Horoscop 16 iulie, cu Neti Sandu. Ce zodie intră într-o relație stabilă

Horoscop 16 iulie, cu Neti Sandu. Ce zodie intră într-o relație stabilă
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul pentru 16 iulie aduce pentru zodii chef de ieșit la o ieşire la o gurp de aer, la soare, la mare, la munte,

RAC
 
O să cheltuiţi ceva bani pentru reamenajări interioare şi vă pregătiţi şi de concediu, vă luaţi cazare pe undeva. O să duceţi la bun sfârşit diverse proiecte începute mai demult şi o să vă bucuraţi de succes, vor veni şi alte promisiuni de afaceri bănoase.

LEU
 
S-ar putea să fie mai puţini receptivi şefii, dar nu pentru că nu vă apreciază, ci sunt prinşi cu altele. O să le treacă.
Aveţi multe pe cap, dar aveţi şi forţa necesară să le rezolvaţi pe fiecare-n parte, şi or să vină şi alte provocări cărora o să le faceţi față, cu brio.

FECIOARĂ
 
O să vă interesaţi de o posibilă colaborare că v-ar prinde bine nişte bani în plus - şi-aveţi şi putere de muncă. O să vă puteţi recupera nişte bani, dar trebuie mers pe fir şi să-i cereţi în scris, verbal, că lumea mai uită, dar interesul e al vostru şi e de insistat.

BALANŢĂ
 
O întâlnire între patru ochi cu cineva drag o să scoată la iveală un adevăr care-o să vă cam tulbure, dar se clarifică nişte aspecte. Va trebui să completaţi nişte acte, să le reactualizaţi ca să n-aveţi neplăceri la drum, sau dacă vreţi să scoateţi bani, să vă deplasaţi s.a.m.d.

SCORPION
 
Se pare c-o să conteze în ochii şefilor şi a unui public ce-aţi realizat în ultima vreme şi o să primiţi validare. O plecare în vacanţă v-ar spăla de toate grijile şi angoasele existenţiale şi v-ar reface moralul, sfera - deplasări - e luminată frumos, activată şi puteţi călători.

SĂGETĂTOR
 
E cineva care vă tentează cu un proiect care vă pune în contact cu cei din afară, din străinătate şi rămâne să le daţi un răspuns. Strângeţi bani ca să plecaţi pe undeva şi or să mai apară şi din senin nişte sume, care sunt tot din munca voastră, dar nu credeaţi c-o să mai vedeţi aceşti bani.

CAPRICORN
 
Vi se dă undă verde la colaborări în plan personal şi vă puteţi umple, frumos, timpul liber, şi util. O să vă mobilizaţi să repuneţi pe roate o afacere care promite o sursă constantă de bani şi fie lucraţi pe cont propriu, fie mai delegaţi pe cineva de încredere.

VĂRSĂTOR
 
Relaţia de cuplu se animă frumos şi dacă n-aţi legalizat-o se poate întâmpla acest lucru până la sfârşitul anului. Apar proiecte noi la orizont, pe unele o să le propuneţi chiar voi, altele sunt adevărate provocări care v-ar propulsa în carieră - e anul vostru.

PEŞTI
 
Se-ntrevede o relaţie care să vă dea, în sfârşit, sentimentul de stabilitate de care-aţi avut atâta nevoie. Sunt valenţe pe care le puteţi scoate la iveală în perioada asta şi să fie o şansă de a vă cultiva talentele ascunse şi să le fructificaţi, la un moment dat.

BERBEC
 
E posibil să mai plătiţi nişte bani în plus la cazare, c-au apărut nişte taxe de care nu fusese vorba. Se poate să cheltuiţi nişte bani ca să creaţi un spaţiu mai confortabil acasă, poate şi pentru că vreţi să le oferiţi celor mici un plus de magie.

TAUR
 
O să vă oferiţi câteva zile de relaxare pe undeva şi poate mai lăsaţi şi pentru august o bucăţică de concediu. Aţi putea legaliza nişte acte şi să plecaţi liniştiţi în concediu, poate lichidaţi şi vreun credit bancar ca să nu mai aveţi grijă ratelor.

GEMENI
 
Poate urmaţi nişte cursuri, chiar şi online, ca să vă specializaţi într-un domeniu, că aveţi idei numai bune de pus în practică. O reuşită, posibil în plan financiar, cu ocazia noului job, câştigă mai mulţi bani şi o să fie stimulativ, o să puneţi toată inteligenţa la bătaie.

Comenteaza