Horoscop 14 decembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va primi o recompensă de la locul de muncă de sărbători

Horoscop 14 decembrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va primi o recompensă de la locul de muncă de sărbători

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 14 decembrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SĂGETĂTOR
Răspunsul pe care-l aşteptaţi poate sosi şi viaţa voastră sentimentală poate lua o întorsătură fericită. Poate vă aşezaţi şi voi la casa voastră, dacă n-aţi făcut-o până acum.  O să puteţi încheia o situaţie scriptică şi să vă asiguraţi un statut care să vă permită să avansaţi pe scara ierarhică. Vă revin nişte drepturi băneşti şi va fi surprize acestui sfârşit de an. Prima, e primă! Bașca.

CAPRICORN
E posibil s-aveţi nişte explicaţii cu cineva care n-a putut să vă uite şi o să puteţi resuscita o relaţie, dacă simţiţi acea căldură sufletească. Vă puteţi primi banii dacă le reamintiţi şefilor c-aveţi nevoie de ei mai devreme, înainte de Crăciun. Or să vă intre nişte bani, pot fi şi din colaborări, şi o să aveţi de buzunar, că toţi se duceau pe rate şi facturi.

VĂRSĂTOR
Treburile nefinalizate nu mai suportă amânare - daţi zor să scăpaţi de ele ca să puteţi începe proiecte noi din ianuarie, să nu va irosiţi energia cu restanțele. E posibil să vă intre bani şi să luaţi mare parte din lucrurile pe care le aveţi pe lista de Crăciun. E o şansă de promovare - c-or fi intervenit nişte schimbări bruşte la serviciu, s-or fi schimbat şefii.

PEŞTI
O problemă de familie îşi găseşte rezolvare şi o să vă ocupaţi de treburile gospodăreşti, mai luaţi ceva nou prin casă şi o să reamenajaţi interiorul, îl redecoraţi. Şefii vă cheamă ca să vă dea o recompensă de sărbători şi o să vă meargă la suflet, că vor găsi o formulă de apreciere. Vi se propune să vă implicaţi într-o activitate de grup, să luaţi parte la organizarea unei mega petreceri.

BERBEC
Vin ceva recompense, bani, bonuri valorice, o primă, un supliment financiar din particular de undeva şi o să daţi o raită pe la magazine, fie şi online la un shopping. Relaţia cu partenerul de cuplu trebuie rescrisă, în linii mari, că v-aţi îndepărtat şi-au apărut nişte disensiuni. Se poate să recuperaţi o relaţie şi să vă faceţi programul în funcţie de preferinţele partenerului.

TAUR
Treceţi în revistă actele de care aveţi nevoie buletin, paşaport, carduri, să nu fie expirate ca să vă puteţi deplasa şi să faceţi achiziţii. Neapărat! Vreţi să plecaţi pe undeva în zilele libere și nu ştiţi dacă vă aşteaptă cineva la destinaţie. Întrebaţi. Poate primiţi o invitaţie de Crăciun sau de Anul Nou, dacă nu cumva după, ca să petreceţi câteva zile de vacanţă.

GEMENI
Puteţi face rost de bani în plus la bugetul familiei din ianuarie, dacă o să începeţi o colaborare - asta în funcţie de timpul disponibil. E bine să perfectaţi comunicarea cu partenerul ca să vă puneţi de acord în privinţa programului de sărbători. Poate o să vă primiţi, în sfârşit, banii de care aveţi atâta nevoie şi o să daţi iama prin magazinele online.

RAC
Vă pregătiţi de o relansare pe scenă socială, că aveţi multe de spus şi aşteptaţi de prea multă vreme ca să rataţi momentul. Terenul e deja pregătit de Jupiter. E activată sfera partenerială şi puteţi rezolva nişte chestiuni legate de serviciu şi altele de cuplu de relaţie. Se poate să vă găsiţi şi voi, în sfârşit, un om pe măsură exigentelor voastre şi o să fie o relaţie stabile.

LEU
Încep să vină banii pe care-i aşteptaţi şi o să scăpaţi de grijă unor plăți şi a unor cumpărături, că n-aveţi siguranţa financiară. O să primiţi o confirmare că primiţi mai devreme nişte bani sau o aprobare să plecaţi în concediu. Vin bani şi în egală măsură vor fi și cheltuieli, c-aşa e perioada, cu nenumărate cumpărături, dar asta e frumuseţea!

FECIOARĂ
O să primiţi ajutor de la fiinţa iubită, că până acum poate v-aţi descurcat singuri şi o să vă fie mai uşor, c-o să vă rămână timp şi pentru voi, ca să vă îngrijiţi mai mult. Sunt câteva aspecte care ţin de relaţia cu copiii pe care trebuie să le luaţi mai în serios şi o să aveţi un timp comun de calitate. O să vă bucuraţi de recuperarea unor bani şi vor mai fi şi alte privilegii, că recunoaşterea vine şi din alte părţi.

BALANŢA
O să vă fie răsplătită muncă, poate luaţi mai devreme nu numai banii, prima de Crăciun, ci şi cadouri din partea şefilor, plus alte atenţii. O să apară cineva care să vă susţină, să vă fie aproape, să aveţi o relaţie aşa cum v-aţi dorit - armonioasă. O să vă daţi interesul să mulţumiţi pe toată lumea şi să luaţi mare parte din lucrurile obligatorii pentru sărbători.

SCORPION
S-ar putea să reglaţi o situaţie legată de şcoală, de examene, poate pe copii îi ajutaţi să încheie o medie, să facă o lucrare practică, sau pregătesc o serbare. Poate organizaţi o ieşire cu grupul la sfârşit de săptămână şi o să faceţi convocarea, vă ocupaţi de cazare, transport. Vă pregătiţi de concediu şi o să alegeţi destinaţia, poate vă invită la ei nişte prieteni sau rude, iar dacă nu, vă duceţi la un hotel, o pensiune.

sursă: știrileprotv.ro

 

Comenteaza