Horoscop 15 septembrie 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie începe un proiect valoros

Horoscop 15 septembrie 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie începe un proiect valoros

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 15 septembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

FECIOARĂ
E animaţie la voi pentru că sunt multe de făcut şi trebuie accelerat ritmul că aveţi lucruri noi de pus în scenă şi o să fie o upgradare profesională.  O să vă pregătiţi de o relansare pe scenă socială şi o să primiţi şi sprijin din partea unor oameni care ţin la voi. O să fiţi în centrul atenţiei poate pentru că luaţi un titlu, câştigaţi un premiu sau e zi de naştere.

BALANŢA
V-au rămas acte nesemnate, poate nici nu ştiţi că unele au expirat şi trebui să le reactualizaţi, or fi şi contracte, transferuri, poate, de făcut. Poate aţi găsit o formulă de călătorit prin străinătate, să nu rataţi nişte bilete de tren, avion, c-au survenit nişte modificări în program. E bine să vă luptaţi pentru drepturile voastre, să vă luaţi banii şi să vi se mulţumească pentru ce-aţi muncit.

SCORPION
O să vă aşezaţi la masa negocierilor și n-o să vă ridicaţi până nu o să vă puneţi de acord în toate privinţele cu partenerii de afaceri c-aţi început să vă cunoaşteţi valoarea. E cineva care vă curtează, dar păreţi inabordabili - poate doar ca să vă protejaţi, pentru autoapărare. Poate v-apucaţi de o curăţenie - la sânge - acasă, eliminaţi lucrurile de care vă împiedicați şi vă luaţi altele noi.

SĂGETĂTOR
Şefii vă cheamă la ordine, poate începeți un proiect care va fi o nouă rampă de lansare pentru voi şi o să fie de cursă lungă toată povestea şi intensă. Vin ceva bani şi o să vă puteţi mişca în weekend, să daţi o fugă la odihnă, să respiraţi alt aer prin ţară, pe undeva. Se petrec o serie de lucruri care va animă şi o să fiţi inventivi, să lansaţi ceva nou pe piaţă, să străluciţi.

CAPRICORN
Vi se face o propunere de colaborare şi dacă nu sunteţi prinşi cu alte treburi o să dedicaţi 2, 3 ore altei activităţi care v-ar aduce bani. O să depuneţi nişte eforturi ca să convingeţi un public anume că meritaţi un titlu. O să apelaţi la resursele familiei să faceţi o rezervare pentru weekend, c-o fi şi un motiv special, aniversar.

VĂRSĂTOR
Poate abia acum o să vă puteţi duce într-o plimbare, chiar şi cu treabă într-un oraş din ţară, că e cineva care v-aşteaptă şi o zi, două nu v-ar strica, să mai schimbaţi peisajul. Se poate să daţi vreun examen, o fi vreo probă eliminatorie, un interviu să fiţi admişi la o instituţie, undeva. Cineva cu care trebuia să vă-ntâlniţi mai demult soseşte şi o să rezolvaţi nişte probleme care trenau de multă vreme.

PEŞTI
Poate vi se cere să munciţi mai mult sau să abordaţi un alt stil, că a intervenit ceva nou la serviciu şi s-ar putea să fie în avantajul vostru. O să vă puteţi recupera banii dacă o să faceţi cercetări să vedeţi pe unde s-au rătăcit şi daţi email să-i primiţi odată. O să daţi drumul proiectelor de sertar care aşteaptă cine ştie de când să iasă la lumină şi o să vină momentul vostru de glorie

BERBEC
E de insistat să luaţi o aprobare, să vi se dea un credit bancar şi să vă cumpăraţi o casă, o maşină, ori poate - aveţi nevoie de mobilă nouă. Voi abia acum puteţi semna un contract, poate fi şi de colaborare şi să primiţi acei bani în plus de care aveţi nevoie. Mai daţi un telefon, un mesaj că să luaţi înapoi banii pe care i-aţi împrumutat, s-aveţi şi voi de cheltuială.

TAUR
Vin ceva recompense, bani, bonuri valorice, o primă, e un supliment financiar care poate veni fie de la serviciu, fie din afară, că aţi mai muncit în paralel. Pare să fie un motiv special să primiţi un cadou, poate vă invită cineva la masă, ori la un spectacol, o expoziţie. Se poate să vină cineva de prin ţara şi să mai rămână o zi, două, la voi sau ieşiţi în oraş, la o terasă schimbaţi noutăţi

GEMENI
O să vă luptaţi pentru mai multă credibilitate, că relaţia voastră sentimentală se află într-o oarecare derivă şi nu vreţi să se destrame. Se poate să întâlniţi într-un cerc de cunoscuţi pe cineva care va râmă, emoţional cu voi şi-o să puteţi fi un cuplu, dacă n-aveţi partener. E agitaţie la voi, poate daţi un examen, vă antrenaţi la o sală de sport, e un consum nervos şi cu descărcare de adrenalină.

RAC
Se poate să faceţi comandă online să mai luaţi diverse lucruri pentru casa şi o să daţi de nişte reduceri pe care n-ar fi bine să le rataţi. Poate le faceţi o surpriză alor voştri să-i duceţi într-o staţiune de agrement în weekend, ca să ieşiţi din nota de monotonie. Va preocupa locuinţă, s-o mobilaţi, să zugrăviţi poate, înainte de toate şi să daţi refresh, s-o redecorați.

LEU
Faceţi o schimbare la şcoală, alegeţi o altă grupă sau şcoala o să fie în altă parte, că nu păreţi încântaţi de unele aspecte şi o să aveţi o stare de spirit mult mai bună. O să aveţi de prezentat o lucrare, poate vă duceţi cu o cerere ca să fiţi acceptaţi la cursuri sau într-un cerc, un grup, o formaţie. Se pare că le-aţi rămas datori copiilor cu o plimbare, cu nişte lucruri pe care le-aţi promis şi o s-aveţi ocazia să vă achitaţi de obligaţiile morale.

Comenteaza