Horoscop 16 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. O poveste de dragoste poate începe pentru o zodie

Horoscop 16 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. O poveste de dragoste poate începe pentru o zodie

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 16 noiembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SCORPION
Se întâmplă ceva deosebit care să vă pună într-o stare de agitație, constructivă și o să rezolvați treburi care așteaptă de multă vreme să fie rezolvate. O să vi se mulțumească pentru ce ați muncit în ultima vreme și o să vă și pregătiți de proiecte noi, pot fi din cele de sfârșit de an. Se poate să primiți o ofertă de colaborare și să urmeze un final de an cu satisfacții în plan financiar.

SĂGETĂTOR
E o atmosferă mai caldă la voi, o să vă înțelegeți mult mai bine cu toata lumea și o să faceți unele alianțe cu oamenii cu care aveți afinități comune. Apare cineva în viața voastră și o să vă bucurați de un schimb emoțional care o să vă aducă un suflu de prospețime. Se întâmplă să dați ochii cu cineva care să se potrivească idealului vostru de partener de cuplu și să vă armonizați.

CAPRICORN
O să vă bucurați de un câștig pentru care v-ați zbătut vreme îndelungată și o să atingeți un alt nivel profesional, că v-ați depășit competențele, pe voi înșivă. Vin pe altă filieră bani, de la o muncă în particular sau poate sunt acei bani pe care i-ați împrumutat cuiva. Vă parvine un răspuns referitor la o prelungire de contract sau o fi vorba despre o angajare și o să fiți multumiți.

VĂRSĂTOR
Se poate să întâlniți și voi pe cineva care să vă facă viața frumoasă și să vă acomodați la traiul în doi, că aveți nevoie să împărtășiți toate lucrurile. O să primiți ajutor din partea cuiva care vrea să vă eliberați de greutăți și vă mai ocupați și de voi. Acum e momentul să câștigați o bătălie în lupta cu partenerul de cuplu care vrea să aiba tot timpul dreptate.

PEȘTI
E posibil să vă înscrieți la niște cursuri speciale, ca să mai obțineți niște gradații că o să intrați într-o altă ligă valorică și o să câștigați și bani mai mulți. Poate faceți o rezervare ca să plecați pe undeva în weekend, ca să-i faceți o surpriză partenerului de cuplu. Poate o să fiți de acord cu o plecare la sfârșit de săptămână, ca să vă mai și relaxați, că e într-adevăr nevoie.

BERBEC
E cineva care vă face ochi dulci și o să intrați în jocul persoanei respective dacă nu e nimeni în viața voastră sentimentală, că nu v-ar strica să fiți și voi într-o relație. Vă puteți lua și altceva de lucru, în particular, și să faceți rost de bani, ca să vă puteți deplasa încolo și încoace în timpul liber. O să recuperați banii pe care i-ați tot cerut și o să vă descurcați cu cheltuielile de tot felul, că o să fie cam multe.

TAUR
Se poate să intrați într-o rundă de negocieri cu niște angajatori. Vedeți cu care dintre ei veți ajunge la un consens, ca să vă puteți angaja sau poate e o colaborare. Partenerul de cuplu e mai atent cu voi, gata să vă cucerească și o să vă înțelegeți mult mai bine, o să vă armonizați. Banii pe care-i așteptați or să sosească și o să va îngrijiți în sfârșit și de sănătate, ca să nu mai ziceți că n-aveți bani.

GEMENI
Voi o să intrați în priză că aveți multe de rezolvat, atât la serviciu, cat și acasă, și se fac presiuni să vă achitați rapid de toate obligațiile. O să cheltuiți, probabil, mai mulți bani pe reparația casei sau poate aveți de luat piese de mobilier sau aparatură electrocasnică. E bine să vă dozați energia, ca să vă ajungă pentru toate treburile pe care le aveți în perioada asta. Evitați epuizarea!

RAC
O sa jonglați cu niște bani, ca să acoperiți niște cheltuieli pe care le-ați tot amânat și o să fiți mai economi, ca să nu recurgeți la vreun împrumut. Se poate clarifica situația partenerială, să împărțiți responsabilitățile, ca să fie totul echitabil. O sa puteti atinge un alt nivel profesional, să primiți o funcție și să vă bucurați de un statut privilegiat.

LEU
O poveste de dragoste se poate rescrie și să țineți cont de ce își dorește celălalt, ca să nu se mai simtă singur în relație și neînțeles. Poate vă pregătiți de o plecare în weekend pe undeva și o să vă faceți rezervări, îi convocați pe prieteni, când plecați cu grupul. E animație la voi, apare cineva în viața voastră și o să puteți fi fericiți, dacă v-a lipsit acest lucru.

FECIOARĂ
O să treceți în revistă acte, lucrări, poate aveți de dat un examen și o sa perfectați o situație după o lungă tevatură, să mai și respirați. O să strângeți relațiile cu rudele apropiate și poate puneți la cale un eveniment festiv la care fiecare v-a contribui cu câte ceva. Vă reușesc preocupările de grup și o să vă descurcați fără probleme și la școală, la examene.

BALANȚĂ
Se poate să vă gândiți la căsătorie, dacă nu sunteți într-o relație și o să se poată și acum și anul viitor, dacă va doriți, într-adevăr. Mai aveți de lucrat la relația cu partenerul, ca să duceți comunicarea la alt nivel că e o oarecare defazare și trebuie remediată. Vă ies mai ușor pasențele cu banii, cu afacerile, și o să vă bucurați de stabilitate în plan financiar.

 

Comenteaza