Horoscop 15 iulie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie ar putea să își schimbe locul de muncă

Horoscop 15 iulie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie ar putea să își schimbe locul de muncă

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 15 iulie vine cu vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

RAC
Vă reușesc inițiativele, toți factorii concura la succesul vostru și o să culegeți roadele, după multă așteptare și eforturi susținute.

LEU
Vi se dă un răspuns, poate fi o confirmare, că vi s-a aprobat un credit bancar sau poate un concediu care vine după cine știe câtă vreme, în care ați muncit non-stop.

FECIOARĂ
Poate aveți de autentificat niște acte ca să puteți vinde fie o casă, fie o mașină, poate trebuie să vă reînnoiți buletinul, pașaportul sau cardurile.

BALANȚĂ
Se poate să vi se mulțumească în mod public pentru ce ați muncit până acum și să vă alegeți cu un premiu, o distincție și se pare că și bani.

SCORPION
Poate le reamintiți șefilor că v-au promis niste înlesniri, o mărire de salariu, ori o avansare și se cam fac că ploua - Nu-i lăsați.

SĂGETĂTOR
O să luați niște bani și v-ați putea repezi la malul mării, să dați o fugă la munte sau și una și alta, ca să mai schimbați aerul și peisajul.

CAPRICORN
Se poate să fie o altă încadrare salarială, să mai vină de undeva niște bani și să aveți, în sfârșit, acel confort financiar care v-a lipsit în ultima vreme

VĂRSĂTOR
Poate veți lua o decizie să vă schimbați serviciul, să vă căsătoriți, să vă mutați din țara, poate... Dar gândiți-vă bine de tot ca să nu ajungeți să regretați.

PEȘTI
O să vă tenteze cineva cu o colaborare care se-anunță bănoasă, dar vedeți să nu se-ascundă niste hibe și să fie o capcană. Poate e, poate nu, cel mai bine e să verificați.

BERBEC
Poate dizlocați niste bani că să luați ceva util pentru casa și să vă rămână un buget și pentru vacanță, să vă puteți plimba prin țară, pe-afară.

TAUR
Se poate să angajați o firma să repare ceva pe-acasă, ori să că instaleze, dacă nu cumva chiar renovați, reamenajați, sau construiți un nivel nou sau un garaj.

sursa: stirileprotv

Comenteaza