Horoscop 12 august 2022 cu Neti Sandu. Pentru ce zodie vin bani de unde nici nu se așteaptă

Horoscop 12 august 2022 cu Neti Sandu. Pentru ce zodie vin bani de unde nici nu se așteaptă

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 12 august 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

LEU
Se impune să luaţi nişte decizii, după lungi ezitări şi o să vă puneţi viaţa în ordine, să fiţi la adăpost.  Păreţi stăpâni pe situaţie şi o să culegeţi roadele unei colaborări, că totul a decurs cât se poate de bine.

FECIOARĂ
Poate bateţi palma pentru un proiect care v-ar oferi şansa unei relansări şi o s-o duceţi mai bine din punct de vedere financiar. Noutăţi, confirmări, vă impuneţi pe o piaţă anume şi o să fie un crescendo financiar.

BALANŢA
O să vă asociaţi cu nişte oameni în vederea unei colaborări care poate fi şi în plan personal. O afacere particulară.  E cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine şi n-o să lăsaţi să se irosească o astfel de ocazie.

SCORPION
Sunteţi pe punctul de a salva o căsnicie, să renunţaţi la procesul de divorţ ca să vă continuaţi relaţia. Poate s-a luat o decizie în privinţa funcţiei pe care o veţi ocupa şi o să treceţi la fapte, să intraţi în pâine.

SĂGETĂTOR
O să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă poate completa frumos şi să vă doriţi să vă vedeţi în continuare. O să vă fie răsplătită munca şi o să aveţi şi bani de drum şi de cazare, dacă plecaţi la odihnă.

CAPRICORN
V-aţi putea deplasa, pentru câteva zile, către o zonă de agrement să vă întâlniţi cu oameni dragi, ca să vă recreaţi. Vin bani de unde nici nu vă aşteptaţi şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă prin ţară, la o adică.

VĂRSĂTOR
Pot apărea, din senin, nişte bani şi să vă repeziţi prin ţară, pe undeva, să revedeţi nişte locuri dragi. O să interacţionaţi cu nişte oameni care vă pot deschide un alt drum profesional, în cariera şi să fie cu succes.

PEŞTI
O să vă consultaţi cu un partener de afaceri să stabiliţi condiţiile în care veţi lucra ca să nu vă hazardaţi, să nu fiţi în pierdere. Vi se va semna un act important şi trebuie să dați diverse carduri de dat la semnat, ca să nu încasaţi amenzi şi restricţii.

BERBEC
Aveţi planuri mari, care vă pot reuşi pentru că aveţi o energie suplimentară, o finanţare de la însuşi Jupiter. Or să vă acapareze problemele de serviciu, dar o să vă faceţi timp şi pentru voi, după orele de program.

TAUR
Apar nişte constrângeri să faceţi ceva anume, fie la serviciu, fie acasă şi n-o să scăpaţi cu una, cu două, trebuie să vă conformaţi. Poate daţi de lucruri ieftine pentru casa şi o să mai luaţi câte ceva la preţ redus.

GEMENI
O să duceţi la alt nivel comunicarea şi relaţia voastră de cuplu o să decurgă mult mai bine. O să vă întâlniţi cu colegii, cu prietenii şi o să fie un liant sufletesc, să puteţi lucra împreună.

RAC
Se adună bani în cont şi poate aşa o să vă înduraţi să vă duceţi la malul mării sau la munte, undeva. Se poate să le dedicaţi un timp suplimentar copiilor şi să vă duceţi într-o staţiune de agrement ca să vă distraţi cu toţii.

Comenteaza