Horoscop 16 iunie, cu Neti Sandu. Ce zodie ar putea primi bani și recunoștință publică

Horoscop 16 iunie, cu Neti Sandu. Ce zodie ar putea primi bani și recunoștință publică
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 16 iunie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

GEMENI

Cineva în care v-ați pus mari speranțe își face apariția și o să puneți în aplicare o idee că să ieșiți pe piață cu ceva nou. O să va bucurați de o serie de reușite, chiar dacă mărunte, dar se-adună ceva bani în cont și o să dați zor să luați niște lucruri pentru casă.

RAC

Or să vă intre bani și o să vă străduiți să-i țineți pe loc, s-aveți când plecați în vacanțe sau pentru cumpărături masive. Sunt situații care vă storc de energie, dar vă și dau speranțe de viață mai bună - atât în plan professional, cât și personal și o să faceți schimbări vizibile.

LEU

Se poate să primiți ceva în dar pentru că e cineva care vă-ndrăgește, se poate să fie cu un prilej anume, dar nu neapărat. E o rascolire sufletească și poate realizați cu ce-ați greșit, care e partea voastră de vină în relația care-ncepuse să dea semene de apatie și se pot îndrepta lucrurile – dacă vreți bineînțeles.

FECIOARĂ

Poate vă mai acordați și vouă un plus de atenție, vă duceți la shopping, vă rennoiti garderoba, stilul vestimentar, coafura. Poate vă spuneți părerea despre o colaborare care v-ar aduce bani și un plus de vizibilitate și poate căpătați o funcție, un titlu, o recunoaștere publică.

BALANȚĂ

O să fie nevoie de toată diplomația ca să vă armonizați cu grupul cu care veți lucra, pentru că sunt foarte diferiți oamenii. Se pare că trebuie să luați o decizie referitoare la plecarea în vacanță și o să verificați bugetul, să vedeți cum stați la capitolul bani și să alegeți destinația.

SCORPION

Poate o să apelați, totuși, la un împrumut bancar și să va luați o mașină, să puteți pleca în vacanță, sau să vă mutați. E posibil să vă prefere pe voi șefii să duceți la bun sfârșit o lucrare și să vă-ncredințeze și pe mai departe șefia unui department, c-or să fie mulțumiți de rezultate.

SĂGETĂTOR

O reușită după multe eforturi, vă parvine un răspuns de la o instituție care validează muncă voastră. Vi se fac oferte de colaborare și o să vedeți dacă e vreuna, măcar, care să vi se potrivească, pentru că nu le-ați luat foarte în serios, acum ar fi cazul.

CAPRICORN

E cineva căruia-i pasă de voi și o să vă-ntâlniți ca să luați pulsul unei posibile relații – și poate iese ceva. O să puteți recupera niște bani pe care nu i-ați primit la timp sau pe care i-ați împrumutat și o să aveți un fond de rulment din care să cheltuiți din când în când.

VĂRSĂTOR

Încep s-apară unele tensiuni în relația de cuplu și faceți tot posibilul să le dezarmosați - că țineți prea mult la partener. I-ați putea aborda pe șefi ca să vă pună la dispoziție aparatură performantă - că să lucrați și voi la nivel înalt - și să va dea și un surplus salarial.

PEȘTI

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care o să vă admire și o să vrea să fiți împreună, dac-o să vreți și voi, bineînțeles. O să vă caute cineva care vine cu o propunere de afacere particulară și nu e deloc de neglijat – că și-așa aveți nevoie de bani sau mai bine zis nu v-ar strica niște bani.

BERBEC

Poate-o să reluați un hobby care să vă dea o altă energie, o stare de bine, c-o să dați frâu liber creativității. Se pare c-o să reglați o situație școlară, poate fi și a copilului și să obțineți semnături, adeverințe, o diplomă, un transfer, un act care să vă dea niște drepturi.

TAUR

O să continuați munca în gospodărie că mai e câte ceva de făcut, după care vă liniștiți, plecați în vacanță. O să vă echilibrați financiar, mai vin bani din urmă și o să vă asigurați un buget cu care să va duceți la cumpărături, să vă-nnoiti și voi cụ ceva.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza