lămuriți toată povestea, că e păcat să rămâneți certați. 

PEȘTI 
O dragoste împărtășită, asta vă doriți și o să-i spuneți ființei dragi tot ce simțiți pentru ea, și o să-i faceți totul pe plac. Poate le faceți un cadou unor prieteni care se căsătoresc, indiferent dacă se va face petrecere, sau nu, că simțiți nevoia să vă exprimați, cumva, dragostea pentru ei.

BERBEC 
La drumurile noastre poate să reapară careva pe care o să-l vedeți într-o altă lumină, de data asta și să schițați o relație. O să vă ia prin surprindere prietenii care or fi aranjat o cazare pe undeva la o pensiune, un hotel și o să vă lăsați pe mâna lor, c-aveți chef de o aventură turistică. 

TAUR
Sunt lucruri de completat prin casă, mărunțișuri, pe care le puteți și comanda, ca să nu bateți magazinele. Se pare că nu banii vă lipsesc, ca să ieșiți din casă, ci cheful, sau compania, că fie vă simțiți bine la voi acasă, fie persoana cu care ați putea ieși nu e pe lungimea voastră de undă. 

GEMENI
E cineva care vă cooptează în vederea unei colaborări și o să vi se pară convenabil, profesional, financiar. Dacă sunteți în căutarea sufletului pereche, aveți șanse să întâlniți pe cineva cu care să descoperiți compatibilitate Și să construiți, frumos, o relație. 

RAC 
V-ați putea ocupa și de treburile gospodărești, doar să vă faceți timp și pentru voi, să dați o raită pe afară, socializați un pic. Poate aveți musafiri și preparați ceva cu care să-i impresionați pe cei care vă trec pragul, iar dacă e un sărbătorit printre voi, cu atât mai mult. 

LEU 
O vorbă, un gest, ceva, o să vă miște, acolo, la coarda sensibilă și o să vă îndrăgostiți, lulea. Prietenii au lansat, deja, invitația să vă-ntâlniți că le-ați lipsit și vor să se pună la punct cu noutățile și din viața voastră și din cea a grupului. 

FECIOARĂ 
Poate faceți o tratație, pentru apropriați cu ce ați pregătit pentru iarnă, o zacuscă, o pastramă, vin, țuică și dulcețuri. O să vă bucurați de atenția celor din jur și o să vă puteți petrece câteva ore în compania prietenilor, dacă nu vor fi impedimente și o să aveți parte de relaxare.

sursa: știrileprotv.ro

Comenteaza