Horoscop 16 martie 2022, prezentat de Neti Sandu. Ce zodie va câștiga o sumă mare de bani

Horoscop 16 martie 2022, prezentat de Neti Sandu. Ce zodie va câștiga o sumă mare de bani

Horoscopul lui Neti Sandu pentru ziua de 16 martie aduce vești bune pentru toate zodiile.

 PEȘTI

E cineva care vă propune o idee de afaceri și o să fie pe gustul vostru, că ați tot încercat diverse și nu v-au reușit întru totul. O să primiți ajutor din partea unor oameni care vă apreciază și vor să vă facă viața mai ușoară, că aveți multe alte lucruri pe cap și o să vă descurcați cu toate.

BERBEC

Rămâne un aspect legat de sănătate care se cere investigat la medic și o să știți cum stați și dacă e nevoie de un tratament. Apar noi provocări, incitante și o să prindeți din zbor o idee care poate rodi în momentul de față și o să fie cu succes - curajul nu vă lipsește.

TAUR

Vi se face o propunere de lucru și n-o să ziceți ”nu”, că vine la pachet cu un supliment financiar. Ați putea câștiga niște bani în plus, poate vindeți ceva sau vă mai luați o colaborare, ca să vă puteți plăti toate datoriile lunare și să nu duceți lipsă de nimic.

GEMENI

Poate abia acum or să vă aprecieze șefii, beneficiarii, cei pentru care ați lucrat, că nu vi se poate contesta valoarea. Poate plecați pe undeva și o să vă achitați și de niște obligații de serviciu și de promisiunile făcute unor prieteni sau unor rude - se poate să vă duceți și în străinătate.

RAC

E cineva care vrea să reluați o relație - fie ea și profesională și o să reușiți să vă întâlniți după o lungă pauză. Se poate să vă luați o casă ori să vă duceți în alt oraș, unde aveți o altă proprietate, și poate veți locui acolo pentru o vreme, că aveți nevoie de spațiu, de liniște, poate.

LEU

O să vă alăturați unui grup, că aveți și voi idei, inițiative demne de toată atenția și o să vă implicați într-o serie de proiecte. O să vă interesați de un împrumut bancar și poate dați avansul pentru o casî ori sunt alte probleme în familie și nu vă ajung banii de salariu să le rezolvați - doar cu credit se rezolvă.

FECIOARĂ

Se poate să vă pregătiți de un eveniment în familie și să fiți pe grup cu toate rudele să puneți lucrurile la punct. O să fiți la mare căutare în perioada asta și pentru colaborări și ca să petreceți un timp împreună. Poate vă faceți noi prieteni, că ați fost încontinuu ocupați.

BALANȚĂ

Vi se propune ceva nou la serviciu și pare să vi se potrivească, poate pentru că ați cerut mai demult un alt gen de activitate! Poate comandați online câteva piese pentru interior și o să fie o cheltuială, dar se poate să le fiți de ajutor și părinților sau unor rude care nu se prea descurcă.

SCORPION

Se poate să vă pregătiți de un botez în familie și să vă organizați în așa fel încât să fiți la zi cu toate cele necesare. O să vă bucurați de o atmosferă mult mai bună în relația de cuplu. Dacă nu aveți pe nimeni în orice moment poate să-și facă apariția cineva care să vă completeze frumos.

SĂGETĂTOR

Chiar dacă vă place să fiți independenți, tot o să simțiți nevoia să aveți lângă voi pe cineva cu care să vă înțelegeți din toate punctele de vedere. O reușită. Poate vi s-a găsit o locuință printr-o agenție imobiliară ori poate vindeți o casă și o să dureze ceva până să se încheie toată tranzacția.

CAPRICORN

Se anunță rezultate la școală, la examene. Poate o să aveți satisfacții de acest gen de pe urma copiilor, care încheie cu bine o situație. Vă îngrijiți de rudele apropiate care s-ar putea să vă ceară ajutorul și să le dați ce au nevoie. Poate o să faceți și niște drumuri până la ele, chiar și prin țară, dacă trebuie.

VĂRSĂTOR

Poate vă încumetați la o colaborare care v-ar rotunji veniturile și v-ar da o relaxare financiară, după o perioada de restricții. Apar promisiuni de bani și o să faceți tot posibilul să-i și primiți, ca să vă descurcați cu cheltuielile, deloc puține. Poate mai aveți și vreo datorie, o restanță.

sursă: știrile PROTV

Comenteaza