Horoscop 14 septembrie 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie primește o avansare în funcție

Horoscop 14 septembrie 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie primește o avansare în funcție

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 14 septembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

FECIOARĂ
Vi se pot da acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o s-aveţi pentru cheltuielile acestei perioade, că s-au adunat cam multe şi v-aţi consultat şi rezervele.  Se poate să faceţi nişte achiziţii pentru casa şi în special pentru copii, ca să adunaţi un plus de confort, să poată studia. Se poate să v-amâne cineva cu o lucrare, sau v-o fi promis ceva anume şi nu se mai poate ţine de cuvânt.

BALANŢA
Aţi rămas datori cu o vizită, cu o ieşire la masă, cu o plimbare, poate şi pe la facturi o fi vreo restantă, dar o să vă achitaţi onorabil de toate obligaţiile. Cu puţină diplomaţie o să vă puteţi împăca, în sfârşit, cu omul pe care-l iubiţi şi o să puteţi fi din nou fericiţi. Au rămas acte de semnat, ceva facturi de plătit, ori aţi întârziat cu o taxă şi trebuie rezolvat totul – urgent

SCORPION
E posibil să primiţi o invitaţie la un moment festiv şi să amânaţi restul treburilor - pare să fie ceva care o să v-aducă o mai bună comunicare cu anturajul. Va caută cineva care o să vă ofere un job, poate fi o colaborare şi să faceţi echipa, să lucraţi cu spor. Se poate să primiţi de la şefi ce le-aţi cerut, printre care şi bani în plus la salariu sau ceva compensatoriu.

SĂGETĂTOR
Voi sunteţi în plin proces de reinventare şi o să scoateţi la iveală strategii şi acele resurse pe care le-aţi ţinut ascunse, chiar şi de voi. O să vă relansaţi pe scena socială, vă faceţi un bun renume şi o să funcţionaţi la nivel superior. Poate vă faceţi drum în străinătate c-o să fie un proiect care vi s-ar potrivi şi e de încercat.

CAPRICORN
Se poate să vă invite cineva în weekend fie în ţară, fie în străinătate şi se poate să găsiţi de cuviinţă să vă duceţi dacă mai aveţi încă o zi liberă. O ieşire în lume diseară la o șuetă, un ceai, o cafea v-ar da idei de afaceri, v-ar limpezi gândurile. Sufleteşte are de unde să vă meargă bine şi o să vă gândiţi la căsătorie, la copii, dacă n-aveţi soţ, soţie.

VĂRSĂTOR
O să vă faceți timp pentru diverse activități caritabile și o să le fiți într-adevăr, de mare ajutor unor oameni, iar voi o să vă bucurați de un plus de prestigiu Poate vă înscrieţi la nişte cursuri păreţi interesaţi de o disciplină anume şi vreţi să-ncercaţi să vedeţi dacă vă place. Poate daţi avansul pentru o casă şi s-ar mai putea să vreţi să vă schimbaţi maşina, dacă nu se va putea repara.

PEŞTI
E momentul să vă luaţi o casă, să programaţi şi o nuntă dacă nu sunteţi căsătoriţi şi să aveţi în plan şi copii, dacă lucrurile merg cum trebuie. O să puteţi vorbi deschis cu şefii şi să le cereţi ce vă trebuie, că aveţi toate şansele să primiţi ce v-aţi dorit. Se poate să legalizaţi nişte acte, vă duceţi la notar şi vă asiguraţi că sunteţi cu toate actele în regulă.

BERBEC
O să vă străduiţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă cu nişte colaboratori ca să munciţi la unison că ştiţi sigur că o s-aveţi de câştigat. Se poate să lucraţi în paralel cu serviciul să vă suplimentaţi veniturile că au crescut nevoile, pretenţiile aţi ridicat ştacheta. Sunteţi în negocieri cu un angajator şi o s-aveţi prezenta de spirit să cereţi ce e în avantajul vostru.

TAUR
Se poate să vă scoată cineva la masă, poate e un motiv special să vă facă şi cadouri, dar la fel de bine se poate să fie fără niciun motiv. O să vă gândiţi de două ori înainte să semnaţi un contract ca să nu vă treziţi cu surprize neplăcute la final. Posibilă provocare la serviciu şi o să vă indice flerul cu cine să vă asociaţi ca să vă fie mai uşor

GEMENI
Noi provocări! Se fac presiuni să începeţi lucruri noi pentru care s-ar putea să nu aveţi pregătirea necesară, şi totuşi să vă daţi peste cap să reuşiţi. O să mai aveţi de luat nişte bani în particular şi o să vă puteţi mişca lejer să achitaţi rate, facturi şi alte plăți obligatorii. Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită ca să faceţi ca relaţia să meargă şi mai bine, să vă înţelegeţi.

RAC
O să faceţi progrese pe linie profesională, e în plan o avansare, dacă nu se răzgândesc şefii, şi o să se simtă şi la bani, c-o să crească salariul. Poate aveți un rendez-vous cu cineva care e pe lungimea voastră de undă, în speranţa c-aţi putea forma un cuplu. E posibil să primiţi ok-ul pentru un credit şi o să rezolvaţi problema locuinţei.

LEU
E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să vrea să fiţi împreună şi dacă nu sunteţi angajaţi în nicio relaţie o să aveţi răbdare să vedeţi ce iese. Aveţi de dat un examen, vă duceţi la o serie de interviuri şi o să depăşiţi cu bine emoţiile. Se poate să vă asociaţi cu cineva ca să lansaţi la apă un proiect care v-ar aduce mari beneficii.

Comenteaza