Horoscop 16 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie va avea parte de un eveniment fericit

Horoscop 16 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie va avea parte de un eveniment fericit

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 16 aprilie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BERBEC
E posibil să vină și acel cineva de care vă e dor și care e pregătit pentru o relație care să vă completeze frumos sufletește. Se poate să dați o petrecere de zi aniversară, ori poate de căsătorie, poate să fie o atmosferă festivă și voi să aveți o stare de spirit foarte bună.

TAUR
Poate vă alăturați unui grup și plecați și voi în plimbare la aer curat, la pădure, la mare, la prieteni undeva. E un suflu de prospețime la voi și e cineva care vă-nveselește, vă dă acest refresh și o să deveniți și mai inspiraţi creative cu mai mult chef de viață.

GEMENI
Se poate să vă duceți la un spectacol, poate fi și o competiție sportive și să vă prindă să vă dezmorțiți. Se poate să vă scoată la o întâlnire cineva care se roagă de multă vreme de voi să ieșiți împreună, poate spear să formați un cuplu – contează ce ziceți şi voi.

RAC
O să vă bucurați de revederea unor oameni de la drum și poate aranjați o plecare în prejma sărbătorilor de paşte, de 1 Mai. Poate aveți musafiri că e o aniversare în familie sau v-ați găsit o casă în care să vă mutați şi faceți cinste, poate chiar inaugurarea.

LEU
Poate faceți o vizită rudelor apropiate și o să vă faceți planuri de sărbători să se știe care la cine se va duce și cu ce contribuie fiecare. E de ieșit pe la târguri, expoziții, că aveți nevoie de socializare ca să vă încărcați bateriile, că v-o fi ajuns și pe voi oboseala, și poate v-ați dezobișnuit să ieșiți.

FECIOARĂ
Poate le faceți cadou de casă nouă sau de casă pe piatră unor prieteni și o să fie și o petrecere. Se poate să intrați la cheltuială și să vă luați câteva lucruri utile pentru interiorul locuinței – poate le comandați online sau le găsiți pe la târgurile de sezon.

BALANŢA
E posibil să revină cineva care v-a lipsit și poate treceți cu vederea a nişte neînţelegeri și o să recalibrați relația. E animație la voi, sunt evenimente care vă pun în lumină reflectoarelor și o să străluciţi și poate fi o relansare la alt nivel profesional.

SCORPION
Vă bucuraţi de prezenţa cuiva care vine cu vești bune și o să vă inspire să faceţi ceva care să vă aducă în centrul atenției. Parcă ați devenit şi voi mai sociabili și o să ieșiți pe la aniversări, nunți, botezuri, concerte să mai cunoașteți şi altă lume.

SĂGETĂTOR
O să vă ocupați de treburile casnice și poate chemați și niște prieteni pe la voi spre după-amiază să stați ca la o șuetă. Vă simțiți mai apropiați de familie, poate le veniți în ajutor părinților, bunicilor, sau poate pur şi simplu vă e dor de ei și le faceți o vizită.

CAPRICORN
E cineva care vine cu gânduri bune, cu intenții de relație dacă nu e nimeni în viața voastră sentimentală și o să spuneți ce vă doriți și voi. O să vă dați în primire cu niște prieteni că să petreceți un timp de calitate cu ei – poate aveți o îndeletnicire comună și o să vă destindeți.

VĂRSĂTOR
Poate se-ntoarce cineva care-a fost plecat și o să vă faceți timp să vă vedeți c-aveți multe de povestit. Poate faceți comandă atât pentru alimente, cât și pentru diverse lucruri pentru casă, decorațiuni c-aveți musafiri și o să vreți să vă simțiți cu toții bine.

PEȘTI
O să plecați în plimbare la rude, sau la prieteni, poate rămâneți și peste noapte c-aveți un sărbătorit. Se-ntâmplă ceva nou și bun în viața voastră și o să vă străduiți să mențineți ștacheta sus poate vă mutați în casă nouă, ocupați o funcție sau vă căsătoriți.

sursa info: stirileprotv.ro

Comenteaza