Horoscop 12 mai, cu Neti Sandu. Ce zodie își va găsi sufletul pereche

Horoscop 12 mai, cu Neti Sandu. Ce zodie își va găsi sufletul pereche

 Horoscopul lui Neti Sandu pentru 12 mai 2022 aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor.

TAUR

O s-aveți niște cheltuieli legate de casă, vor fi rate de achitat și o să regândiți politica monetară a familiei. Se poate să prelungiți un contract și să nu mai duceți grija banilor, dar la fel de bine e posibil să apară o ofertă mai veche și de data asta să ziceți da.

GEMENI

Există la voi intenția de a mai lucra ceva și în paralel, dar încă nu sunteți convinși c-ar fi bine, vedeți din iunie încolo. Aveți o serie de lucruri de pus la punct, pe unele le-ați ignorat, pe altele le-ați tratat cu superficialitate și acum vi se cere socoteală, că trebuie făcut totul perfect.

RAC

O să vă fie răsplătită munca, poate primiți o funcție, un surplus salarial, și vă crește cota de popularitate. Se poate să aveți mai mult de lucru decât de obicei și totodată să vă preocupe și studiile, poate-aveți vreun examen, încheiați un stagiu.

LEU

Se poate să luați parte la un proiect particular și să vă bucurați de succes, că sunteți într-un vârf de formă. O să puteți călători, veți face rost și de bani, se-ntâmplă ceva care să vă-mplinească un vis. Poate vă duceți în vizită la cineva care v-așteaptă de multă vreme, dar n-ați putut ajunge.

FECIOARĂ

Poate apelați la un credit bancar să vă luați o casă ori să vă cumpărați altă mașină, cert e că nu vă descurcați cu salariul. Noutăți care să vă scoată din zona de confort, dar o să faceți fata provocărilor c-o să fiți puși într-o nouă postură și o să vă mobilizați, nu glumă.

BALANȚĂ

Apare un angajator care vine cu o ofertă de nerefuzat și vă mai gândiți, totuși, până luna viitoare - vă mai interesați în dreapta și-n stanga. E posibil să apară cineva care să vă facă viața atât de frumoasă încât să vreți să vă și căsătoriți la sfârșitul anului sau anul viitor - dacă nu sunteți într-o relație.

SCORPION

Vi se lansează invitația de plecat în weekend pe undeva și n-o să ziceți nu, că sunteți dornici de socializare, de ieșit la o plimbare. Poate vă faceți curaj să-ncercați și altceva, să vă asociați cu cineva ca să împărțiți efortul și responsabilitățile și totul se va simplifica. E de-ncercat.

SĂGETĂTOR

E cineva de care sunteți atașați sufletește, dar a păstrat o distanță care-a cam răcit relația, acum însă puteți resuscita relația. V-au rămas niște aspecte birocratice de pus în ordine, să luați semnături, să-ncheiați niște situații care-așteaptă de ceva vreme să fie parafate.

CAPRICORN

Poate urmați niște cursuri, o să practicați un sport ca să vă dezmorțiți că v-o fi ajuns atâta muncă. Se poate să faceți pasul hotărâtor spre un alt loc de muncă, poate pentru că veți fi mai bine plătiți sau e o atmosferă mai bună și vă puteți desfășura în voie.

VĂRSĂTOR

O să lucrați cu spor în formula de grup și o să fructificați o șansă de a le fi de ajutor unor oameni lipsiți de privilegii. Veți face progrese în sfera comunicării, poate veți lucra într-un domeniu în care o să vă faceți cunoscute aptitudinile oratorice, ideile voastre or să fie la mare căutare, o să fiți spirt!

PEȘTI

O să vă ocupați de casă, poate reparați câte ceva, înlocuiți piesele uzate și valorificați astfel spațiul. Or să apară niște oameni care să vă ofere sprijin, să pună umărul la treabă cot la cot cu voi, dacă va fi cazul și să vă scutească de niște griji.

BERBEC

E bine să treceți în revistă valabilitatea actelor, să nu fie vreunul expirat ca să n-aveți probleme de acces pe ici pe colo. Voi aveți un atu forte care o să vă salveze din orice situație și o să vă bucurați de succes - îl aveți pe marele benefic, Jupiter, de partea voastră.

Comenteaza