Horoscop 12 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va avea surprize care vă taie respirația

Horoscop 12 octombrie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va avea surprize care vă taie respirația

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 12 octombrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BALANŢA
O să luați bani din urmă și din tot felul de colaborări pe care le aveți în perioada asta și o să o duceți mult mai bine din punct de vedere financiar. E cineva care nu vă lasă la greu și vrea să vină cu un sfat, o mână de ajutor, care să vă susțină moralul. Vi se poate da ceva nou de lucru și totodată să vă faceți timp pentru voi să vă reîmprospătați look-ul.

SCORPION
 Vă caută cineva care vrea neapărat să puneți numărul la o colaborare, să dați drumul unui proiect pentru că se așteptă mult de la voi și chiar aveți potenţial. Apare cineva care visează să aveți o relație de cuplu și dacă nu sunteți căsătoriți și vă simțiți atrași o să vă încercaţi șansele. Să fiți ferm pe poziție la semnarea unui contract, să nu vă supuneți condițiilor partenerului de afaceri și să vă impuneți voi punctul de vedere.

SĂGETĂTOR
Apar provocări, dar voi păreți tot timpul în formă și o să vă descurcați frumos pentru că sunteți mari consumatori de adrenalină și or să se vadă și rezultatele. Familia are nevoie de voi și voi de ea - o să vă pansaţi rănile fizice, sufletești și o să mergeți mai departe. Ați putea începe şi voi ceva nou, incitant și să fiți pe fază că veți da de provocări la tot pasul.

CAPRICORN
 Surprize care vă taie respirația și o să înțelegeți ce aveți de spus, de făcut să vi se împlinească niște așteptări, că ați avut răbdare cu carul. Se poate să vă dedicați mare parte din timp liber unui hobby care v-ar scoate dintr-o stare de amorțeală și o să vă destindeți. O să primiți aprecieri la scenă deschisă că ați făcut dovada calităților care propulsează în carieră

VĂRSĂTOR
Aveți un chef de ducă și chiar se poate materializa pentru că vă invită ba unul, ba altul şi o să vă distrați, o să vă limpeziţi creierii - asta e important. Se anunță rezultate favorabile la școală, poate vă transferați în altă grupă, la avansați, că sunteți inteligenți foc. Se complică situația legată de școală ori poate de serviciu, dar soluții vor fi și geniul vostru le va găsi.

PEȘTI
E un moment pentru o relansare, dar o să vă confruntați cu unele situații complicate cărora însă o să le dați de capăt că aveți energie, fler, tot ce vă trebuie. Se pare că sunteți prea cheltuitori, dar o să vă mai tempereze partenerul de cuplu, care s-ar putea să fie ceva mai econom. Vin banii de la serviciu sau pe o altă filieră și o să vă descurcați cu plățile acestei perioade, deloc puține.

BERBEC
O să interacționați cu oameni binevoitori și o să aveți rezultate de top. Primiți o supradoză de energie și o să vă descurcați frumos pe mai multe planuri. Se poate să adunați mai mulți bani de la serviciu și din particular și să aveți pentru cheltuielile acestei perioade. Cineva de care v-a fost dor vă scoate la cafea și o să descoperiți cât de multe aveți în comun pentru o relație de cuplu.

TAUR
Se poate să vă găsiți ceva de lucru și în particular și o să vă mai relaxați financiar, că au fost cheltuieli mari și acum s-au mai potolit lucrurile. E o oportunitate la serviciu și o să puteți deveni mai creativ, să munciți și de drag, nu numai sub presiune. Voi se poate să faceți rost de bani în plus și să luați lucruri noi pentru casă, în special copiilor o să le luați ce și-au droit.

GEMENI
V-ați putea asocia cu niște oameni în care aveți mare încredere din punct de vedere profesional și o să fie o alegere inspirată, că o să aveți succes cât de curând. Apare cineva care vă poate oferi susținere morală, materială, și o să treceți cu bine peste o perioadă mai agitată. O să perfecționați comunicarea cu partenerul de cuplu și o să vă faceţi timp să stați împreunp, să nu mai fiți singuri

RAC
Voi vă pregătiți de o relansare în carieră că ați tot așteptat momentul propice și ați găsit în sfârșit curajul necesar să acționați după lungi ezitări. Sufletește o să fie acel confort afectiv de care aveți nevoie și relația cu partenerul de cuplu se va bucura de armonie. Se poate să treceți pe la notar zilele astea, dacă nu chiar azi, să semnați diverse acte legate de casă

LEU
Se poate să vă găsiți ceva de lucru ca să vă rotunjiți bugetul că aveți rate, facturi și multe alte cheltuieli care înghit bani cu nemiluita. Se poate să deveniți liderul unui grup pentru că aveți prestanță, vocație de conducător și o să-i conduceți pe oameni spre succes. E posibil să primiți un semn de recunoaștere a valorii, o distincție că ați atins nivelul așteptărilor unor somități

FECIOARĂ
O să puteți semna un contract după ce ați analizat pe toate fețele aspectele de bază ca să nu munciți mai mult decât necesită. Poate aveți de făcut niște reparații pe acasă și o să chemați o firmă dacă voi nu vă pricepeți sau nu aveți timp. Sunteți curtați pentru o afacere și e bine să mai cereți sfatul unor specialiști, să vedeți cum trebuie abordată toată povestea.

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza