Horoscop 16 decembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodii au parte de o zi cu mulți bani

Horoscop 16 decembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodii au parte de o zi cu mulți bani
| Foto: fanatik.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 16 decembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SĂGETĂTOR
Se poate să aveţi o discuţie între patru ochi despre o relaţie care promite, dar vă încurcă, poate, orgoliul să faceţi primul pas spre consolidarea relaţiei, spre o logodnă. Sunt chestiuni mai vechi care se cer - urgent - rezolvate că să încheiaţi anul cu bine, pe plus. Întrevedere cu cineva care vrea să vă invite la o plimbare fie acum, fie de sărbători, său şi - şi.

CAPRICORN
O stare de spirit bună, vă asiguraţi că nu le lipseşte nimic alor voştri şi o să vă ocupaţi de restul aspectelor care ţin de familie şi treburi administrative. Relaţia voastră sentimentală se poate stabiliza şi cea mai bună ocazie va fi acum, de sărbători. O să puteţi rezolva o sumedenie de lucruri şi n-o să rămâneţi cu restante, o să vă bucuraţi de succes.

VĂRSĂTOR
E posibil să primiţi o ofertă de muncă şi dacă va rămâne timp o să vă daţi acceptul, dacă nu, mai vedeţi ce se întâmplă din vara viitoare. E bine să vă îngrijiti de sănătate, dacă simţiţi că e ceva tratat din pripă, că de sărbători n-o să vă ardă de mers la medic. Or să intre bani şi n-o să vă răbdaţi să nu luaţi tot felul de lucruri din cele care erau pe lista de aşteptare.

PEŞTI
E cineva de departe care îşi face drum pe la voi, dacă nu plecaţi pe nicăieri, dar se poate şi să vă duceţi voi, depinde cum staţi cu timpul și cu banii. O invitaţie la un eveniment care o să fie rampa voastră de lansare şi o să vă bucuraţi de aprecieri la scena deschisă. E cineva care vă face ochi dulci şi, dacă nu sunteţi căsătoriţi, o să vedeţi dacă vă interesează sau nu persoana respectivă.

BERBEC
O să dispuneţi de nişte bani să vă puteţi mişca şi o să faceţi rezervare într-o staţiune de agrement ca să vă distraţi în zilele libere, cu familie, cu tot. Poate vă faceţi curaj să ieşiţi la o discuţie cu fiinţa pe care o iubiţi și faceţi puţină ordine în viaţa voastră în doi. Se poate să luaţi nişte bani şi să acoperiţi cheltuielile mari, facturile şi ratele obligatorii.

TAUR
Poate o să aveţi ceva mai multă grijă de voi şi o să le purtaţi de grijă şi alor voştri, că se şi bazează foarte mult pe voi şi o să fie linişte şi pace în familie, un echilibru. Se aşteaptă mult de la voi şi o să vă străduiţi să-i împliniţi dorinţele partenerului de cuplu că vreţi să-i faceţi pe plac. O să primiți invitații de la diverse rude și cunoscuți să le faceți o vizita zilele astea sau de sărbători.

GEMENI
E cineva care vrea să faceţi echipă, şi la treabă şi la distracţie, şi o să vă mobilizaţi să daţi randament cât mai bun ca să se încheie cu brio fiecare capitol al vieţii profesionale, în primul rând, şi cu restul mai vedeţi. O veste bună, o prezenţă care vă insuflă optimism şi vă faceţi planuri de sărbători, printre altele. Se adună banii din mai multe direcţii şi o să-i gestionaţi în aşa fel încât să v-ajungă în perioada asta.

RAC
Poate fi o zi bănoasă şi o să vă faceţi planuri serioase cu banii pentru că vreţi să-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu, dar poate păstraţi secretul pentru Crăciun.Poate luaţi o decizie legată de copii, să-i trimiteţi fie în tabără, în cantonament sau la bunici, să se bucure de libertate. O să comunicaţi mult mai bine cu anturajul şi o să puneţi la cale diverse întrevederi ori de câte ori o s-aveţi zile libere.

LEU
O să luaţi bani şi o să tot aveţi de dat că e lista lungă şi nu vă puteţi abţine de la cumpărat mult şi scump, c-aşa v-aţi obişnuit, dar poate mai schimbaţi ceva. O să vă puneţi la punct cu tot ce e nevoie pentru casa şi familie ca să nu lăsaţi totul pe ultima clipă şi să se precipite lucrurile. Se anunţa atât bani, cât şi cheltuieli, că sunt multe de făcut pe repede înainte şi o să vă bucuraţi de câştiguri certe.

FECIOARĂ
Întrevedere cu cineva care v-a propus ceva de lucru şi dacă v-aţi decis îi spuneţi omului, dacă nu, lăsaţi pentru ianuarie, când o să fiţi mai odihniţi şi lipsiţi de griji. Mai sunt lucruri care ţin de casă pe care trebuie să le rezolvaţi şi o să vă daţi peste cap să puneţi totul în ordine. O să interacţionaţi cu nişte oameni care ştiu cum să obţină maximum de profit din afacerile în care o să vă implicaţi.

BALANŢA
Poate încep să vină piesele de mobilier pe care le-aţi comandat sau or fi obiecte electrocasnice, un televizor, ca să se înnoiască şi locuinţă, nu numai voi. Poate pregătiţi casa pentru musafiri şi o să vă gândiţi şi la un program, ce să faceţi cât timp or să locuiască la voi, câteva zile. Relaţia cu partenerul de cuplu se aşează frumos şi o să puteţi ajunge cât de curând, la căsătorie.

SCORPION
Grupul de prieteni insistă să plecaţi, după Crăciun, câteva zile pe undeva la plimbare și să rămâneţi o zi, două să vă "spălaţi" gândurile, să eliminaţi oboseala. Poate aveţi nişte surprize plăcute pentru copii, nepoţi ca să intre în atmosfera sărbătorilor. Se poate să luaţi parte la diverse activităţi şi cu colegii şi cu prietenii, ori poate cu rudele apropiate, toate de succes.

Comenteaza