Horoscop 14 iunie, cu Neti Sandu. Zodia care va întâlni pe cineva special

Horoscop 14 iunie, cu Neti Sandu. Zodia care va întâlni pe cineva special
| Foto: stirileprotv.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 14 iunie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

GEMENI
Se poate să aveți o discuție-ntre patru ochi cu omul alături de care vreți să mergeți pe drumul vieții. Apar noutăți care să vă țină în priză și să vă dea idei și de afaceri și de viață personală. Poate fi o zi a deciziilor pentru voi.

RAC
O problemă de familie v-a tot dat bătăi de cap și o să vă străduiți să mulțumiți pe toată lumea. Soluții sunt. O să vă caute cineva care vrea s-aveți o relație și dacă nu se întrunesc toți termenii o să spuneți clar și răspicat ce-aveți de gând să nu dați curs unei iluzii.

LEU
Se face vâlvă în jurul vostru că v-a ieșit un proiect de care e toată lumea încântată și o să primiți o recompensă, aplauze. Poate sunteți în căutarea unei vacanțe de vis și o să găsiți și destinația și anturajul cu care să vă puteți distra, că vreți rețeta completă.

FECIOARĂ
E momentul să-ncheiați o situație școlară și să faceți și cinste, o tratație ca de final, că ați absolvit cu brio. Lucrurile vă ies la mare artă, așa cum sunteți obișnuiți să faceți totul cu meticulozitate și o să urmeze o promovare, că șefii or să fie mulțumiți.

BALANȚĂ
Relația cu partenerul de cuplu poate duce direct la căsătorie și să vă căutați o casă, dacă vă pregătiți și de copii. Vă dați întâlnire cu colegii, poate sărbătoriți ceva, mai puneți la cale și un proiect cu care să doborâți concurență că o să puneți la bătaie toate resursele.

SCORPION
O să faceți cunoștință cu cineva care se va plia pe felul vostru de a fi și o să vă-nțelegeți de minune. Vin de undeva niște bani, dar aveți și cheltuieli mari că s-au adunat multe în perioada asta și vreți să fiți cu toate la zi, să nu vă treziți cu datorii.

SĂGETĂTOR
Poate va trebui să dați un răspuns ca să se știe dacă relația voastră sentimentală are un viitor, sau, fiecare-ncotro. Vin solicitări din toate direcțiile și o să le răspundeți tuturor cu promptitudine și o să v-alegeți cu un job, fie, ea, și o colaborare.

CAPRICORN
Poate faceți comandă online dacă n-aveți chef să pierdeți timpul prin magazine, de piese de mobilier sau aparatură pentru casă. Se fac presiuni și să vă străduiți mai mult la serviciu, și să folosiți la maximum timpul liber, ca să aveți câteva ore la dispoziție de petrecut cu ființa iubită.

VĂRSĂTOR
Se poate să treacă, diseară, cineva pe la voi și să vă ia cu mâna angoasele, frica de eșec, oboseala. O să vă bucurați de prezența cuiva care vă poate veni în ajutor, fix cu ce-aveți voi nevoie și o să vă eliberați de o povară, poate puneți capăt unui coșmar.

PEȘTI
Se poate să scoateți niște bani din buzunar pentru taxe, impozite, să parafati niște acte la notar, reactualizati buletin, pașaport. Vă bate gândul să mai construiți ceva pe lângă casă, ori renovati locuința, faceți unele schimbări ca să fie mai mult spațiu, creați dependințe, un garaj, o pivniță.

BERBEC
Vreți să faceți mai multe treburi deodată, dar e bine s-aveți grijă de sănătate ca să nu ajungeți brusc la epuizare. Menajați-vă. Aveți tot felul de idei și care chiar pot fi puse în practică, vin și oferte de afaceri, e o perioada cu de toate și-o să v-alegeți cu ceva bun, o să culegeți roadele cât de curând.

TAUR
O să vă puteți asocia cu cineva ca să lucrați la ceva care v-ar aduce bani și prestigiu. O să vă-ngrijiți ceva mai mult de voi, poate că v-ați neglijat, v-ați luat cu munca și n-ați mai avut timp și pentru voi - acum însă simțiți nevoia de puțin răsfăț.

sursa info: știrileprotv.ro

Comenteaza