Horoscop 15 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie o să facă rost de bani în plus

Horoscop 15 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie o să facă rost de bani în plus

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 15 august 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

LEU
Poate v-aţi luat cam multe angajamente, dar o să vă descurcaţi la serviciu cu tot ce v-aţi propus şi o să puteţi începe şi alte proiecte, la o adică.  Vă invita cineva în străinătate, pot fi şi probleme de serviciu de rezolvat, dar se poate să fie o vacanţă. Veşti bune, despre o afacere care v-ar aduce câştiguri şi faima - dar va fi cu muncă multă.

FECIOARĂ
O să puteţi face rost de bani în plus şi să munciţi în timpul liber, să vă puneţi casa la punct că mai aveţi de luat diverse, şi poate nimeriţi şi reduceri. Poate vă interesaţi de o şcoală, de cursuri, pregătiţi actele şi banii, c-or să fie nişte costuri piperate. Apar nişte urgențe, obligaţii de familie de care trebuie să vă achitaţi neapărat ca să se refacă echilibrul în familie.

BALANŢA
Insistă cineva să lucraţi împreună şi condiţiile par atrăgătoare. V-aţi putea lăsa convinşi, că nu par să fie impedimente şi să fie un succes. E posibil să apară cineva care să vă cucerească şi să începeţi o viaţă nouă, dacă sunteţi singuri. Cei căsătoriţi îşi pot reînnoi jurămintele. Se iveşte ocazia să reparaţi o relaţie care n-a mers şi să vă bucuraţi de traiul, armonios, în doi.

SCORPION
Poate vă alăturaţi unui grup ca să desfăşuraţi o activitate de timp liber, să descărcaţi tensiunile şi sportul ar fi una dintre preocupări. Vi se propune o colaborare şi o s-aveţi rezultate dintre cele mai bune, că-s oameni de calitate cei cu care vă asociaţi. Vă puteţi înhăma la un obiectiv de anvergură şi să meargă totul ca uns pentru că aveţi mari resurse interioare.

SĂGETĂTOR
O ieşire în oraş cu prietenii v-ar face puţină ordine printre idei şi o să faceţi nişte alegeri importante legate de muncă, de serviciu, de şcoală. E o provocare la voi, în plan personal, revine cineva care vă cere o nouă şansă de a fi împreună şi încă nu ştiţi ce să faceţi. Se poate să daţi o fugă în alt oraş să rezolvaţi nişte treburi de serviciu, dacă nu cumva or fi şi personale.

CAPRICORN
O să vă puteţi suplimenta şi voi veniturile, să semnaţi pentru un contract avantajos şi să fie un bun prilej să vă repuneţi în valoare, dacă se aşternuse, cumva, uitarea. O să vă fie mai bine acasă, poate s-au estompat nişte asperităţi pentru că atât voi cât şi partenerul, fiecare a schimbat ceva în bine. Poate aţi găsit o destinaţie de vacanţă şi şi o să faceţi o rezervare pentru câteva zile de respiro.

VĂRSĂTOR
Se pare c-o să fiţi puşi într-o postură specială, o să atrageţi toate privirile asupra voastră şi poate deveniţi lider de opinie, căpătaţi un titlu, o funcţie. O să primiţi un răspuns, poate e un job sau un împrumut acordat de bancă, ceva care poate însemna o nouă ipostaza, un nou început. O să daţi refresh unor relaţii care v-ar scoate din starea de inerţie şi v-aţi remonta pe zi ce trece.

PEŞTI
La voi semne bune în relaţia de cuplu, sunt promisiuni de stabilitate şi poate anul viitor o să vă căsătoriţi, dacă aveţi nevoie de cineva care să vă completeze. O să faceţi eforturi să strângeţi un capital şi să nu v-atingeţi de el că vreţi să faceţi nişte schimbări majore. Voi o să vă bucuraţi de sosirea cuiva care a venit după o lungă absentă şi o să vă refaceţi sufleteşte.

BERBEC
Apar lucruri noi şi bune, poate veţi primi şi bani, pot fi şi proiecte noi, în general, iniţiativele vă reuşesc că-l aveţi pe Jupiter de partea voastră. Vine cineva care are nevoie de voi - poate pe viaţă! Să vă căsătoriţi, s-aveţi copii! Dacă nu sunteţi într-o relaţie. Se poate să primiţi un accept, o fi un job sau poate vi se oferă o funcţie sau un premiu.

TAUR
Vă pregătiţi de proiecte noi, aveţi energie, inspiraţie şi o să duceţi la bun sfârşit orice v-aţi propus, că e un moment bun de afirmare pentru voi. O veste bună despre un copil care se va naşte în familia voastră şi o să fie o bucurie pentru toţi ai voştri. Se poate să funcţionaţi bine în formula de grup şi să deveniţi o forţă, că va urma un succes.

GEMENI
Se observă o mai bună comunicare cu anturajul şi or să vă iasă pasienţele că pune toată lumea umărul şi o să fie o reuşită colectivă. O să mai luaţi una, alta prin casă şi poate o să consumaţi banii puşi deoparte, rezervă. Poate vă gândiţi la nişte schimbări în locuinţă, or fi nişte reparaţii, reamenajări interioare, recompartimentare

RAC
E posibil să primiţi un semn de apreciere, de recunoaştere din partea unor oameni pentru care aţi lucrat şi vă dau ok-ul ca să continuaţi munca respectivă. O să perfectaţi nişte acte, vă daţi acordul pentru nişte achiziţii, care pot fi pentru casa, dacă şi ai voştri agrează ideea. Se poate să faceţi nişte drumuri, fie în interes profesional, fie ca să le fiţi suport copiilor, nepoţilor.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza