Horoscop 15 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își va întâlni marea dragoste

Horoscop 15 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își va întâlni marea dragoste

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 15 noiembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SCORPION
Se poate să negociați un contract care v-ar aduce bani și o experiență care va conta la palmaresul vostru, că se poate să primiți niște gradații în plus.  E lume multă care ar vrea să aveți preocupări comune, fie să lucrați ceva, sau ca să vă distrați, să practicați un sport. S-au adunat multe pe capul vostru, dar o să știți cum să vă eliberați de greutăți. Cereți ajutorul!

SĂGETĂTOR
O să fie o colaborare mai strânsa cu cei din conducere pentru că vor ajusta proiectele pe zi ce trece și veți fi într-o relație permanentă, ținută la cald. O să vină cineva care vrea să fiți împreună și o să trebuiască să fiți sinceri cu voi să se știe dacă vă doriți și voi sau nu. O să faceți față șefului care nu mai contenește cu pretențiile și o să munciți peste așteptări.

CAPRICORN
Se poate să faceți rost de bani în plus prin intermediul colegilor de breaslă, care vă pot lua într-un proiect particular și să vă rotunjiți veniturile.Întrevedere cu cineva care speră să aveți o relație, dar nu sunteți pregătiți, sau poate ca nu vă doriți. Încet încet, banii se adună în cont și o să aveți grijă să păstrați că aveți nevoie de ei, pentru casă și familie.

VĂRSĂTOR
O să vă dați osteneala să faceți lucrurile după rigorile momentului, să-i mulțumiți pe șefi, ca să vă aibă în vedere la o promovare. O să vă puteți găsi ceva nou de lucru, dacă n-or să vă împlinească șefii dorințele, doar așa v-ați putea muta. O să ieșiți la rampă cu ceva care o să vă aducă aprecieri și recompense din partea șefilor, a breslei.

PEȘTI
Vă puteți găsi o destinație de vacanță și să faceți o rezervare pentru câteva zile în afara țării, ca să plecați într-un weekend, sau de sărbători. Poate aveți un examen sau vă duceți la un interviu, ca să vă încercați șansele în altă parte. Vouă pare să vă meargă mai bine din punct de vedere sentimental și poate vă căsătoriți, dacă n-ați legalizat relația.

BERBEC
O să vă bucurați de un semn de viață de la cineva care visează la o relație cu voi și o să știți ce răspuns să dați, ca să vedeți în ce direcție vă îndreptați. O să recuperați niște bani care o să vă cam completeze lipsurile și o să fie totul sub control. Se poate să mai găsiți o sursă de bani și să lucrați în paralel cu serviciul, ca să aveți bani pentru sărbători sau vacanță.

 TAUR
O să vă întâlniți marea dragoste dacă vreți și voi un suflețel în viața voastră și o să petreceți frumos, împreună, că știți cum să faceți un om fericit. Se poate să aveți de ales între niște angajatori care vă vor în echipa lor și un proiect individual. Vă puteți asocia cu niște oameni care vor să lucrați la un proiect de anvergură și o să aveți stabilitate financiară.

GEMENI
Va pregătiți de o relansare, dar nu va fi nimic simplu, vor fi piedici la tot pasul, dar pe care le veți surmonta fără discuție. Vești bune legate atât de școală, cât și de serviciu. O să vă bucurați și de revenirea cuiva, care a lipsit o vreme din viața voastră. O să mai scăpați de tensiunile de la serviciu, că o să vină niște colegi în ajutor și o să vă ocupați de proiectele particulare.

RAC
O să faceți rost de bani, că aveți încă un proiect în lucru și o să vă descurcați cu lejeritate, că nu mai sunt presiuni, cel puțin în perioada asta. E cineva care încearcă să se apropie de voi și o să lăsați viața să lucreze de la sine și o sa faceți alegerea potrivită. Vă așteaptă cineva în alt oraș, altă țară și vă faceți timp să dați o fugă în weekend, că v-ar prinde bine o schimbare de peisaj.

 LEU
Se pot rezolva și acele probleme complicate, ori poate au apărut neplăceri legate de sănătatea voastră sau a celor din familie și ieșiți cu bine din orice încurcatură. O să primiți banii pe care-i meritați dacă dați un telefon, email, ca să le amintiți datornicilor să vi-i dea. O să fie mult de lucru și la serviciu și acasă și o să aveți energia necesară să faceți față tuturor solicitărilor.

FECIOARĂ
O să reglați o situație contractuală de afaceri și o să vă puteți deplasa cu ușurință, că o să dispuneți de banii necesari, dacă totul merge strună. Relația cu partenerul de cuplu promite să fie și mai așezată, dacă o să vă faceți timp pentru viața în doi, să ieșiți pe undeva. O să lucrați la foc continuu că aveți și de lucru și cursuri, poate și examene, sau vă ocupați de școala copiilor.

BALANȚĂ
Poate va trebui să luați o decizie referitoare la partenerul de cuplu, să-l întrebați dacă e de acord cu căsătoria, că voi sunteți pregătiți.Trebuie sa mai fie și el sau ea. Pot fi ceva mai mulți bani de la serviciu și va asigurați că o să aveți pentru rate, facturi și alte cheltuieli neprevăzute. Se reglează o situație financiară și o să intrați într-o altă etapă de viață sentimentală. Mergeți cu pași repezi spre o căsătorie.

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza