Horoscop 14 februarie, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o mare recompensă

Horoscop 14 februarie, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o mare recompensă

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 14 februarie aduce vești bune pentru toate zodiile.

VĂRSĂTOR

O să vă dați întâlnire cu cineva care vă poate fi companion de viață și o să luați pulsul unei eventuale relații. O relansare, vă puteți orienta spre o zonă neexplorată pân-acum și o să vă ghideze intuiția spre oamenii cu care să colaborați ca s-aveți succes.

PEȘTI

Se poate să câștigați mai mulți bani și să aveți planuri mari, să vă luați o casă ori o mașină. Poate vă asociați cu cineva, să dați drumul unui proiect care va fi cartea voastră de vizită, să fie ceva inedit și care să se dezvolte frumos, pe parcursul anului.

BERBEC

Poate-aveți curaj să vă lansați într-o nouă aventură profesională și să păstrați ritmul că s-ajungeți cu bine la finiș. Vi se recunosc niște merite și-o să mergeți mai departe cu afacerea respectivă dacă v-a adus succes, că înseamnă că rețeta e una bună.

TAUR

Se poate să primiți o recompensă pentru felul în care ați muncit și să vi se propună și o postură de șefi, la o adică. Poate se ivește ocazia să luați niște bilete turistice să plecați acolo unde v-ați dorit anul trecut, dar n-ați mai putut ajunge c-a intervenit ceva.

GEMENI

Rezultate favorabile de la școală, pot fi și succesele copiilor la care ați pus și voi umărul și se poate să fie și un interviu luat cu brio. Vi se dau niște bani și o să vă orientați spre achizițiile pe care le urmăriți de câteva luni bune și o să bifați un obiectiv important, de care s-ar putea să fie încântați și ai voștri.

RAC

Vin ceva bani și poate mai achitați o rată, vedeți ce faceți și cu creditul pe care vreți să-l cereți unei bănci. Poate intrați într-o serie de negocieri, vă expuneți punctul de vedere și le-ați putea accepta și condițiile celorlalți, în anumite limite, bineînțeles.

LEU

Se poate s-ajungeți la o concluzie referitoare la viața în doi și să aveți un parcurs fericit de-aici încolo. Vi se impune poate să semnați un contract și dacă veți fi întru totul de acord, vă veți da ok-ul dacă nu o s-o virați spre alt partener de afaceri.

FECIOARĂ

Vă tentează cineva cu un nou job și salariul pare să fie atrăgător și munca la fel și să vă duceți. O să vă simțiți și mai atașați de ființă iubita și o să simțiți nevoia să consfințiți legătura voastră și până la sfârșitul anului să vă și căsătoriți.

BALANȚĂ

Sufletește pare să fie bine, să vă armonizați, în sfârșit, după o perioadă de fricțiuni, o degringoladă. Sunt anumite lucruri care vă dau serios de furcă, vă țin în priză, cele care țin de școală, de serviciu, în mod special și o să faceți tot posibilul să vă îndepliniți toate obligațiile.

SCORPION

Vă vin idei pe care le puteți pune în practică și să cultivați frumosul, sub toate formele. Se poate să aveți succes în formula de grup și să vă sincronizați și la treabă și la preocupările deconectante că interesele sunt comune.

SĂGETĂTOR

O să faceți un bilanț financiar ca să știți cum stați, că aveți multe de plătit și vreți să v-ajungă banii și pentru o minivacanță la munte, undeva. V-ați putea pune semnătura pe un contract care să vă deschidă o altă perspectivă în afaceri și să câștigați mai mulți bani, să vă luați o casă.

CAPRICORN

E posibil să-ncepeți niște studii și să vă dedicați preocupărilor intelectuale în perioada care urmează și să fie cu succes. Se poate s-aveți mai multe proiecte și să le puteți duce pe toate la bun sfârșit, că sunteți perseverenți și faceți față volumului mare de treburi.

sursă: Știrile ProTv

Comenteaza