Horoscop 14 mai, cu Neti Sandu. Viața sentimentală a unui nativ se va schimba complet

Horoscop 14 mai, cu Neti Sandu. Viața sentimentală a unui nativ se va schimba complet
| Foto: știrileprotv.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 14 mai aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

TAUR
O să faceţi o trataţie fie de ziua voastră de naştere, fie să bifați o reuşită legată de serviciu, ori de scoală. Sunt câteva momente festive la care ați vrea să ajungeţi și-n funcţie de timp o să decideţi la cine-o să vă duceți și în ce companie.

GEMENI
Poate v-ați făcut rezervare la un teren de sport, ca să faceți o plăcere și copiilor, și-o să fie un beneficiu pentru toată lumea. Vă puteți face cadou o ieșire la aer curat, la malul mării sau la pădure și o să vă meargă la suflet plimbarea, că v-o fi ajuns oboseala.

RAC
Se poate să vină cineva în vizită și să vă mai destindeți la un pahar de vorbă, vă mai vin și idei de afaceri. Vă puteţi deplasa cu ușurință, numai să vreţi, că sunteţi foarte legați de casă și preferați să-i chemați pe niște prieteni la un grătar decât să călătoriți.

LEU
Vi se propune o ieşire cu prietenii și disponibiliate aveți și are și cine să vă însoțească, să fiți și în cuplu. Poate plecați într-o scurtă vacanță, c-aveți undă verde la călătoriile lungi și vă gândiți și la un concediu mai consistent și alegeți o destinație prin lume, undeva.

FECIOARĂ
E posibil să revină cineva de care v-ați separat și o să aveți o discuție serioasă ca să puneți lucrurile la punct că se mai poate salva relația. O să cheltuiți nişte bani c-aveți de luat cadouri, că vă duceți la o zi aniversară, ori e o nuntă și o să vă pregătiți de la A la ZET cu tot ce trebuie.

BALANŢĂ
Se poate să-ntâlniți într-un grup de cunoscuți pe cineva care poate deveni partener de viață, dacă n-aveți pe nimeni. Vine cineva care o să vă facă să uitați de stress, rate și obligații de tot felul și o să vă relaxați stați la povești, vă plimbați, vă-ntrețineți frumos.

SCORPION
Poate mai faceți un pas spre consolidarea unei relații care să vă completeze frumos că simțiți că lucrurile merg în direcția portivită. Se poate să aveți o discuție-ntre patru ochi cu cineva care e amator de un parteneriat de afaceri și vedeți în ce consta colaborarea și dacă vă convine.

SĂGETĂTOR
Se poate să vă atragă o activitate deconectantă, un hobby și o să descărcați acolo toate acumulările negative, tensiunile. O să vă bucurați de un semn din partea cuiva care nu v-a uitat și incă mai sperați că v-ați putea reface viața conjugală, s-aveți o familie.

CAPRICORN
E bine să faceți o verificare a mașinii dacă plecați la drum, să nu fie ceva fragil și să rămâneți în pană și de acte să aveți grijă. Poate veți petrece weekendul departe de casă, într-un decor de vis, pare să fie confort și să sărbătoriți ceva – motive se găsesc oricând.

VĂRSĂTOR
O să vă vină inima la loc, odată cu şoşoirea acelei persone care v-a acaparat gândurile, imaginația- și o să știți cum stați. V-au lipsit prietenii, grupul cu care aveați diverse activități, dar acum se poate repune pe tapet o escapadă turistică la malul mării sau la munte pe undeva.

PEŞTI
O întrunire cu o echipă cu care-aveți ceva în comun, o pasiune, un sport. Se poate să vă coopteze cineva în particular, să vă implicați într-o acțiune care să v-aducă un beneficiu de imagine și eventual și bani.

BERBEC
O să aflați noutăți care să vă alimenteze speranța că viața voastră sentimentală se va anima pentru că apare cine trebuie. O să vă facă o surpriză cineva care v-a dus dorul și o să vină pe la voi sau vă dă întâlnire în oraș, să petreceți câteva ore împreună.

sursa info: stirileprotv.ro

Comenteaza