Horoscop 15 august, cu Neti Sandu. Ce zodie dă refresh relației sentimentale

Horoscop 15 august, cu Neti Sandu. Ce zodie dă refresh relației sentimentale
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 15 august 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

LEU
Vă pregătiți de musafiri dacă nu plecați într-o plimbare și o să aflați noutăți și-mpărtășiți succesele de ultimă oră. O să vă bucurați de revederea unor prieteni care v-au dus dorul, și voi lor și poate-o să vă vedeți mai des de-aici înainte că aveți multe de spus și de făcut împreună.

FECIOARĂ
Poate vă invită cineva într-o excursie la malul mării, la munte, și se poate da refresh relației sentimentale. Poate-aveți un eveniment în familie și vă preocupă buna organizare, ca să iasă totul ca la carte, așa cum v-ați obișnuit! Se poate să fiți și nași de cununie, de botez.

BALANȚĂ
O să cheltuiți atât cât e nevoie ca să-i faceți fericiți pe ai voștri, că-n afară de muncă, n-ați mai avut parte și de altceva. E momentul marilor împăcări și o să puteți continua, frumos, o relație, ca să fiți fericiți, că nu agreați ideea de singurătate. Balanța e zodia parteneriatului.

SCORPION
Prezența cuiva o să vă aducă un plus de energie și de optimism ca să vă reinventați – dați refresh total. Apare cineva din senin și vă scoate-n lume, dacă nu v-ați făcut, deja, un program și o să vă destindeți, vă mai faceți și planuri – cu bătaie lungă, că idei aveți.

SĂGETĂTOR
Se poate să fiți invitați de onoare la o nuntă, ori la un botez și o să vă duceți că o să fie un vibe pozitiv. O ieșire la socializare v-ar detensiona și ați mai reînnoda vechile amiciții, ca să faceți diverse lucruri împreună, excursii, activități recreative.

CAPRICORN
Poate vă cheamă cineva apropriat într-o vacanță în alt oraș, poate și-n altă țară și pare atrăgătoare oferta – e de mers acolo. O să vă lăsați mult mai ușor convinși să plecați într-o plimbare pe la rude, sau la prieteni și să vă-ntoarceti până la noapte, dacă mâine vă duceți la serviciu.

VĂRSĂTOR
O să vă bucurați de o ieșire la o terasă, poate sărbătoriți pe cineva și o să fie o atmosferă pe gustul vostru. E o destindere la voi, poate stați la plajă, vă vedeți cu prietenii, la un fresh, o înghețată, ca să schimbați impresii, să știți ce-a mai făcut fiecare.

PEȘTI
Se poate să-ntâlniți pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă și să se creioneze o frumoasă relație. O s-aveți ceva important de vorbit cu cineva în care v-ați pus mari speranțe s-aveți o relație, să vă căsătoriți și lucrurile nu par să meargă în direcția asta, trebuie vorbit.

BERBEC
Le-ați putea face o surpriză copiilor și să-i duceți la piscină, într-un parc de aventură sau la un film. Vă interesați de ai voștri, poate dați o fugă la părinți, la bunici, poate fi și o petrecere, un botez care să vă reunească, și-ar mai fi și alte evenimente de familie.

TAUR
O să primiți telefon, mesaj, de la ființa de care v-ați atașat sufletește și relația poate continua frumos. Se poate s-aveți musafiri, și să vă-ntrețineți până târziu, că v-au lipsit astfel de întâlniri, și vreți să profitați din plin, dacă tot sunteți liberi.

GEMENI
E posibil să vă dați întâlnire cu grupul de prieteni și să faceți mișcare, poate practicați un sport, o fi vreo competiție amicală. Cu un prilej anume se poate să primiti un cadou, să vi se facă și vreo declarație de dragoste, de fidelitate, de devotament, poate, și să cimenteze o relație.

RAC
O întâlnire cu rudele apropriate, poate fi o aniversare, sau stați la cafea că nu v-ați mai văzut de mult, c-ați fost ocupați. O să vă duceți, poate, de dragul celor mici la piscină, poate chiar la mare, în parcul de distracții, mai ales daca sunteți în vacanță, la un all inclusive le-ați avea pe toate la-ndemână.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza