Horoscop 16 august, cu Neti Sandu. Ce zodie are o perioadă bănoasă

Horoscop 16 august, cu Neti Sandu. Ce zodie are o perioadă bănoasă
| Foto: Stirile Pro Tv

O zi condimentată frumos, cu de toate pentru toate zodiile. Vibrația zilei este 7. 

LEU
O să vă-ngrijiti și de voi, de cum arătați, vă reînnoiți garderoba, daca n-ați făcut-o deja, și vedeți și cu sănătatea cum stați.

O să vă dați întâlnire cu partenerii de afaceri, poate vă duceți la un interviu și o să vă luptați pentru un job mai bun, pentru un contract care promite bani frumoși.

FECIOARĂ
Se poate să vă și cumpărați, dar să și primiti cadou un telefon, un laptop, diverse gadgeturi că se uzează cele vechi.

Se-anunță un program încărcat și o să vă descurcați fără probleme c-aveți energie și-o să puneți la bătaie toate abilitățile, ca să faceți treaba ca lumea, nu de mântuială.

BALANȚĂ
O să aveți de unde să luați mai mulți bani și să vă gândiți la un mic concediu, că simțiți nevoia de relaxare.

Se pare c-ați tot amânat niște probleme care țin de sănătate și o să vă faceți o programare la medic, la analize ca să nu mergeți pe bâjbâite, să știți ce anume să tratați.

SCORPION
Poate-o să fie bine acceptat de șefi un proiect, veți primi și finanțare și vă asigurați un venit constant.

Pare să fie o perioadă bănoasă și chiar o să renegociați niște contracte ca să vă luați mai mulți bani dacă tot aveți și mai mult de lucru de o vreme-ncoace.

SĂGETĂTOR
Vă invită cineva într-o plimbare prin altă zonă a țării și dac-aveți câteva zile libere o să vă duceți, că vouă vă place să călătoriți.

Lucrurile sunt cam amestecate la voi , dar nu sunt departe de stilul vostru și o să vă descurcați c-aveți prezență de spirit și vă plac provocările pentru c-așa faceți progrese.

CAPRICORN
 Poate dați de niște bilete ieftine de vacanță, posibil niște last minute și vă luați câteva zile libere și vă duceți.

O să perfectați niște acte ca să vă puteți mișca, fie cu treabă, fie să vă duceți în vacanță, și de fapt le puteți îmbina pe cele două, ca să fiți cât mai eficienți.

VĂRSĂTOR
 Poate vă interesați de un împrumut pe care-l plănuiți demult ca să vă puteți lua o casă, ori să-ncepeti o afacere.

E momentul să-i abordați pe șefi ca să le propuneți câteva dintre ideile pe care vreți să le puneți în practică și-aveți nevoie de ok-ul lor.

PEȘTI
V-au rămas niște aspecte de clarificat în cadrul relației de cuplu și e bine să nu mai amânați discuția.

Apar oferte de lucru, pot fi colaborări, dar și un job cu norma-ntreaga, că abia acum începe lumea să vă aprecieze, o să ieșiți, practic, din conul de umbră.

BERBEC
O să alocați timp, bani, energie ca să faceți casa - buna, să reparați ceva, poate renovați, mai construiți ceva.

E de lucru la slujbă, vi se promit și bani care chiar or să vină și o să urmeze și o promovare la o adică, până la sfârșitul anului ceva bun se-ntâmplă.

TAUR
 O să vă puteți pune în valoare niște calități, și să fie o relansare, că e o nevoie interioară de a schimba ceva în viața voastră.

Voi o să vă mai destindeți - sufletește, că apare acea persoana de care vă e dor și răspunsul cu care vine este pe gustul vostru și o să fiți la unison.

GEMENI
 Invitația pe care-o așteptați, de la ființa iubita, să plecați într-o vacanță, chiar dac-ați mai fost, sosește și-ncepeți pregătirile.

O să puneți la punct detaliile unei afaceri, poate fi și un proiect de serviciu și o să dați dovada de flexibilitate, că vă doriți colaborarea cu acești oameni.

RAC
Se-anunță succes în formula de grup - aveți diverse activități, fie la serviciu, fie în particular, cât sunteți în vacanță.

Voi se pare c-o să regândiți strategia financiară a familiei și o să mai căutați o sursă suplimentară de bani, că salariul nu e suficient, mai ales după concediu.
 

 
 
 
 

Comenteaza