Horoscop 14 iulie 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie câștigă bani dintr-o sursă neașteptată

Horoscop 14 iulie 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie câștigă bani dintr-o sursă neașteptată
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 14 iulie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

RAC
Un adevăr iese la iveală, pot fi și bani pe care să-i primiți după îndelungi așteptări și o să vă descurcați mult mai bine cu cheltuielile în perioada asta.  Relația cu partenerul de cuplu are nevoie de niște clarificări și fiecare trebuie să dea dovadă de sinceritate, ca să rămâneți împreună.

LEU
Aveți emoții că urmează să vă întâlniți cu cineva de care poate că depinde fericirea voastră și o să vă controlați, totuși, ca să nu vă trădați. O să fie bine. Vă veți da întâlnire cu cineva care vrea să vă coopteze într-un proiect care v-ar aduce acea glorie la care visati, dar va fi multa muncă, să știți.

FECIOARĂ
O să aflați, probabil, de ce păstreaza distanța cineva de care sunteți atașați sufletește și o să dezamorsați orice urmă de conflict sau de supărare, ca să fiți împreună. O reușită în plan financiar - vi se reactualizează salariu, pensie, alocație, de undeva vor veni banii care să vă completeze bugetul familiei.

BALANȚĂ
Sfera partenerială vă invită la o relație serioasă, dacă n-aveți pe nimeni și o să vă puteți așeza la casa voastră, o să aveți copii, dacă vă doriți. E momentul să întâlniți pe cineva care să vă schimbe viața în bine și să vă și căsătoriți, anul asta, celălalt.

SCORPION
Poate vă duceți la un interviu ca să fiți acceptați la un alt serviciu sau poate dați examen ca să ocupați o functie pentru că intruniți toate cerințele pentru așa ceva. Poate cereți ajutorul unui impresar ca să vă găseasca un angajament și o să se dovedească o alegere foarte bune.

SĂGETĂTOR
Un anturaj feminin pe calapodul vostru și o să ieșiti pe la evenimente ca să mai schimbați impresii, să vă puneți la curent cu ce mai e nou pe scena socială. Poate abia acum o să existe un declic sufletesc la vederea cuiva care v-a făcut curte, dar n-ați reacționat

CAPRICORN
O apariție - surpriză - și niște lucruri se vor lămuri după lungi frământări și o să vă reglați relația pentru că erați într-o nebuloasă, din punct de vedere afectiv. A sosit clipa adevărului și trebuie să dați un răspuns hotărâtor - ramaneți într-o relatie sau nu.

VĂRSĂTOR
Voi o să funcționati bine în formula de grup și o să dați randament bun la treabă. Cee ace spuneți va avea impact și ideile voastre vor conta. O plecare în excursie la sfârșit de săptămâna v-ar da refresh total, v-ați recăpăta inspirația.

PEȘTI
E bine să vă asigurați din timp că oamenii de care aveți nevoie ca să vă ajute pot veni, ca să nu rămâneți cu treaba neterminată, mai ales dacă e ceva urgent. E cineva tânar care o să vă intre în grații și poate veți construi împreună o relație de cuplu, de durată.

BERBEC
O să luați niște bani și o să vă puteți mișca cu lejeritate ca să faceți față cheltuielilor lunare și ca să aveți și de buzunar pentru concediu. O să dați restart vieții voastre de cuplu dacă sunteți singuri și neconsolați! Se anunță fericire!

TAUR
Poate vă faceți o rezervare pentru câteva zile de concediu la mare sau la munte, unde preferă și ai voștri ca să fiți cu toții mulțumiți. Aveti idei, inițiative, chef de treabă și lumea va profita de tot acest pachet și vă pune să munciți, nu glumă.

GEMENI
O sa recuperați niște bani și o să vă faceți planuri de ieșit în week-end pe undeva ca să vă mai spălați gândurile și să faceți și un pic de mișcare, să înotați poate. Vin bani pe alta filiera decât de la serviciu.

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza