Horoscop 16 mai, cu Neti Sandu. Ce zodie își va repara relația cu partenerul

Horoscop 16 mai, cu Neti Sandu. Ce zodie își va repara relația cu partenerul

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 16 mai 2022 aduce vești bune pentru majoritatea semnelor zodiacale.

 TAUR
 
Se poate regla o relaţie care v-a răscolit sufleteşte şi acum se pare că aţi depăşit momentul critic, vine acalmia. Se fac presiuni să urgentaţi un proiect, să vă achitaţi de nişte obligaţii ca să puteţi da drumul altor afaceri care v-ar aduce bani şi un plus de vizibilitate.

GEMENI

O să aflaţi ce vă reproşează fiinţa iubită, ce şi-ar dori de la voi şi o să vă puneţi de acord în mai toate privinţele. E posibil să vă orientaţi spre alt serviciu, poate vă duceţi la un interviu, daţi vreo proba practică, e o precipitare că vreţi să schimbaţi ceva, să vă reinventaţi.

RAC

Poate-o să-nţelegeţi mai bine cu cine v-aţi asociat şi dacă e de prelungit colaborarea, sau rămâneţi doar cu jobul stabil. Vine momentul vostru de glorie, care poate ţine şi luni de zile, totul e să fructificaţi la maximum ce-aţi obţinut pân-acum să căpătaţi alt statut profesional.

LEU

Poate faceţi o echipă cu nişte tineri care ţin cont de sfaturile voastre şi o să iasă treaba ca lumea, ca o să fie cu entuziasm. Poate va trebui să luaţi o decizie, c-aţi amânat-o destul şi să vă mutaţi din casă, din oraş, din ţară, că aţi ales alt drum care promite succes - dar nu peste noapte.

FECIOARĂ

Faceţi rost de bani, dintr-o sursă particulară şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile acestei perioade, c-o să fie acel surplus. Vi se propune o colaborare cu cineva din afara ţării şi o să vă gândiţi dacă vă place, dacă vă permite timpul şi poate faptul că o să vă deplasaţi o să conteze, la o adică.

BALANŢĂ

Relaţia voastră de cuplu atinge acel prag de maturitate încât să vă doriţi să legalizaţi relaţia, iar dacă sunteţi căsătoriţi o să vă meargă şi mai bine. Vă intră bani şi o să le asiguraţi alor voştri ce au nevoie că au avut suficientă răbdare până să faceţi voi rost de bani şi mai puneţi ceva deoparte şi pentru concediu.

SCORPION

Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să vă cunoască mai bine şi o să descoperiţi multe puncte comune pentru o relaţie de cuplu. O s-aveţi ceva bătaie de cap cu şefii, cu partenerii de afaceri, poate e chiar un proces şi e bine să vă apăraţi, cu ajutorul unui avocat.

SĂGETĂTOR

O să puteţi repară o neînţelegere ca să meargă mai departe relaţia cu partenerul de cuplu, şi să fiţi fericiţi. E agitaţie şi la serviciu şi acasă, dar totul merge pe bandă rulantă şi o să vă achitaţi de toate responsabilităţile, ca să v-apucaţi de alte proiecte.

CAPRICORN

Poate vă mutaţi pentru o vreme în altă locuinţă, ca să aveţi randament mai bun la slujbă, să fiţi creativi şi să lucraţi în linişte. Se poate să urmaţi nişte cursuri şi să vă găsiţi de lucru în domeniul respectiv, că vreţi să şi practicaţi meseria de care-aţi fost atraşi.

VĂRSĂTOR

Aţi putea organiza un eveniment, fie şi online, cursuri, ori vreo conferinţă ca să vă expuneţi ideile, să se ştie la ce nivel sunteți. Poate-ncepeți un proiect legat de comunicare şi o să aveţi succes, vor fi oameni care or să pună umărul să vă susţină, fiecare cu ce-o să poată.

PEŞTI

Poate vă interesaţi de o plecare şi bine-ar fi să verificaţi maşina în servis şi actele să fie valabile, permis, cârduri, o fi venit scadenţa. Se poate să vă reinventaţi, să o luaţi de la-ceput cu o lucrare, poate fi şi reamenajarea locuinţei, e ceva pe care l-aţi stopat pentru că n-aţi avut bani.

BERBEC

Se-ncearcă cooptarea voastră într-un proiect de anvergură şi o să bifaţi nişte câştiguri dac-o să acceptaţi. Poate aveţi de achitat rate, facturi o fi venit scadenţa şi nu mai puteţi amâna nicio plată, dar vor veni bani, c-o să lucraţi la ceva care v-aduce echilibru financiar.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza