Horoscop 14 decembrie 2021, cu Neti Sandu. Ce zodie va face pasul cel mare

Horoscop 14 decembrie 2021, cu Neti Sandu. Ce zodie va face pasul cel mare
| Foto: stirile pro tv

Horoscop 14 decembrie 2021, cu Neti Sandu aduce multe rezolvări dar și multă muncă!

SĂGETĂTOR
 
Trebuie avut puţină grijă de sănătate şi să vă trataţi dacă simţiţi că e ceva în neregulă, că n-aveţi nevoie de neplăceri. Aveţi o energie cu care puteţi muta munţii, să ştiţi, e momentul să vă puneţi în aplicare planurile măreţe şi să lucraţi intens la realizarea lor.

CAPRICORN
 
Poate vă tentează cineva cu o colaborare şi o să vă gândiţi, serios, înainte de a lua o decizie ca să nu vă aglomeraţi prea mult. Poate-ați făcut comandă pentru diverse lucruri casnice şi o să vă ocupaţi de reamenajări, ca să fie frumos acasă, de sărbători! Ceva nou şi frumos.

VĂRSĂTOR
 
Poate-o să fiţi mai selectivi cu prietenii şi o să vă-ntâlniţi de sărbători cu cei care sunt pe lungimea voastră de undă. O să apară o campanie în care s-ar putea să fiţi implicaţi şi să iasă ceva de calitate, şi mai ales de impact, că aveţi un cuvânt greu de spus.

PEŞTI
 
Poate aflaţi din zbor despre un job care v-ar aduce mai mulţi bani de anul viitor şi o să reflectaţi asupra deciziei finale. Apar nişte oportunităţi de a face un salt în cariera - cu condiţia să vă folosiţi flerul în afaceri, ca să faceţi un parteneriat avantajos.

BERBEC
 
Se poate să primiţi nişte bani şi să vă luaţi ce v-aţi dorit de multă vreme şi abia acum o să vă permiteţi acest lucru. Voi păreţi de pe-acum gata de drum, dar trebuie să mai aşteptaţi câteva zile ca s-o porniţi spre părinţi, bunici ca să petreceţi Crăciunul împreună. Segmentul - deplasări - e activ.

TAUR
 
Poate reglaţi situaţia bancară ca să nu vă treziţi cu restanțe la sfârşitul anului, şi achitaţi ratele lunare. E cineva de prin ţară care v-aşteaptă şi în funcţie de timp o să spuneţi când vă puteţi duce pentru vreo două, trei zile ca să vă bucuraţi împreună de sărbători.

GEMENI
 
Par să vină bani suplimentari şi o să daţi o raită pe la cumpărături după cadouri, şi alte finețuri din sfera culinară. Voi păreţi stăpâni pe situaţie, financiar vorbind o duceţi bine şi o să va-nțelegeți bine şi cu anturajul care e gata de drum, de petrecere, e cu voi ce mai!

RAC
 
O să primiţi ajutor din partea unor oameni care empatizează cu voi şi nu vor să vă lase singuri la greu. O să puteţi lua semnăturile fără de care nu puteţi avansa nici la serviciu, nici în particular şi o să vă croiţi drum spre alte orizonturi profesionale.

LEU
 
Veşti bune de la cei care v-aşteaptă să le daţi un semn că vă-ntâlniţi fie de Crăciun, fie de Anul nou şi o să stabiliţi un program. Apar ceva surprize - plăcute - la serviciu, poate vi se dau nişte bani în plus şi o să vă luaţi diverse lucruri pentru casă şi pentru ai voştri.

FECIOARĂ
 
O să devină şi mai stabilă relaţia cu partenerul de cuplu şi o să puteţi ajunge, în curând, la căsătorie, dacă n-aţi făcut-o. O să daţi dovadă de creativitate şi poate veţi reamenaja interiorul, o să vă ocupaţi de ornamente şi veţi lucra manual câte ceva, de plăcere.

BALANŢĂ
 
Poate vă interesaţi şi de maşină, să fie pusă la punct ca să plecaţi liniştiţi la drum, chiar dacă prin oraş, nu prin ţară. E cineva pe care puteţi conta într-o chestiune profesională şi or să se rezolve nişte aspecte care v-au ţinut pe loc că altfel o s-aveţi de aşteptat mult şi bine.

SCORPION
 
Or să vă mai întrebe partenerii de afaceri dacă sunteţi dispuşi să continuaţi un proiect comun, sau lăsaţi loc şi pentru alte oferte. Se poate să cheltuiţi mai mulţi bani decât v-aţi propus, dar să nu rămâneţi fără o rezervă, că sunteţi, totuşi, chibzuiţi.

Comenteaza