Horoscop 14 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o sumă mare de bani

Horoscop 14 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o sumă mare de bani

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 14 octombrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BALANŢĂ
Se observă stabilitate atât în sfera financiară cât și în relația de cuplu și o să meargă și mai bine în perioada asta și o să depășiți cu bine orice impediment.  Voi aveți multe de oferit, dați dovadă de generozitate și o să vă fie ușor să faceți față provocărilor de orice fel. O să rezolvați din mers o sumedenie de lucruri și o să vă și distrați, poate plecați din localitate.

SCORPION
Sunt chestiuni care vă răscolesc și ați vrea să vă eliberați, să vă puteți vedea de treburile care ard și să dați randament maxim. Poate găsiți momentul ideal să aveți o discuție între patru ochi cu ființa iubită ca să vă puneți de acord în privința unor investiții legate de casă.  Vin bani dintr-o sursă colaterală și o să aveți de buzunar, să plecați într-o excursie prin toată țara, să vă relaxați.

SĂGETĂTOR
E cineva care vă trezește la viață, vă dă un alt vibe și o să vă sincronizați și la treabă, și la preocupările care vă fac plăcere, și o să vă placă traiul în doi. Poate plecați de azi pe la prietenii din altă zonă a țării sau faceți rezervare la un hotel, pensiune, să vă relaxați. E cineva care vrea să vă întâlniți și o să vă faceți timp să vă vedeți câteva ore, să luaţi pulsul relaţiei.

CAPRICORN
O să luați niște bani de la serviciu și o să mai completați pe ici, pe colo, prin casă cu ce au nevoie ai voștri, în special copiii, le cumpărați tabletă, laptop, mobilă de birou. Se vine cu oferte de job și pare să fie ceva de anvergură, pe termen lung, care să vă asigure un venit constant. Vi se fac promisiuni de bani dacă o să acceptați o colaborare sau poate chiar să vă schimbați serviciu, dacă va fi cazul.

VĂRSĂTOR
Se poate să întâlniți pe cineva în grupul de prieteni și să dați curs unei povești de dragoste care să vă completeze sufletește, dacă n-aveți parteneri de viață. Vă parvin acte gata semnate, un accept la vreo școală, poate v-ați luat un job nou. Se anunță o perioadă favorabilă studiului, o să aveți succes și o să ardeți etapele, veți atinge un nivel superior.

PEŞTI
O să vă bucurați de niște avantaje care să vă ușureze munca, poate mai apar niște colegi care să pună umărul la treabă, plus apare cineva care să vă ajute. Se poate să faceți cunoștință cu cineva care să vă iubească, să fie o împlinire îmi plan sentimental, dacă nu sunteți căsătoriți. Pot veni niște bani și vă luați lucrurile de care aveți nevoie să vă deplasați, dacă vreți să plecați pe undeva.

BERBEC
O să vă asociați cu niște oameni care vor să dezvoltați un proiect care promite să meargă bine. O să găsiți resurse, sponsori și beneficiari. Întrevedere cu cineva care așteaptă un răspuns de la voi și, dacă nu sunteți pregătiți, mai puteți amâna chiar și o lună răspunsul. E un anturaj care vă scoate în oraș, poate e un eveniment la care o să luați parte cu toții, azi.

TAUR
O problemă de familie se poate rezolva dacă o să vă implicați cu toții, după care o să vă puteți vedea, fiecare, de treburile voastre. Vin bani de la serviciu, dar nu e exclus să vină și din particular, de pe urma unor colaborări. Vor ateriza în cont acei bani pe care i-ați așteptat și o să vă mișcați cu lejeritate și o să cumpărați tot ce aveți pe lista de must have-uri.

GEMENI
Vă scoate cineva la plimbare și o să ieșiți pentru că aveți nevoie de aer proaspăt și să cunoașteți și alți oameni și să luați pulsul orașului. Aveți un obiectiv important: să vă luați o casă, ori în mașină, dar trebuie întrebată și familia să nu faceți de capul vostru. Întrevedere cu cineva care vede în voi un partener de afaceri care poate aduce succesul în mod fulgerător.

RAC
Se poate să vă ocupați de treburile casnice, faceți și aprovizionare că s-ar putea să aveți musafiri, poate sărbătoriți ceva mărire. Vi se propune un job, ori poate o funcție care ar fi pe placul vostru și v-ați descurca, deși sunteți ezitanți şi neînțelegători. Vi se face din nou o ofertă de job și vă gândiți dacă aveți putere interioară să faceți acest pas, că nu va fi uşor.

LEU
Veți găsi o cale de înțelegere cu niște cu nişte coechipieri de afaceri și să bateți palma, să semnați un contract care să vă ține în priză c-o să fie mult de lucru Și la foc automat. Vă caută cineva care vrea să vă încercați șansele într-o relație de cuplu și dacă simțiți o rezonanță v-ați putea încumeta. Aveți un dor de ducă și se va găsi și destinația potrivită, totul este dispuneți de suma de bani necesară deplasării.

FECIOARĂ
E multă lume care vă apreciază și vrea să lucraţi împreună și o să vă treziți cu oferte de colaborare, că e nevoie de voi și nici vouă nu vă prisosesc niște bani. Poate a sosit timpul să vă gândiți la oficializarea relației și să o faceți în momentul ăsta, dacă n-ați legalizat până acum relaţia. Vor fi sume cumulate care or să ajungă în cont că au avut, în sfârşit, efect demersurile ca să-i recuperaţi. 

sursă: știrileprotv

 

 

Comenteaza