Horoscop 14 martie, cu Neti Sandu. Ce zodie are o zi decisivă pentru relația de cuplu

Horoscop 14 martie, cu Neti Sandu. Ce zodie are o zi decisivă pentru relația de cuplu
| Foto: stirileprotv.ro.

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 14 martie 2024 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

PEȘTI
Se poate să cheltuiți niște bani ca să vă reînnoiți garderoba, să alegeți o ținută potrivită cu evenimentul la care vă duceți, oricât de restrâns ar fi cadrul.

BERBEC
Întrevedere cu cineva care vrea să vă smulgă o promisiune de colaborare și se grăbește, să nu semnați cu altcineva - pare să vă intereseze colaborarea.

TAUR
Ați putea expune, undeva, fie și online, un produs, ceva la care ați lucrat și lumea o să vă admire, poate găsiți cumpărători, sau un colaborator, doi.

GEMENI
Vă pregătiți de o apariție în public, poate vi se înmânează și un premiu - dar, mă rog, în condiții de pandemie, că așa e situația, dar o să conteze la prestigiul vostru.

RAC
Se poate să le faceți o vizită părinților, o să vă dovediți utili, că ei au nevoie de câte ceva pe care, doar voi, se pare că le puteți furniza, ori rezolva, c-o fi ceva de lucru.

LEU
E posibil să luați niște bani dintr-o activitate colaterală și să vă permiteți o ieșire la plimbare, la un restaurant, poate dați o fugă în alt oraș.

FECIOARĂ
E cineva care o să reia o curte asiduă ca să vă cucerească, fără drept de apel, pentru că e vizibilă compatibilitatea - vedeți și voi ce vă doriți.

BALANȚĂ
Se poate să fie o zi decisivă pentru relația de cuplu și o să vă asigurați că ați ținut cont de toți factorii importanți, ca să puteți rămâne împreună.

SCORPION
Lucrurile sunt în continuă mișcare la voi și o să vi se cam schimbe starea de spirit, că atitudinea celor cu care veniți în contact este surprinzătoare.

SĂGETĂTOR
Poate-aveți un aniversat în familie, e un succes recent, poate, care se cere sărbătorit și o să fie o încărcătură sufletească, o să fie toată lumea fericită.

CAPRICORN
Se poate să vă duceți într-o vizită la rudele apropiate, c-aveți de spus cuiva la mulți ani și o să refaceți spiritul de grup, de familie.

VĂRSĂTOR
O să luați o porție generoasă de respiro ca să aveți mintea limpede când o să alegeți o variantă de job care să v-aducă beneficii - asta mâine.

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza